Inlägg av Kryckmatte

Inlägg som Kryckmatte har skrivit i forumet

1

Ååå snälla låt det komma på ps4 också!!!

Oops, tryckte visst på skicka innan jag va klar, jo Marfy, att du tycker att ps4 är sämre online än xbox1 är ju lite roligt då jag antar att du inte spelat eller kört nån av dom konsolerna ännu. Det baserar du ju bara på att Xbox live är bra mycket bättre än vad Psn är idag. Och ja jag äger både ps3 och 360n. Och självklart är 360 mycket bättre på alla punkter för online spelandet än ps3an. Men det är ju dom nya konsolerna med deras ny Psn/Xbox live och interface (menyer) vi pratar om, och där har vi ju ingen aning om vilken som kommer vara bäst än, men så vit jag vet kommer Psn + låta en prova "alla" spel innan man bästemmer sig för att köpa det ( orkar inte leta länk men sök ni så hittar ni den infon. ) och man kommer även få grattis spel varje månad. Detta med grattis spel gäller för tillfället bara på 360 och kommer inte gälla xbox1. Video om Psn + finns på FZ sidan. Tycker personligen att Psn + ser jewligt intressant ut.

Och ingen av stream tjänsterna kommer va bra eller speciellt användbara. En kul grej men knappast något du väljer en konsol över. Sämre moln ja det är det nog, men ps4 är ju faktiskt lite, notera lite starkare och snabbare än xboxet.

Vill bara nämna som sista ord att jag tycker , och det är ju det de hela handlar om vad man själv tycker , så är Xbox 360 bättre på nästan allt som har med spelandet att göra än ps3an. Men är helt övertygad om att ps4an kommer vara en bättre spel konsol än Xbox1. Mvh

Skrivet av Marfy:
Skrivet av olafpawbelt:
Skrivet av joockez:

Wat. Tycker ändå att PS4 verkar bättre

ps4 verkar bättre på alla sätt och vis, inget emot xbox men xbox one fick mig inte ens att vela ha den lite granna.

Ja, den har sämre exklusiva spel och sämre online. Sämre stream tjänst. Sämre moln. Håller med. Not.

Du får själv klart tycka vad du vill, inga problem för mig, Men att den har sämre exklusiva spel är ju helt upp till vad man själv gillar för spel. Jag skulle nog våga påstå att fler exklusiva tittlar på ps3 är bättre än de på Xbox1 har. Och ja Halo och gears of war serierna är extremt bra och mycket omtyckta spel. Men Tror inte de flesta gamers ser så många mer spel som är så himmla mycket bättre exklusiva till Xbox. dom största och bästa spelen kommer till båda, och sist jag hörde vilket spel som är det "bästa/högsta rankade exklusiva spelet denna generation , så heter det The last of us, och inte Halo. (gametrailers, igns) åsikt. Detta är bara tycke och smak.

Och om att xboxet

Först vill jag bara säga att jag respekterar allas  åsikter och du får självklart köpa vad du vill. Jag själv har haft både ps3an och Xbox 360 sedan dess releaser, och ja, 360 är bättre på nästan allt som har med spelande att göra. Men det nu Ms gör med alla dessa olika Måsten är inte på något sätt bra för oss gamers. Om man tänker lite längre å riktigt tänker efter , så tänk då på att om vi spelare stöder deras nya, du måste va online, du måste ha kinekt. Du får inte  dela dina spel , du kanske inte äns får behålla dina egna spel om 15 år å visa dina barn då deras servrar stängts av.( hände på första xboxn) Om vi stöder detta , även om det inte drabbar DIG, hur skulle nästa generation consoler se ut? Inte skapad åt den "Stora" massan gamers iallafall .
Och ja det drabbar jewligt många andra, i slut ändan. 
Att inte få göra vad man vill med sitt egna " hårt" i hop jobbade spel kan aldrig bli bra. Jag ser problemet med att spelutväklarna inte får in de pengarna de förkännar, men lyssna på reaktionerna på Sonys presskonferens när de säger att man får göra vad man vill med sitt eget spel, så ser/hör ju hela världen vad vi som spelare vill! Och det är väll ändå till alla oss man ska lyssna på, vi som ska köpa spelen. Jag tror och rätta mig om jag har fel, att ingen spelutvecklare kommer våga vara först (2,3 ,4)på att sätta ett stop på begagnade spel på en ps4, skulle aldrig jag som chef tillåta iallafall, för då ska det va ett jewla bra spel som folk bara måste köpa, och skiter i att det inte sedan går att sälja.    Oj oj vilket jewla brev det här blev då. Jag kan bara avsluta med att säga att alla får göra vad dom vill med sina egna pengar, tänkte bara ge er ett lite större tänk innan ni väljer.  Mvh

1