Inlägg av [eG]Jyx

Inlägg som [eG]Jyx har skrivit i forumet

Precis som så många andra orkar jag inte se saker som blinkar och segar ner en sida. För min del dög looken alldeles utmärkt som FZ hade runt 2000, dvs utan bling bling (samt att FZ var mycket charmigare på den tiden ). Jag kan dra en parallell. Aftonbladets sida var en standardsida för mig i många år. Men för cirka ~4-5 år sen när de gjorde om sidan så det var dubbelt med reklam till höger på sidan, samt reklam insprängt mitt i då sa jag till mig själv nu får det vara nog. Sen dess har jag aldrig besökt aftonbladet.se förutom via m.aftonbladet.se (som också blir smittat med reklam allt eftersom man faktiskt kunnat börja surfa med mobiler). Ha gärna reklam, men inget blinkande och håll nivån någorlunda begränsad så att man inte tappar fokus på det faktiska innehållet på sidan.

@DD_Raven, vem vet helt plötsligt kanske det finns en jump-server uppe. Frågan är om binärerna funkar eller om det finns source tillgänglig.

@purri, jasså du är Holländare numera. Gandalf är en vis man Irc? Just det, det finns något sånt fortfarande. Jag hängde kvar i #eg i evigheter. Men sen så ballade min psybnc ur och jag tappade "Q" pga det och efter det var det inte lika kul där mer. Det finns lite nya förmågor som an-ammade eg, (evil geniuses)

@Carl JS: Det verkar bara vara mitt inlägg som är taggat. Tittar jag fel eller glömde ni tagga X-antal tusen inlägg innan ni böt system?

ergo Gibbus Quake2 server uppe igen efter ett par års downtime

Har en ny Core i5 2500k som står som "nas" här hemma (Debian). Tänkte att eftersom den spenderar i princip 99.9% av tiden idle kan jag lika gärna slänga upp en Q2-server i lite nostalgisyfte, så kommer servern att stå i 99.8% i idle istället. Till min förvåning ser jag i loggen att där faktiskt varit folk inne och spelat på den Odium b.la.

[ergo Gibbus OpenTDM]: jyx.dyndns.org:27910 -> http://q2servers.com/?mod=*&g=*&m=*&c=se&ac=*&s=&player=

Ps. Vad i hela fridens namn har FZ gjort med forumen. Nu begriper man ju inte var man skall lägga inlägg, men det verkade som att alla mina gamla inlägg hamnat under "PC". Jag börjar nog blir för gammal tror jag

// [eG]Jyx

Ett spann på 20 år ... sug på den, men så börjar jag också bli gammal

1. Quake 2
2. Wolfenstein ET
3. Team Fortress 2
4. Quake 3
5. Red Alert
6. Command & Conquer
7. Age of Empires II
8. IK+
9. Duke Nukem 3D
10. Last Ninja

Ero, jag fick den du pekar på att fungera, men det var inte speciellt roligt att lira Q2 på en Mac mini på WLAN med trådlös mus + trådlöst tangentbord

Annars verkar Q2Pro stabil (http://skuller.ath.cx/q2pro/) om man vågar kompilera på egen hand. Jag lyckades att korskompilera den för en ARM CPU, så att nu kör jag en Q2 server på min NAS (en QNAP TS-209 Pro II för den som undrar)

Skrivet av purri:

Haller med.... Saknar verkligen gamla Q2 forumet som det var innan nya sidan kom for en massa massa ar sen

Jag sjunger med i denna sång.

Skrivet av kaffe-gren:

iafa vs HBQ nån månad sen,de hade toppat lag o överskattade sig själva. pappa gren skojar till det.

Jyx_vs_gren_dm3_1.dm2 12-Dec-2003, när jag testade Q2 igen efter flera års Wolf ET-lirande

Skrivet av DD_Raven:
Skrivet av [eG:

Jyx"]Hallå Crex!

Jag har använt setmaster quad.netdome.biz i evigheter på gibbus-servrarna. Jag tror att den funkar än idag.

Tjollahop!

har du ens de servrarna kvar? :)8)

Givetvis, dock nedbantade från 7 servrar till endast två numera

Hallå Crex!

Jag har använt setmaster quad.netdome.biz i evigheter på gibbus-servrarna. Jag tror att den funkar än idag.

Tjollahop!

Nu blev det lite förvirrat när alla Quake-liren hamnade i samma kategori. Hade varit trevligare och gjort underkategorier till forumen, man hade på så vis gjort det hela överskådligare, men ändå behållt de olika forumen.

Jekligt låg på gibbus numera, det är en fallande kurva --> Se här

Skrivet av Gandalf4i:

Spelar mest QuakeWars just nu, men det blir även lite Quake2 FFA samt ibland Q3 3wave ... och Trackmania Nations.

Vi kanske ses på en server där ute, jag fakenickar aldrig så det är lätt att hitta mig

Jag hälsade friskt till en viss Gandalf4i[+30] på en QuakeWars-server, men mannen ifråga ville inte hälsa tillbaka ... men det var förmodligen någon som fakenickade "på andra hållet"

Länk till Wiki'n och lite uppdateringar i den borde göra susen

Via vår vackra hemsida hittar du en länk till FTP-servern. Väl inne på FTPn så finns det en Q2-katalog och direkt i den en katalog som heter "bots". Där ligger alla gamla hederliga bots som t.ex. eraserbot, gladiatorbot etc. Botta lugnt.

Skrivet av GRiZZLYFiRE:

varför släpps det alltid en svensk patch med? när det inte äns finns på svenska... !?

Jag har en svensk version, visst det går att ändra till engelska också, men svensk är den "by default".

På tal om Warsow...

Så finns det även Digital Paintball som också är gratis. Rätt kul, välkänd fysik och rätt många som lirar det. Väl värt att lägga en seg eftermiddag på detta.

Digital Paintballs sida

Ja, det händer.

Ja detsamma din jekla gnatare!

Qtracker fungerar rätt bra också tycker jag. Det verkar som att där sker utveckling fortfarande.

Snåljåp!