Inlägg av Moraxus

Inlägg som Moraxus har skrivit i forumet

Det här såg ju kul ut. Jag tar gärna en också

Hur många timmar tar det i snitt från att ni skrivit klart en artikel tills att ni kommit på en tillräckligt fyndig titel?

Har lirat några timmar bara men tycker det är ett skitbra spel. Tajt gameplay, loot och fantastisk humor. Kunde inte bry mig mindre om politiken steam/epic

Fattar inte varför man vill ha solo. Spelet är ju gjort för squads om 3. Är man så seriös så man inte vill spela med pubs dår man väll skaffa sig 2 vänner o köra squad.

Skrivet av CARTMAN:

Fan vad irriterad jag blir på de att de slänger cash med högar till utvecklare medan deras launcher fortsätter vara helrutten i form av funktioner och statistik som helt saknas. Om de hade lagt ner lite tid o cash på det hade klienten varit rätt så bra vid det här laget.

Jag fattar ärligt talat inte vad folk egentligen använder sin launcher till. Jag har min till att spela o köpa spel. Statestik är väll kanske vettigt för utvecklare

Skrivet av fantomsmurfen:

Du är väl medveten om att max på alla inställningar just gör bilden suddig o.s.v. i en del spel?

Nej det var jag inte. Låter ju inte direkt logiskt,men så är det kanske

Jag köpte och såg fram emot att kira the prequel men grafiken är ju så dålig så man kräks. Kan inte spela detta. Minns inte att borderland 1 var såhär dåligt grafiskt. Menar inte estetiken/stilen, den gillar jag - utan de faktum att allt är så lågupplöst och FOV är typ 10 meter framför dig. Längre bort blir allt suddigt... har alla grafikinsällningar på max. Funderar på refund

Skrivet av Troll1:

Är fan lite sugen ändå, har inte ett enda spel på mobilen för tillfället.

Det är för att vettiga människor spelar inte spel på mobilen. Det gör man på en PC. Därmed basta!

Visst är det ändå gött att vi alla kan enas i att hata på EA?

Skrivet av Lognoreng:

Jag fattar ingenting.

Too old for this shit.. Smurfar å doxxar...

De var bättre förr!

Samma här, har läst artikeln 2 gåner. Inte säker på att jag förstår ändå vad som skett.

Jag har aldrig testar destiny men det jag läst får det att låta lite väl konsol-casual för min smak. Minns och att de justerade XP-gain i början när det släpptes för att folk låste upp cosmetics för snabbt o därför inte pröjsade så mkt microtransactions som de hade hoppats på. Dessutom ljög de om det när de blev ertappade...

Tycker det verkar extremt innehållsfattigt. Ska bli intressant o läsa recension, med tanke på hur mycket hype (och lite innehåll) man sett inför launch.

Utan att ha några siffror som backar upp det så tror jag han har rätt. Vem (med familj) har tid i dagens samhälle att sätta sig dedikera flera timmar åt en story. Varenda gång jag försöker köra singleplayerspel dröjjer det för länge mellan sessionerna så jag glömmer vad jag gjorde tidigare i storyn. Overwatch eller Path of Exile kan man alltid lägga en timme på och få ut något av det.

@Dreijer: Jag tycker reklam i startmenyn är en försämring jämtemot windows 7.

Ärligt talat jag förstår mig inte på speljournalister som inleder varje text om MOBA:s med "jag tycker/tyckte att denna speltyp är så svår". Det är som att motorjournalister inte skulle våga testa några bilar i stadskörning - för det är så "svårt". Du har som yrke att spela och bedömma spel, om du inte klarar av MOBA:s så kanske det är läge att fundera på ett annant yrkesval eller daska upp dig och lär dig - gärna innan du gör en förhandstitt.
SÅ himla svårt är det inte att spela MOBA:s.

Som jag har längtat. Så gött med en helt ny liga där alla börjar från scratch

Skrivet av Sapiens:

https://www.youtube.com/embed/4ddJ1OKV63Q

Ser fortfarande rätt bra ut. Märks hur mycket mer företag som Valve bryr sig om detaljer, bara en sådan sak som npc:er med "realistisk" ögonkontakt är ju fortfarande ovanligt att se i dagens spel.

Hoppas, hoppas, hoppas innerligt att Source 2 leverarar, speciellt på PC fronten och moddfronten där en så stor del av den ledande utvecklingen sker.

Sen vore ju inte helt fel att få se ett FPS spel igen med grym teknik, design och gameplay. Känns som det var ett bra tag sedan HL2 och Stalker släpptes...

Tack för länken, det var ju år o dag sedan man såg denna. Blir fortfarande facinerad av den, tänk så långt före alla andra HL2 var med fysik i spel.

Tacka vet jag Gabe

Är det bara jag som inte förstår vad alla verkar gilla med detta spel? På vilket sätt är det inte ett nytt "WoW"?

så uppenbart att M$ försöker skaffa rubriker genom att delegera för små kvoter till välkända kedjor.