Inlägg av Zpartan

Inlägg som Zpartan har skrivit i forumet

Måste kolla synen, läste "BREIVIK" hahaha

GEMFEOR inte Fallout 4 med Witcher 3, det är ju inte ens spel som är lika.

Here Jessuss!

Ok, klickar på PS4 och så kommer en recension på PC uop.
Lång historia kort, ni har inte provat PS4 eller X1, ok köper det argumentet.

MEN, jag hoppas att ni är mer vakna än tidigare för det spelet har allvarliga problem. framförallt med laddningstiderna. Jag har både PC och PS4, och PC är minimalt med strul, och det vore själva fn annars, med hårdavara 6-7x vassare än PS4. då hade jag varit allvarligt förbannad.

PS4 har som kortast 2-3min laddningstid innan ens spelet börjar, alltså från startskärmen, och som längst 11 min efter sk LAD, load after death, framförallt då man gör en "Challenge" och dör, vilket man gör ofta.

Detta visar bara på hur pass dålig hårdvaran är i de sk Nästa generations tv spelen, de är ett skämt. 4000kr för något som nästan en Xbox 360 skulle klara av med lite moddning.

Nej JC3 får inte mer än 3/5 möjliga med tanke på Squares och Avalanchs "Stenvägg" och noll kommentarer gällande buggar och laddningsproblem. mkt dåligt.

Sen 599 kr för en digital nedladdning vis avi 499 för en fysisk kopia är ett hån.

Digitala nedladdningar skall vara minst 200 kr billigare då kostnaden enbart är för spelet och förvaringsplats på en server.

Ni som står och funtar på ett köp, gör gärna det, men dock bör ni veta att JC3 slåss med otroliga problem så länge du inte dör och behöver ladda om, se till att ha gott om tid när ni spelar. för 10 min väntetid per gång gör att man tappar sugen fort. och det är tråkigt. för JC3 skulle kunna vara ett riktigt kul spel!

3/5

New Order 1996
Eller DAESH 2015 Edition!

Jag kommer ihåg Persian gulf och Commando libya
Det är vad man kan kalla klassiker om man nu skall använda det uttrycket, härligare tider då man blåste terrorister åt helvete får man leta efter.

Rainbow Six då det gäller taktisk fps!

Sleeping dogs ger dock mkt tillfredsställelse att leka polis och triad-medlem.

Jag är svensk, i was born an asshole!

Unreal Lätt, det enda demot med en story och fantastisk grafik, Cryengine var ok på X360, dags att komma ur garderoben och in i nästa generation.

Nästan alla spel 2014 eller 2015s spel går att återskapa på X360 med mkt snarlika inslag, möjligt att det inte rör sig om 60fps och 1080p, men ändå, steget just nu mellan PS3 - PS4, X360 - X1 är för lika varandra, visst man häpnar över vissa spel, själv tycker jag att det är synd att man släppte Tomb Raider på PS3 och X360, då PS4 är så mkt snyggare och snabbare. Likadant med Sleeping dogs, flytet är oslagbart, precis som med GT5 där de nya hårdvaran visar musklerna i storstadsmiljöer och där de andra maskinerna hostade och hackade hela tiden.

Folk spyr galla över The Order, varför förstår jag inte, beror det på att "Storyn" är för komplicerad och detaljerad, vad hade folk väntat sig, ett nytt GOW?, det absolut snyggaste spelet eller interaktiva filmen på någon maskin just nu!, absolut inget jag hade velat missa. Får hoppas framtiden bjuder på många överraskningar då PS4 måste träna regelbundet för att inte musklerna skall bli slappa.

HAr man råd med en leksak för 30 000 kr så skall man inte gnälla om kostnaderna för samhället eller vårt höga skattetryck!

Hur mkt man än älskar Starwars så tror jag stenhårt på att detta blir en flopp, inte försäljningsmässigt kanske men för alla besvikna spelare, inte många spel har intresserat vare sig under 2014 eller 2015, och detta är nästa generation, varöfr skall vi göra oss av med PS3 och Xbox 360, spelen är till och med i vissa fall bättre och billigare. får hända något extraordinärt för att hoppa generation. Witcher 3 kanske

Titanfall föll storartat som en titan inte många spelar detta "spel"
nästa fall kommer snart från Destiny, hur länge man skall lyckas lura människor på att betala för ingenting, snygg grafik förvisso men en skämt i övrigt, återstår att se, de 500 miljoner dollar Bungie har i budget hade jag krävt tillbaka. 600kr för absolut ingenting, ynkligt!

Tycker detta är en kanongrej, OS borde slopas helt så att Esopeliten kan ta över, vem behöver röra på sig, sen räcker det med cirka 80 i IQ, fan vi tar hit folk med lägre så de får ändå dessa "snubbar" att framstå som genier.

Nej, slopa utbildning helt, livet som skola räcker, vad pengar skattebetalarna skulle tjäna, dra ned sjukvård och omsorg när ni ändå är på G. I Sverige 2015 behöver man inte ens körkort för att köra bil, du behöver inte ens äga den, du tar bara vilken bil du vill ha.

Kan det bli bättre!

Murderbeck?

Det är inte ens en alpha så early access var för vänligt sagt, jävla skitspel!

Jag är så jävla OTAGGAD, precis som med Alien "Desolation"

Det är något med dagens spel som gör att man inte längre blir taggad, kan kanske ha att göra med att spelen faktiskt är skit!

Nej blir till att damma av GCn och Xboxen och lira Resident Evil och BLACK!

Låst, låst, låst

Allt för att inte Xbox1 yngel och PS4 wipmar inte skall bli ledsna i ögat.

Yepp jag går och köper mig en Porsche och stryper den till 100hk för att inte BMWslem och Volvococks inte skall bli syra!

Hade jag ägt några av dessa stenåldersmaskiner, som PS4 och X1 så hade jag blivit vansinnig om någon jävel medvetet strypt spelen, bara för att de inte kan koda på PC och inte vill riskera att trampa någon på tårna.

Så detta är exklusiviteten vi väntat på, skitspel låsta till 30fps, det klarade redan Xbox 360 och PS3, så varför i helvete skall man köpa burkar som är sämre vilka dessutom är PC maskiner fast med klart sämre hårdvara.

Som att jämföra en I3a med en I7a

PC everything else are beneath you!

500 miljoner $$$$$$$

Hahahaha vilken blåsning

Klippet var kul iaf

Skräp, spelat i två timmar, inget vidare

Grym Nextgen, ser ut som SEGA SATURN!

Jag hade blivit mer impad om de hade doom 3 med doom 1 motorn!

Billigare än titan z, bättre är dock än fråga, lägger hellre 20 lök och får det bästa än 10 och mediokert spelande

Gay, Megagay or ultragay!

Känns som Destinys öde blir lika klantigt som Watchdogs!

"Galet"

Mikrosåft will åt källkoden och grafikmotorn så man kan använda det i Windows megapower 9

14 miljarder, det slår Facebook när de köper upp mojängen!

Minerift!