Inlägg av Zerofrosty

Inlägg som Zerofrosty har skrivit i forumet

Total War med Game of Thrones tema!

THE DREAM!

Spela det slaget som hände i episode 3 och placera alla trupperna korrekt haha

Firestorm är inte gratis.. thats a problem there. Dom kommer aldrig att få många spelare att spela det här. Fattar inte att Dice inte bara släpper ett seperat BR spel med frostbite engine och gör det free2play.

Skrivet av aT1C:
Skrivet av Zerofrosty:

vem fan är den fjärde personen i comic ?? Nästa hjälte kanske ? fattar inte :S

https://i.redd.it/f1651aiu513y.png

Void kanske?

Nej. Tror inte att det är Void. Void är väl inte en av Bröderna? Det är earth, storm och ember spirit.

vem fan är den fjärde personen i comic ?? Nästa hjälte kanske ? fattar inte :S

https://i.redd.it/f1651aiu513y.png

Skrivet av Freffo:
Skrivet av hogge84:
Skrivet av Freffo:

Väntar tills de släpper Battlefield 2.

Blev väldigt besviken på den öppna betan och allt som har visats fram tills idag. DICE har tappat det som en gång var Battlefield.

Då undrar jag vad är det dom tappat då? Dom har ju gått till baka till sina rötter då det är mycket bättre och snyggare nu känns ju spelet som det ska göra jämfört med innan tycker att dom har lyssnat på spelare att vi är trötta på framtids spel är ju helt klart det snyggaste battlefild spelet på väldigt väldigt länge

Har man spelat Battlefield 2 och Battlefield 1942 så är detta långt ifrån ett riktigt Battlefield. Har skrivit min lista på mina personliga åsikter om spelet i två andra artiklar som skulle göra spelet till en klassiker igen.

Snygg grafik kommer aldrig rädda den här serien. Och inte heller tidsepoken. WW1 var väl räddningen för den här gången för många? Men alla har olika smak på vad som gör ett spel bra. Det jag upplevde var helautomatiska gevär och stridsvagnar som inte gick att skjuta sönder. DICE har förvisso valt att göra på det här sättet för att hålla uppe ett visst tempo i spelet är min gissning. Fysik som var bortom all god kritik under och efter beta testet. Väldigt casual upplägg och gameplay. Får mig att må illa av att de bara har kopierat in saker från Star Wars Battlefront HUD(UI). Känns väldigt billigt och raskt ihopplockat. Till och med announcern låter futuristisk. Har hellre en general som ger order och vad som händer med flaggorna. Laga planen i luften och stridsvagnar på marken som förare. Oändligt med ammuntion i fordonen. Inget som skriker BF för min del.

Kanske är ett bättre BF spel än de två senaste för många andra BF spelare som är nya för serien. Men för mig är det inte ett fullständigt Battlefield. Spelet saknar de riktiga rötterna. Fanns ingen 3D spottning i varken BF2 eller 1942. Ingen re-gen health på fordon eller infantry. Din ammuntion var begränsad i fordon. Du var tvungen att landa alla flygplan/helikoptrar för att få ny ammuntion. Alla klasser spelades på det sättet de skulle spelas. Listan kan göras lång. Fler individuella klasser fanns också, som verkligen behövs idag också då antalet spelare är över 32. Det räknas inte som en seperat klass genom att plocka upp en klass i en trälåda på marken. Och en commander som faktiskt hjälpte till borde komma tillbaka.
Laga broar och andra viktiga föremål som gjorde att spelarna rörde sig på banan gemensamt var väldigt skoj att se hur alla hjälptes åt. Det var deras glansdagar. Bad Company 1 & 2 var enligt mig väldigt skoj, trots att det var spin-off till serien. Men redan då och efter det så har det gått utför med deras riktiga spelserie.

Jag är lite av en fanatiker av den här serien. Men det har dött sakta men säkert varje gång jag ser tillbaka till Battlefield 2 där hjärtat är för min del till serien. Kanske är jag som ställer för höga krav på spelen. Men blev besviken när de sa att de skulle gå tillbaka till rötterna den här gången också. Vilket de inte har gjort i mina ögon. Så jag avstår att köpa spelet för att visa att jag inte stöttar det de gör längre. Men det här är min egna åsikt. Alla tycker olika.

Hörru jag tror inte battlefield/dice kommer göra en battlfield2 igen.. Antar att du vill ha lite realism i spelet? Då borde du söka något annat typ som Arma 3.

Jag kan rekommendera Squad! Det är typ som bf2 med unreal engine 4 motor! Tyvärr så är spelet en early access spel men testa! tror det är något för dig om du gillar realism, mycket kommunikation och lira olika klasser.

Steam : http://store.steampowered.com/app/393380/?l=swedish

Skrivet av onliner72:

Hur hinner folk fuska man kan ju knappt komma in och spela... Matchmakingen i detta spel är det sämsta på många år specielt när man spelar i en Squad..

Asså spelet funkar hur bra som helst för mig nu !

Skrivet av Dunder:
Skrivet av russinkungen:
Skrivet av joffjoff:
Skrivet av Zerofrosty:

Någon som vill joina mitt team ? behöver någon som kan köra offlane o har över 1,5 K timmar gameplay.

Jag har 1.8k timmar. 3k mmr scrub och älskar techies!

Skärpning, ingen älskar techies!

Ibland är de helt okej:
http://i.imgur.com/hHWN3ys.jpg

Alla älskar techies men det är bara adda mig om du skulle vara intresserad.

http://steamcommunity.com/profiles/76561197995134644

Någon som vill joina mitt team ? behöver någon som kan köra offlane o har över 1,5 K timmar gameplay.

Top 5 spel youtube för mig

Dota 2
BF4/H
CS GO
RockSmith
HoS

Skrivet av Seraium:

Om spelet ser ut så i realtid så är det nog det snyggaste spelet på väldigt länge.

Det kommer det säkert ! men att soldaterna går så där smidigt det vetefan.. kommer nog va like stelt som bf4/hardline! Trailern är egentligen inte Ingame gameplay.

Jag kanske borde köpa en GTX 980 till då..

Omgomgomgomgomg !!! Shit asså.. My body is ready !!!!

Ryssland förbjuder memes

Det får bli ps4 i år! Köper starwars battlefront till datorn, tsm med ett nytt grafikkort när det släpps

När det gäller tv kvalité så kan jag säga att Panasonic har den bästa bilden av alla tv. Sonys tv är okej.. lite för dyr bara. Och samsung är fan sämst när det gäller tv och deras mobiler är inte lika bra längre. Både sony och lg kommer ikapp nu.

Skrivet av Puscifer:
Skrivet av Zerofrosty:

Asså man är lite sugen på att skafda spelet iallafall ! Äre värt o köpa?

Den frågan kan nog bara du själv svara på.

Sant där! men jag orkar verkligen inte köpa spel som man lirar i några timmar bara.. har köpt spel som jag har knappt rört orkar verkligen inte slösa pengar nu.

Asså man är lite sugen på att skafda spelet iallafall ! Äre värt o köpa?

Kommer inte komma BF5/BF2143 på många år.. dom håller på att utveckla starwars battlefront. Antar att demo till det kommer ut runt sep nästa år

Skrivet av Jinxswe:

Så är PC versionen färdig nu eller? från alpha till färdigt spel.. låter ju bra

UMAD?