Inlägg av gorbatjov

Inlägg som gorbatjov har skrivit i forumet

Ganska ruttet. Ok i spel som känns väldigt onlineiga men The Crew hade klarat sig lika bra utan onlinekrafs, knappt att jag spelade mot andra alls. Borde definitivt gå att låsa upp nån form av offlinefunktion.

Tycker definitivt att det kan va kul emellanåt men jag jagar väldigt sällan aktivt. Vissa gånger kan det ge mig en extra sporre att återvända till ett spel jag klarat tidigare som jag gärna vill återvända till men att jag kanske känner att tiden inte riktigt räcker till och att backloggen borde prioriteras istället (av någon outgrundlig anledning🙃).
Ett sånt exempel är Shadow of the Colossus. Jag har ju fortfarande inte tagit alla troféer i det spelet trots en väldans massa genomspelningar men det var inte jättemånga kvar senast jag drog igång det och det fick mig iaf att starta det igen och njuta en stund till.

Jag tog ju ingen ny trofé under den senaste sessionen ska tilläggas, men vad gjorde det? <3.

Skrivet av OAKTHYR:

För min del är det färre spelköp vid release men jag köper nog ungefär lika många spel på ett år fortfarande. Men på rea.
Men jag tror att många nu för tiden lider av FOMO så dom köper vid release för att inte känna sig utanför.

En bra strategi👍. Brukar bli att jag skippar å köpa på release om det inte är ett måstespel och precis som du kanske köper vid en rea istället men i vissa fall blir det att jag glömmer av spelet jag var sugen på och skippar det helt om det går för lång tid istället.
Kan ju iof kanske hända att man får ut mer av sitt spelande om man väljer med omsorg och suger ut det mesta av varje upplevelse istället. Inget ont som inte har något gott med sig I guess.

Är ju dock lite tråkigt att man missar tugget på forum som FZ osv när man väntar med köp.

Definitivt inte samma känsla som efter förra gameplay-videon, tyvärr:(. Kan bli bra ändå dock men nästan mer sugen på Jedi Survivor som jag ännu inte spelat.

Här i Sverige har ju priserna legat betydligt högre än 70$ ett bra tag, iaf på Playstation. Direktöversatt så är ju standardpriset på PSN numera 85$.

Frågan är om de tjänar mer på ett högre pris i slutändan? Effekten av högre priser har ju iaf här hemma blivit betydligt färre spelköp i AAA-segmentet och mer och mer indie istället och jag vet att jag inte är ensam.

Jag tror det kommer bli kanon! Kul med ett datum som inte är åratal bort.

Det första vi fick se av spelet gav ju definitivt mersmak så jag kommer sitta bänkad.

Hade inte spelat nån roll om det så var 120fps i 8k för egen del. Det första spelet gav mig inget sug alls för en uppföljare. Ultratråkigt på precis alla plan i mina ögon och jag vill helst ha tillbaka tiden jag spenderade på det:-P.

Det enda som lockar för egen del är Star Wars Outlaws. Ganska bra betyg till Massive och deras reveal av spelet med tanke på att jag inte sett en enda Star Wars film och inte är det minsta intresserad av att göra det heller. Spelet ser ju dock fantastiskt ut.

Skrivet av KoP:

Jag tror att dom väldigt övertydligt försöker förmedla att hon är väldigt naiv utav sig angående världen utanför valvet. 🙂 Det är nog det intrycket jag själv har fått utav teasers och trailers.

Mjo. Vi får se om det blir bra eller anus.

Skrivet av KoP:

Du vet att man kan tvätta sig själv om man hittar lite vatten, apokalyps eller ej. 🙄

Och tro det eller ej, det finns faktiskt karaktärer som är sminkade även i spelen.

Nu ska vi dock inte blanda ihop fiction med verklighet. Varken Fallout spelen eller tv-serien är dokumentärer som avhandlar en atombombad verklighet.

Det vet jag absolut. Struntsak kanske men jag tyckte det kändes lite som hon hoppade tjolahopp ut i världen med en slickepinne i munnen bara. Finns väl allt möjligt i den världen som kan äta upp henne i ett nafs?

Skrivet av Slimebeast:

Ja vilken tid vi lever i med så uselt skådespeleri.

Rekvisitan är som tagen direkt ur spelen men resten är kalkon.

Nej det är inte jättemånga som övertygar.

Nu har jag inte spelat Fallout men det här såg sådär ut. Huvudkaraktärens ansiktsuttryck skrek B-skådis lång väg :S. Sen är jag lite allergisk mot supersminkade och fixade skådespelare i en atombombad värld. Var är smutsen i fejset och vem fan sminkar sig under en apokalyps?
Lite som när jag följde The walking dead och en av tjejerna var supersminkad, tog mig ur illusionen direkt.

//Slut på superpositiv kommentar^^//

Fantastisk konsol och förmodligen den Playstationkonsol jag haft roligast med.

Skrivet av JerkerRaner:

Tycker absolut behovet finns, denna generation hade enbart snabbare disk inte mycket kraftig teknik i sig.

Men wutt!? Gick man från PS4 Pro till PS5 så märkte man ju en gigantisk skillnad tycker jag. Behöver inte alltid vara så fina specs på pappret när det gäller konsoler utan optimeringen är väl det som blir betydligt enklare jämfört med PC.

Skrivet av SWEBarb:

Tycker det är löjligt att stock ps5 inte är tillräckligt kraftfull, lärde sig sony inget efter ps4 ?? En konsoll är ingen dator den ska vara så pass kraftig att den klarar alla spel som kommer flera år framöver, det verkar den ju inte göra och det har gått nu 4 år typ... skrämmande

Jag håller inte med. Tycker den klarat av allt jag startat med bravur.

Skrivet av A1200G:

Väntar på TLOU part III så PS5 Pro blir perfekt. Har inte haft behov av att skaffa vanilla PS5 då det ärligt talat inte finns "måste ha" spel än.

Väntar på det jag med <3. Nackdelen med å vänta med ett konsolköp den här generationen är ju dock att man nästintill får betala mer ju längre man väntar. Det är lite illa.

Ser fram emot ett konsolsläpp<3.

Skrivet av Issue:

Håller med här.
Jag har både många köpta spel i min backlog samt sjukt mycket spel på Game Pass som jag vill spela, vilket gör att jag inte köper nya spel, för jag har min backlog och det nya spelet kanske kommer till GP om jag bara spelar lite annat först.

Men, detta dilemma förklarar väl inte det det drastiska droppet i sålda enheter?

Med GP på PC så försvinner ju anledningen att köpa en Xbox ganska markant för många skulle jag säga så det kan nog hänga ihop en aning.

Blir onekligen intressant att följa vad som händer härnäst. Jag gillar och har alltid gillat gnäbb mellan företag i samma bransch men då oftast när glimten i ögat visat sig.
Jag hoppas bara att det kommer fortsätta även i framtiden.

Med det sagt tror jag att prenumerationstjänster är fel väg att gå. Ett komplement absolut men inte all in.

Bärbart är verkligen inte min grej. Tror jag kan räkna på en hand hur många gånger jag använt Switchen på det sättet. Ser gärna mer krut i en konsol än vad en bärbar kan erbjuda men som nån skrev här ovan hade det ju varit najs med en bärbar konsol som kan kopplas till en docka där den får betydligt mycket mer kraft, isåfall är jag med.

Alltid kul med ny hårdvara men det här tänket att mellanlanda under en generation suger tycker jag. Lägg utvecklingstiden på PS6 istället.