Inlägg av Figurlig

Inlägg som Figurlig har skrivit i forumet

oooh, potential boyfriend finder. :-3

Seriöst, min framtida man ska vara gamer!

Svenskar har fått det för bra. Vi sitter och degar framför datorn och glömmer bort viktiga frågor som sjukförsäkringen, miljön etcetera. Jag lovar att frågar du folk om de vet vad SD tycker i övrigt...

Ironiskt att sossarnas politik genom 1900-talet som gjort att gemene man fått det riktigt bra skulle leda till detta. Egoismen.

För övrigt håller jag med om att invandringspolitiken är sjukt misslyckad och att politikerna borde sluta fjanta sig, men inte tänker jag offra sjukförsäkring- och miljöfrågorna bara för att Abdulla 18 år inte blir utkastad för vandalism.

Skrivet av Mirage:

Cool att man kan råna Coop i GTA, de måste betalat dem en hiskelig summa för att vara med i spelet

Det kanske var de som _inte_ betalade för att slippa.

Torsdag disconnects- och 'slåss om mobs'-hype!

Heh... minns alla datortidningar man köpte när man var liten med de där CD-skivorna innehållandes en massa program/patchar och naturligtvis Demos.

Nostalgi. Många spel man fick upp ögonen för på det sättet.

Vill tvärtom se fler nakna killar istället för att göra kvinnor till offer...

wow... nice

Skrivet av DAoG:

Tyckte det var en intressant nyhet. Men FZ's medlemar är ju sjukt gnälliga på allt.

Verkligen ^^
Tyckte det var lite lustigt.

Sjukt att människor inte kan reglera sin ilska... många av kommentarerna ovan visar också hur bias fungerar. Man har i Anitas fall redan bestämt sig för att hon ljuger (för visst kan väl inte någon man inte håller med bli illa behandlad!) och letar fram en massa ursäkter och 'bevis' för det samtidigt som man låter andra vara.

Jag är inte någon feminist alls, och håller sällan med. Tycker ofta tvärtom att vi behöver mer nakna män istället för tvärtom.

_ _ _

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Och så har vi såklart idkat älskog med henne.

Idka älskog med mig, så bevisar ni er antihomofobi! *flirt*
Okej, det var vulgärt av mig - ursäkta men du är fruktansvärt manlig och snygg. Skyll dig själv!

Skrivet av Chiefen:
Skrivet av bleak:

Ras: Dvärg
Sexuell läggning: Nekrofil
Kön: Hen

Äntligen.

Blir det inte jobbigt att kriga ute på fältet med konstant bånge?

Tss, man är väl ingen slampa som inte kan hålla sig!

Mannoroth! Så jäkla grymt... eller ska jag säga *solglasögon* Gromt? Yeah!

Enligt lore dör inte demoner om man "dödar" de i vår värld, förresten!

Vad snygg han är!

16 år på samma jobb. Inte dåligt.

Skrivet av humancentipede:

det dryga med wow är att det inte har voiceacting, och ingen orkar läsa questdialogerna iaf.. kanske saknar betydelse för någon som är dövstum

Vet inte när du slutade spela, men det är en hel del voice acting i spelet.

Skrivet av nirre:

6,8 miljoner betalande kunder.

Månadskostnad för abbonnemang i 3 mån $13.99/mån

6800000*13.99= $95132000/mån = 656 milj. SEK / mån

Detta tar dock inte hänsyn till om olika länder/valutor betalar olika mycket, men hyfsad siffra ändå.

Deras största inkomstkälla är dock mounts och pets från Blizzard Store. x)

Det är helt normalt att wow tappar användare såhär i slutet av en expansion. Är personligen väldans trött på expansionens tema och Siege of Orgrimmar. Längtar verkligen tills WoD släpps.

Har hört från beta-testare att WoD känns lite som ett nytt spel, till skillnad från föregående expansioner. Tror det vore bra för spelets fortlevnad.

Även, som sagt, att tappet är normalt såhär i slutet så är det ett väldans stort bortfall. Hoppas att det är ännu en väckarklocka för Blizzard.

