Inlägg av MartinKraft

Inlägg som MartinKraft har skrivit i forumet

1

Inte lätt ibland att leva ute i landbygden när hela familjen ska dela på det. Men man dör inte iallafall ;P

Testade detta nyss.
Inte som jag trodde det skulle vara. Då jag trodde att pokemonen var någonstans i staden/landet och man var tvungen att åka/gå till den för att fånga den.
Men nej, så var det inte. Detta är bara sitta hemma och klicka i google maps för att fånga dem.

Man blev besviken när man fick reda på det.

April skämt?
Detta skulle vara ett sätt att få mig att gå ut. xD

Ojojoj! Detta var länge sen(Jag som gjorde inlägget).
Kan berätta lite vad som har hänt. Kan också vara bra för folk som tänker som jag gjorde.

Kan säga att jag inte gick i Fordonsprogrammet. Istället så tog jag Spelutvecklingsprogammet i Ljud & Bildskolan http://lbs.se/

Passionen som spelprogrammerare som jag hade innan jag började gymnasiet försvann med tiden och fann istället intresset som spelgrafiker. Vi lärde hos både programmering och grafik som senare vi fick välja vid 3:de året att specialisera oss(Går inte att göra det längre).

Det var jätte kul att plugga där för alla hade samma intresse som jag hade, "Spel". Det var allt vi gjorde var snacka om spel, spela spel och göra spel.
En utav det bästa var att ha lärare som också var intresserad av spel och tyckte om att prata om det. Man var ju van vid grundskolan att lärarna inte tyckte om spel eller hade så bra datorkunskap.

Vi lärde oss olika program som Photoshop(Texturer, Gui), Autodesk Maya(3D modeller, Animation) m.m som används i många olika områden i vår moderna tid.

Efter jag då har slutat gymnasiet vill jag fortfarande vara 3D Grafiker. Men inte för spel utan för film eller Cinematics(Blizzard pls).
Det är mycket man förändras som man vill göra när man kollar tillbaka hehe.

Jag kan säga att det var totalt värt att redan börja "spelutveckling" eller det som man själv tycker om redan i gymnasiet.

mvh
Martin Kraft

1