Inlägg av SajCo

Inlägg som SajCo har skrivit i forumet

Funkar ypperligt i quake och cs, så blir nog inga problem. Hoppas mer på rekylhantering eller liknande.

Vilket rymdspel var de man kunde gå ombord med sitt crew och spela i FPS-läge? som var uppe bland nyheterna för nån vecka sen.

Känns som Notch kommer sälja skutan vidare. Han har tappat stinget och passionen. One hit wonder helt enkelt!

Jag gillar de. En av favoriterna inom survival genren tbh, även om det har sina flaws. Jag hoppas de kommer en mapeditor av något slag och mer max players, samt för moddare att kunna utveckla ett gäng sköna mods.

Haha, jag hörde inte i syne då alltså.

Skrivet av zliddret:
Skrivet av FuzioN:

det som är tragiskt är att detta spelet är att där kommer vara såååå mycket fuskare i det.

Speciellt med tanke på det är f2p.

Och 2 du kan nog ej ha egen server (tror jag)

det spelar ingen roll om ett spel är f2p eller ett spel man köper, fuskare finns det alltid och kommer alltid finnas. Vad får dig att tro att företag kan försäkra dig om att det inte finns lika mycket fuskare bara för att du köper? Aldrig upplevt att spel jag köpt haft mindre. Valve har t.o.m gått ut med att de satte priset för CS:GO nu under sommarrean lite högre än innan för att reducera fuskarna.

En viss sanning. Det märks klart och tydligt i spel som CS:GO, när de är superbilliga på sommarreor etc, dvs nästintill gratis, där folk köper på sig extra konton att fuska loss på.

Ligger nog mycket i samhällets syn på en "lyckad" individ. Sen är det klart att avundsjuka har ett finger med i spelet många gånger. Vi är ju inte mer än sociala flockdjur, vi vill bli bekräftade, synas och betyda, ha en identitet. Att säga att vi försöker anamma andras identiteter är att göra det enkelt för sig, det ligger mycket mer än bara så i bakgrunden. T.ex den sociala hierarkin.

Jag tror det bästa att sträva efter är att gå efter det man vill göra här i livet och skita i vad andra tycker om det, sålänge de inte går utöver andra. Gör det som gör dig lyckligast, lev och forma dina egna värderingar, inte efter dem oönskvärda som samhället och omgivningen försöker printa in i dig.

Verkligheten funkar inte alltid som man vill, det gäller att acceptera och göra det bästa utav situationen.

Sen kan jag förstå kraven på anställda, klart man vill göra sin butik så attraktiv som möjligast. Om jag inte hade tänkt på att och om jag skulle vara en konsument i deras butik hade jag hellre sett snygga kvinnor i butiken än någon som ser ut som en uteliggare. Sen kan man tycka det är absurbt, men det är ju så verkligheten funkar, kraven har en baktanke.

Skrivet av Ftmch:
Skrivet av Salami:

Jag vill gilla DayZ men förstår inte heller grejjen med spelet.

Det ska vara ett överlevnads spel, men enda man överlever "mot" är andra spelare.

Springa och hitta ett vapen sen skjuta mot andra spelare.
Varför zombies ens finns med i spelet förstår jag inte.

Om nu spelet gick ut på att överleva vs zombies och världen och sen möjligheten att bli dödade och anfallna och rånade av andra spelare, då hade spelet varigt riktigt bra.

DayZ kommer ju ha betydligt fler såna inslag i framtiden, redan nu har zombierna gjorts tåligare etc. och längre fram kommer sjukdom och grejer implementeras, så överlevnad kommer bli en stor del av det, det är ju trots allt alpha.

