Inlägg av anon16437

Inlägg som anon16437 har skrivit i forumet

1

Tyckte bara att det var lite konstigt att sänka ett spel för att det fanns mjukporr i spelet. Fallout 2 är hyllat ett stort och hyllat spel men där så kan du ju även sälja din fru som en prostituerad.

I GTA 3 så var det meningen att du skulle få tillbaka din livskraft genom att köpa horor. Men inga klagomål om det hördes då fast att det var satt i en nutida miljö och inte allt för länge sedan.

Om du frågar mig så lägger det till en gnutta realism till spelet som liknade spel brukar misslyckas med totalt. Det är ju egentligen mycket löjligare att ha ett medetida spel med horor i (NWN, Baldurs Gate) och även andra spel som KOTOR där du istället bara kan prata med dem. Även om du spelar Ond.

För övrigt har spelet ett åldersgräns som är passande för den nakenhet som visas så spelarna borde ändå vara mogna nog för att inte ta illa upp av svärande eller se något opassande.

Jag har aldrig spelat Fallout, men från vad andra som spelat det har sagt till mig om det så får jag känslan av att det handlar om två spel med mycket bra story och enorma valmöjligheter. Det kan jag inte riktigt se hur ett 3d perspektiv kan förstöra. Jag tycker själv att en gigantiskt stad i postakapolyptiskt (felstavning?) tillstånd med nya generationens grafik låter rätt så intressant. Bethesda gjorde dock en ganska så tam story till Oblivion, men jag tycker dock inte att morrowind var ett speciellt dåligt spel däremot. Glöm inte att Bethesda har gjort en hel del spel nu med gigantiska världar och mycket att göra i dem. Med lite mer kött på benen tack vara Fallout 1&2 så kan det kanske vara allt de behöver för att få en bra story och lite mera liv i spelet den här gången. Elder scrolls serien är ju faktiskt deras egen vad jag vet och därmed så kanske det bevisar att de själva inte klarar av att göra en bra story utan behöver något extra

1