Inlägg av dysmatic

Inlägg som dysmatic har skrivit i forumet

Skrivet av Fredrik Eriksson:

Om man har någorlunda koll förstår man varför N-ordet är laddat, och varför inte vitlök (eller för den delen svartkål) är det. Det är ett förolämpande uttryck. Kort sagt.

Jag har all förståelse för att man använder kraftuttryck när man spelar och blir arg (jag använder dock könsord snarare än rasistisk jargong), men har man 50 miljoner följare är det inte direkt smart att häva ur sig vad som helst. Det inser nog många, och det inser Pewdiepie som förhoppningsvis lär sig något. Många kidz följer honom, ser upp till honom och tar efter honom. Vare sig han vill eller ej har han ett ansvar.

Blir nyfiken, varför tycker du att nigger i sig är laddat? Samtidigt tycker du det är försvarbart att använda könsord? Det handlar om kontexten och precis som alla svordomar bör man vara försiktig hur de används. Det är absurt hur vi som vuxna människor censurerar ordet, jag får He-who-must-not-be-named vibbar över det hela. Genom att vara rädda för ett ord så ger vi makt till de människor som använder ordet för att förtrycka andra.

Till skillnad från de flesta här så var faktiskt mina förfäder slavar och jag har nära släkt som upplevt den strukturella rasismen i USA. Jag uppmuntrar alla att läsa om rasismens historia och att faktiskt stå upp emot rasistiska värderingar samt främlingsfientlighet och försöka göra skillnad istället för att försöka hoppa på någon som uppenbarligen inte har rasistiska tendenser.

Hoppas verkligen det kommer till PC :3

Ettan var riktigt bra faktiskt, ser fram emot uppföljaren! :3

Tycker det är kul med sådana här initiativ. Jämfört från när jag var yngre och idag så märker man att allt fler tjejer spelar vilket bara är positivt. Att motverka bilden av att tjejer bara skulle gilla en viss typ av spel, eller att de skulle vara sämre än killar på spel är också viktigt imo.

Har inte spelat särskilt mycket dota på senaste tiden, men tycker verkligen talent systemet är intressant, att spela som support är hur kul som helst nu eftersom det känns som man kan påverka matcherna mer nu än tidigare.

Senaste året har jag verkligen börjat gilla pewds, tittar på mycket av det han lägger upp. Jag kan förstå att många uppfattar skämten som osmakliga. Jag tycker att de är precis som han säger, är tagna ur sin kontext vilket får det att verka mer grova än vad de faktiskt är.

Skrivet av Tobbe:

steam controller.. är ju intressanta dock men priset måste ner, är nära 3 gånger ps4dual =1289:- (479:- ps4dual).

Jag tror du har missuppfattat priset av en Steam controller?

Tack! <3

Tycker konceptet är intressant, men priset är för högt för att jag skulle vara intresserad. Det enda som skulle få mig att vara ens intresserad att förhandsboka var ifall de släppte någon awesome special edition. Känner att det är bättre att bara avvakta.

För mig som mest spelar på PC *insert mustard race memes* så känns Switch mer intressant än de andra konsolerna den här generationen även om jag faktiskt hade hoppats på något annorlunda. Känns som Wii u och 3DS redan motsvarar ungefär det Nintendo försöker sälja.

Perfekt ju.

Kan inte känna igen mig ett alls i det att du kopplar saker som händer i verkligheten till något som är fiktion då det för mig bara är just fiktion. Men alla fungerar olika, och ifall händelser i spel utlöser tankar kring tragedier i verkligheten så känns det klokt att undvika sådana spel. Jag tror nog inte att det du känner är vanligt förekommande, utan att det snarare är som du säger kopplat till starka upplevelser ifrån dina yrkesroller som gemene man inte upplever i verkligheten, därav drar de inte paralleller till verkligheten och känner samma obehag som du gör.

Tyckte den var lite ojämn ibland men helheten kändes riktigt bra, ser fram emot en uppföljare!

FeelsGoodMan

Var väldigt spännande matcher, och en välbehövlig förstaplats för Alliance.

Skrivet av ClockWise:

Fick också fel svar för 5 PSP, trots att det finns 5.

PSP-1000
PSP-2000
PSP-3000
PSP Go (PSP-N1000)
PSP-E1000

Samma här.

Så, vilka vann?

Har köpt ett tiotal spel från g2play, och aldrig haft något problem. Har alltid fått nyckeln snabbt och smidigt, så jag rekommenderar hemsidan.

Tråkigt att det inte fanns extra nycklar till supporters.

De byggde inte upp en liten hype direkt, trodde det skulle vara något riktigt episkt. Hmm.. vad ska man säga, blizzard var nog bättre förr.

Hmm, känns något dyrt.