Inlägg av gorbatjov

Inlägg som gorbatjov har skrivit i forumet

Älskar verkligen Journey så jag säger det jag med. Sen instämmer jag om Deaths Door som också var fantastiskt men tyckte inte det var så kort så vetikattsingen om det kan räknas in här?

Skrivet av Mr_Qi:

30fps fortfarande?

Har inte spelat det så jag vet inte men har det på min wishlist.

40% rea på PSN för tillfället.

Får hoppas det blir en hit! Jag själv hoppas på mycket fri utforskning och en massa roliga random events 🤞.

Var inte mycket de visade. Kändes mer som ett fighting-spel ala Street Fighter.
Måtte Hoppround-kicken vara med iaf🤞.

Skrivet av Papphammar:

Remaken går i typ 20 fps känns det som, de få gånger de visar rörelsejämförelser.
Allt är ju sjukt mkt smidigare i originalet.
Deppigt är det verkligen…

Reagerade på det jag med. Får hoppas de putsar på flytet också så de inte bara fokuserar på ögongodis.

Köpte FC24 på rea för ett tag sen och det är ju skitkul att dra igång några matcher ibland men jag hade förmodligen köpt en äldre version istället om det nu gått. Spelar man inte online och inte bryr sig om allt lull runtikring det så känns det som bortkastade pengar att uppgradera varje år och det kommer från en som köpt varenda NHL-spel på release från -95 till runt 2014 där nånstans^^.

The Pathless skulle jag säga! Ingen aning om försäljningssiffror och dylikt för spelet men känns som det fått på tok för lite uppmärksamhet iaf.
Underbar stämning, musik och gameplay. Det var dock långt ifrån lika njutbart på telefon (duh!) så spela på konsol/PC.

Skrivet av Zensu:

Det finns massor med story och lore.

Jo jag har förstått det och jag gillar det jag läst om spelet och världen man befinner sig i. Tyvärr så har jag varken tid eller ork att "git gud" och därav hellre sett en enklare svårighetsgrad så man kan uppleva det själv. Jag vet också att mycket av upplevelsen är just att man ska bli mosad för att sen bli bättre men för mig räcker den vetskapen gott och väl^^.

Ska kolla in kanalen du tipsade om👍👍.

Skrivet av kebbe:

Finns knappt någon story i Elden Ring så det läget hade gått ganska snabbt att ta sig genom.

Perfekt;). Nej då jag gav upp efter kanske 6 timmar och jag kommer förmodligen inte ge mig på det igen. Gillar världen de skapat dock.

Skrivet av Zensu:

Bara för att folk är sämst/otåliga så ska alla andra, som ernjutit Soulsspelen och blivit duktiga på dom under åren eller som har blivit duktiga i Elden Ring få smaka noob-kakan.

Sätt i ett "noob läge"(vilket redan där hade varit illa, men hellre det än att alla måste bli påverkade) i sådana fall så folk som gillar utmaningarna kan njuta av dom, som det ska vara. Det var redan för lätt och nu blir den en cakewalk istället.

Herregud att ge vika till folk som vill att allt ska funka och vara lätt för dom för dom vägrar anamma det faktumet att du ska överkomma det svåra, helt enkelt Git Gud.

Vekt.

Jag hoppas på ett story-mode jag ;-⁠*.

Köpte Elden Ring på rea för en spottstyver, mest pg.a världen de skapat som verkligen känns inbjudande. Var dock inget för mig, på tok för svårt i min mening. Jag får nog sålla mig till gruppen som gärna hade sett en enklare svårighetsgrad.

Fick hem Tears of the kingdom igår så det kanske får bli det. Har aldrig klarat ett enda Zelda-spel men Totk verkar härligt så det planerar jag att dra igenom iaf.

Definitivt mitt mest efterlängtade också. Astros Playroom var i min mening t.om bättre än Mario Odyssey.

Skrivet av Issue:

ja men alla är vi ju olika och tur är ju det, ser inte alls vad som verkar kul/bra med Astro Bot

Då bör du testa Astros Playroom om du inte redan gjort det.

Skrivet av Lilagröt:

Jag hatar Discord men använder det pga typ alla gått över till det.
Gränssnittet är rörigt fult och känns designat för 9 åringar med alla tecknade figurer. Känns så oseriöst, inte för att jag är särskilt seriös med mitt spelande, men föredrog teamspeak tiden allt var logiskt då och jag var ung.

Skrivet av RaXha:

Det är ett program för chat, ljud och videosamtal inriktat, ursprungligen, mot gamers, med fokus på community. Tänk dig en kombination av Reddit, skype och teamspeak typ, där man har möjlighet att skapa en privat server till vilken man kan bjuda in vem man vill. På denna kan man sedan skapa enklare forum, chatkanaler, videosamtal och ljudsamtal. En stor grej är att det på senare pr blivit cross platform, vilket är nice om man spelar samma spel som sina polare men på olika platformar.
https://cdn2.unrealengine.com/discord-2880x1620-8b18742c6a01....

Ok. Kul om man gillar det👍. Jag föredrar nog helt enkelt att lira i min ensamhet^^. Spelade en del Bad Company 2 med headset när det var på tapeten och det var kul men att dra igång chattkanaler och annat känns för bökigt;).

Känner mig alldeles för gammal för såna nymodigheter^^. Vad används det mest för?

Tycker det ser sjukt intressant ut! Känslan i omgivningarna känns härlig. Ska dock sägas att jag inte gillar Star Wars-filmerna öht men hade skitkul med Fallen Order och har ändå spelat några Star Wars-spel i mina dar konstigt nog ^^.

Skrivet av Ase:

Om det går att spela med mus & tagentbord så blir det ett köp annars inte! ogillar verkligen konsollifiering helt ospelbart enligt mig med handkontroll & autoaim blir så otroligt intetsägande okontrollerbart & bara slött & oengagerande.

Själv tycker jag känslan blir som bortblåst med mus och tangentbord. Man siktar ju absolut bättre men utöver det så är det ju inga fördelar jämfört med dosa.

Ser fram emot att återvända. Snake Eater var mitt första Metal Gear och det var så satans bra.

Väl skriven recension! Det låter som att du upplevde spelet ganska exakt så som jag tänkt mig att det skulle vara och därför avstått att spela det. Sen hade jag förvisso så sjukt tråkigt med det första spelet och det bidrog ju också till mitt val^^.

Nej, Ninja Theorys nästa spel måste ändå bli något mer färglatt och kul anser jag och inte ta 7 år att utveckla :-P.

Skrivet av Sillgam:

Minns ni responsen på att xbox one skulle kräva konstant internetuppkoppling? Don mattrick var helt klart före sin tid.

Fortfarande en helt absurt usel idé dock. Åtminstone i mina ögon.