Warlords of Draenor ser fruktansvärt vackert ut och jag älskar att questandet har gjorts om och är knutet till Garrisons. Bygga upp sin egna lilla bas etcetera. Väldigt mycket gnäll på forum dock. Vissa saker håller jag med om, även om de inte är deal-breakers, men mest verkar det vara nit-picking och saker jag inte riktigt bryr mig om alls och inte förstår hur det kan tas upp som jordens undergång. Seriöst, folk har tagit screenshots och pekat ut en liten textur som tagits från Outland... liksom... vet inte var jag ska börja. Och? Ser det bra ut så gör det. Finns inget egenvärde i att skapa allt nytt i minsta detalj.

Tycker dock att de gått lite för långt i deras ability pruning, och klassförändringar. Vissa klassförändringar förstår jag inte riktigt varför det överhuvudtaget behövdes. Klasser som fungerade alldeles utmärkt. Aja, beta är beta men jag hoppas att folk ger bra feedback.

Normalt brukar Blizzard publicera release-datum cirka 2 månader innan en expansion går live. Om den trenden stämmer, kommer expansionen att släppas den 14:e Oktober. Det är även ett "bra" datum av andra anledningar så jag tror på det. Bland annat get det tid för raiders innan Blizzcon att ta kål på alla bossar (de brukar ha ett event där worlds first från båda faktionerna tävlingsraidar mot varandra i Blizzcon), och så är det mellan två season events - mellan harvest festival och halloween.

Skrivet av Raklödder:

Är själv bisexuell men finner hela HBTQ-rörelsen som onödig, nerkörd i halsen på folk mot deras vilja och har full förståelse för att Sweclockers medlemmarna spåra ur helt igår eftermiddag.

Är bög och håller fullständigt med. Pride-rörelsen är sjuk.

Skrivet av Håkan:
Skrivet av Athaleos:

Dra åt helvete alla ni som blir kränkta av en välgörenhetsauktion som syftar till att hjälpa extremt utsatta människor i form av HBTQ-flyktingar. Trångsynta jävla patrask.

Härlig attityd.
Själv anser jag att man inte bör hjälpa illegala invandrare.
Var hur jäkla gay du vill, det betyder dock inte att jag är positiv till RFSL eller deras "Allt ska vara HBTQ, regnbågsflaggor överallt, annars är man emot ALLA!".
RFSL som orginisation är ett jäkla patrask med, skulle aldrig vilja ha med dom att göra.
Dom påstår att dom är för allas rättigheter, men transpersoner blir oftast utstötta på deras sammankomster, för homosexuella anser att RFSL är deras. Är ju lustigt när homosexuella vill att alla ska acceptera dom, när dom själv inte accepterar andra sexuella läggningar.
RFSLs ordförande åkte ju dessutom dit för nån månad sen när han våldtog offer för prostiution, som RFSL skulle se till att hjälpa i stället.
Och detta är ju bara toppen av isberget.......

Snälla, bunta inte ihop mig och alla homosar med det där patrasket. "Vi" är inte en homogen grupp som alla är med i RFSL. Jag äcklas av dem.

Skrivet av FuzioN:
Skrivet av Figurlig:

Vad kul att Nobbel får lite uppmärksamhet! Han är bra!

Han är från Holland för er som undrar.

Nederländerna säg för guds skull inte holländare till en nederländare dom blir skit sura

Som att säga en svensk är skåning bara och inget annat, tom mildare än så.

läs på lite om holland och varför det är så faktist rörigt som fan och väldigt intressant

En skåning!? Usch fy tusan.

Ursäkta mig Nedeländare, det var inte meningen att förminska er så.

Vad kul att Nobbel får lite uppmärksamhet! Han är bra!

Han är från Holland för er som undrar.

Superbra och modigt. Kan dock tycka att man borde sätta release datum flera månader längre fram än vad man egentligen tror. Då blir det ju en glad överraskning när det släpps tidigare och dessutom måste de inte stressa fram ett spel.

Men som sagt, bra bra.