Med risk för att låta bitter, så känns DayZ's uppdateringar utav innehåll lite såhär

Cancersjuk fick hjälp av virtual reality

Jag tänkte på hur det vore med vr inom äldrevården häromveckan. Måste ju vara riktigt upplyftande inom det området, redan förra veckan läste jag en artikel om hur lite stimulans de äldre fick, rent socialt, när hemtjänsten bara hinner komma dit och göra det som ska göras. Man får ju alltid höra en önskan om att personalen ska stanna på en kopp kaffe och prata lite skit. VR, för de äldre skulle ju betyda en hel del och uppfylla det sociala behovet. Inte minst som i det här fallet, att kunna "gå" ut och upptäcka nya miljöer.

Tvekar inte på en sekund på att det finns en stor marknad för detta. Bara allt görs på rätt sätt!

Lääängtar!

Känns som man väntat en evighet på occulusen. Hoppas de gör mer framsteg nu framöver med tekniken, så att det landar i slutet på året.

Hur är det med Sony, de höll också på med en egen teknik som skulle lanseras rätt så snart va?

Skrivet av Hannorden:

Varför CoD? Det är ju nästan så långt ifrån tävlingsspel man kan komma. Jag menar, med aimassist som står för 90% av aimet och med killar som står och skriker åt varandra medan de spelar så är det knappast en chans att jag kommer ta CoD som en E-Sport

Sen säger ju de att "mycket pengar står på spel och de är unga som tävlar i detta". Det är ren rappakalja. Stod NiP och Fnatic upp och skrek så åt varandra under CS:GO finalen i Dreamhack? Självklart inte...

Inte i Dreamhack Sverige nej, men i Dreamhack Bucharest:

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:
Skrivet av Lasrod:

Najs,

Innebär detta att massproduktion går igång ganska snart? Kan vi se Oculus Rift i butikshyllan om 6 månader tro?

I pressnacket menade Oculus att vi kanske kunde få veta mer redan idag. Stay tuned, eller bevaka #Oculus VR för säkerhets skull!

Jag hoppas ni vidaremeddelar oss FZ:are om eventuella releasedatum och nyhter om detta

Jag förstår Arnorths budskap och jag ska nog erkänna att jag inte ens reflekterat över hudfärgen på sin karaktär i spelet. Möjligtvis könet, men det är knappt att jag funderar över det där heller. Kanske för att jag inte ser problematiken med det, mer än något enformig huvudkaraktär möjligtvis. Men jag tycker spel är mycket mer än bara en huvudkaraktär, det är snarare personerna jag möter i spelet som får mig att reflektera över mig själv över vad som är gott eller ont osv. Och det har mycket större betydelse för mig än karaktären jag själv spelar för det ger mig en chans att känna mer som att det är jag som är huvudkaraktären och inte någon påhittad roll som jag aktivt styr, flummigt uttryckt.

Jag ska också erkänna att jag hellre ser Lara Croft i sina nuvarande former hellre, än om hon skulle vara formad som en grovt överviktig kvinna som kedjeröker och har problem med hjärtat.

Ja, jag har lyckats spela några minuter, men tröttnade fort på grund av att jag antigen fick spelcrasch, eller att jag random flög ut i serverscreen igen. Alltså en rätt så dålig start. Får bli att vänta på att det blivit Patchat ett par gånger. Slänger nog upp ett inlägg, om första intryck med lite pics.

Haha mickljudet ftw!

Nether - Ännu ett survival spel - Nu på steam!

Tänkte tipsa om Nether som nu har släppts på Steam, som jag tror kan vara intressant för vissa som gillar denna typen utav genre. Citerar Kerx, himself (Han som spelar i videon nedan)

Citat:

It's in beta. It's about survival, pvp, learning what happened, exploration, skills, looting. (Features to come that I know of are barricading, crafting..and probably many more.) I think leader boards are on the list as well! It's going to be a great game. Favorite part is vanity items can only be bough with IRL money. Everything else is in game currency.

Den tråkiga nyheten just nu är att de verkar ha problem med sina servrar, men att de jobbar för fullt med att fixa allting. Det finns mer att läsa om det här:
https://forums.playnether.com/showthread.php?405-Nether-Serve...

#blogg

Skrivet av HardRenaLine:

http://steamcommunity.com/id/granpc?l=swedish här är den som skrivit det.