Inlägg av Lightbane

Inlägg som Lightbane har skrivit i forumet

1

För min del (spelar på en rätt ny pc) måste jag säga att spelet blivit avsevärt sämre med varje patch. Jag upplevde inga buggar alls i release-versionen och hann spela ca 40 timmar innan de större patcherna. Efter dessa har spelet dock i princip blivit ospelbart för min del, och jag har full förståelse för den frustration som många upplevde från början. Jag rekommenderar alltså att vänta i hopp om att kommande patcher lagar det tidigare patcher sabbade.

PacMan Monster

När du tar en Monster Energy Original förvandlas Master Chief till en PacMan-liknande figur och alla fiender går att käka upp under 10 sekunder. När effekten avtar är också all hälsa återställd.

Jag tycker nog att AI:n i Arma 3 ibland är direkt obehaglig. Har flera gånger råkat ut för att den skickar ut patruller som letar efter en, och om man skjuter dem så backar AI:n undan och kallar in artilleri på den skogsdunge/hus man råkar trycka i. Har också blivit jagad av helikoptrar som droppar fallskärmstruppen runt omkring en. Generellt är den alltså bra, även om den så klart är dum som ett spån ibland. Ett praktexempel på det är ju när en lastbil fullastad med fiender kör fram och parkerar framför en utan att göra avsittning så att man i lugn och ro kan avrätta de på flaket utan minsta reaktion.

Bataljonsstrid i Arma 3! Borde döda alla former av maskiner!

Skrivet av Andersson:

Det här kan jag tänka mig är riktigt bra med DK2. Någon som testat?
Måste köpa det under rean och prova.

Har kört det med DK2 och det är tyvärr för dåligt i dagsläget. Upplösningen, och FPS:en - iaf på mitt GTX 970, gjorde att man inte njöt av det. Rekommenderar det dock på en schysst projektor!

Hmm, är det verkligen så stor skillnad med den färdiga? Körde med DK2 på min burk, som är betydligt sämre, med t.ex. ett 970 och det flöt hur fint som helst.

DCS World. Say no more...

Jaha, då slipper man köpa det då. Värdelöst tjafs med autovista och kosmetika. Varför i hela friden kan inte utvecklare fokusera på det de är bra på!? Ge mig ett spel på samma bas som fyran men med uppdaterad grafik och fysik och jag skulle gladeligen ge bort mina pengar.

Det är ju som sagts mer 3,5 än 4, men det sagt tycker jag att det är riktigt bra! Det enda jag har att invända emot är användning av punkbuster, som i likhet med alla tidigare BF-spel totalt förstör spelet med jämna mellanrum. Att man har samma problem med 4:an som man hade med 2.an, dvs. att man manuellt måste uppdatera punkbuster tycker jag är lite dåligt.

Hackade Battlefield-servrar ställer till problem

Bah, därför man spelar Project Reality istället. Ingen som bryr sig om poäng där, mer teamplay och mindre stats-hets.

Gah! Då får jag ju lov att göra något vettigt hela hösten!

1