Inlägg av Joachim B

Inlägg som Joachim B har skrivit i forumet

1
Skrivet av Kane:
Skrivet av autograph:
Skrivet av Kane:

Känns som carrier assault kräver 64 players för att funka riktigt...

- Aha, men med så många känns det alltid bara som kaos!
Föredrar när det är högst runt 24. Alltid.

Åh där är jag först i kön att instämma att för mycket folk är kasst. Spelläget i sig verkar dock funka bäst med mycket folk då det behövs folk både offensivt och defensivt samt "neutralt" och då går det åt folk om det ska bli bra strider.

Rent generellt behövs det folk som slåss om flaggorna och sen några som slåss på offensiv båt och några som slåss på defensiv båt. Sätter man då 16v16 spelare så blir det ju inte många på marken på varje plats efter att man räknat bort de som kör och flyger saker.

Jag testade tre omgångar på en server med 48 spelare och det var på tok för lite. När vi bordade motståndarlagets hangarfartyg tog vi deras två MCOMs på bara några minuter. Det var på sin höjd 8 personer som var där och försökte försvara fartyget. Troligtvis blir det bättre när folk lärt sig hur spelläget fungerar, men om båda skeppen är bordade är det nog många som hellre väljer att vara offensiva på fiendens båt än att försvara sin egen.
Men att man inte har kvar sista delen där man ska försöka fly skeppet innan det exploderar är en stor besvikelse.

"PS4 is equipped with a 5400 RPM SATA II hard drive. Users can choose to install a new hard drive so long as it complies with these standards, is no thicker than 9.5mm, and is larger than 160GB"

160GB, say what? Någon som vet rätt maxstorlek? Blir ju till att byta direkt när den kommer hem.

1