Inlägg av SoniC

Inlägg som SoniC har skrivit i forumet

Nej
har du varit vaken i 4 dygn någon gång?

"verkliga konflikter i spel" den meningen gör mig inte sugen att testa det.

Skrivet av Kidrobot:

Hahahahah fan va jag garvar åt den här tråden!
Ni grabbar måste vakna upp. Jag har kört Vista sen första betan och krigade mig igenom början utan Internet drivisar... Vista har utvecklats utav bara fan och är nu betydligt mycket bättre än XP i de flesta fallen TYCKER jag. Vista hade för höga systemkrav vid release och ni som klagar på Vista nu bör förstå att det är era datorer som börjar bli gammla. Efter 2 år nu bör man ha över 2GB RAM och en dual core för att ens vara med i den här diskussionen. det enda som jag på handen på hjärtat kan säga att XP tok dödar Vista på är grafikkortsdrivrutiner.

Nu har jag kört 7an sen första läkta betan och är mycket nöjd! Windows har verkligen lyssnat på feedback och optimerat sjukt bra. Kolla bara på stödet för den kommande Hårddisk standard SSD.

Program som inte gjorts kapabla med Vista + 7an på 2 år är inte ens värda att installera tycker jag. Inte för att jag kan komma på något sånt program nu men... Fan jag är egentligen för överklasifierad för att tjaffs med små xp fanboys på FZ.

Vilka efterblivna argument för att vista är bättre.

Många gamla spel funkar inte på vista. Det duger för att jag ska skit i vista. Om man gör ett nytt operativsystem som inte kilarar av allt som det gamla gjorde så går man ju bara ett steg i sidled istället för framåt.

Skrivet av IceMan:

Teorin är att polisen "trodde att det var hans "teaser"
tror jag stämmer rätt bra, med tanke på hans reaktion.
tragiskt och onödigt att det händer, men Poliser är människor dom med.
dock kan man vara tacksam över att det inte är guds bästa barn som drabbas.

En taser och en pistol väger inte ens i närheten av lika mycket och utseendet är otroligt olika på dom båda plus att han vet nog garanterat vart han har sin pistol respektive sin taser.

Han vet vad han gjorde inget snack som saken. Detta var inte dråp utan mord.

Förr använde jag droger, nu biter jag ihop. Bara att andas och tänka "att bli arg hjälper inte". Att börja le kan också funka.

Våldtäckt... Det är det enda ordet jag finner.

Skrivet av Andreas13:

Förra året såg jag att dom säljde fyrverkerier i netto och lidl.Jag har glömt bort vilka fyrverkerier dom säljde i netto och lidl. Jag skulle vilja veta det?

Mmm du skulle det.

23... ganska nöjd!

Skrivet av bjosarn:
Skrivet av SoniC:

Blir att rösta på dom eftersom alla partier i dagens riksdag är ett stort gäng fittor. Tack vare dom är vi en stat nu i EU och inget riktigt land längre. Fan va bra jobbat!

Edit: Dina ordval "land" och "stat" är felplacerade. Det kan bli så när man använder sig av "vardagligt talspråk". Men Sverige har varit en stat i princip sedan våldsmonopolet. Dvs. några hundra år tillbaka.

Jag hoppas att du isf röstar blankt för du verkar inte veta speciellt mycket om politik?
"Den 13 november 1994 genomfördes en folkomröstning om EU-medlemskap i Sverige. 52,3 procent röstade för ett medlemskap, 46,8 procent röstade emot och 0,9 procent röstade blankt.
83,3 procent av de röstberättigade (6 510 055 personer var röstberättigade) deltog i folkomröstningen."
Så en bättre beskrivning skulle vara att rent statistiskt är en av dina föräldrar troligtvis en "fitta!".

Det är inte bara SD bland svenska registrerade partier som inte gillar EU och vart vi är på väg.

Då röstade man om det, nu så doldes det in i det sista. För att i alla andra länder där det har folkomröstat om det så har dom röstat nej. Regeringen ville få ett ja så dom strunta i en folkomröstning och dolde det.

Att vara en "stat i princip" är bättre än att vara det. Vi kommer få ändra våra invandrarlagar och vi kommer inte få ha veto längre om nya lagar. Vi får helt enkelt ännu mindre att säga till om i vårat eget land.

Fan försökte ju kryssa i typ varenda. Har fördomar emot allt egentligen.

*edit*

Blir att rösta på dom eftersom alla partier i dagens riksdag är ett stort gäng fittor. Tack vare dom är vi en stat nu i EU och inget riktigt land längre. Fan va bra jobbat!

Atomic bomberman

Tänkte bara starta en tråd om detta underbara spel. Lätt att spela men svårt att bemästra. Vi är ett gäng nu som har spelat detta spelet över lan dom senaste 2 - 2,5 åren.

Här är en video på spelet:
http://www.youtube.com/watch?v=ypD7s2FHzGM&feature=related
Men när vi lirar så ställer vi in att dom rutorna som inte går att spränga inte finns där. Blir mycket roligare då och finns mer utrymme för att dra trick.

http://thepiratebay.org/torrent/3349173/Atomic_Bomberman

Där finns spelet tror det ska vara rätt.

1: Men jag skulle även behöva lite hjälp med spelet. Det är så att jag får det inte att funka på vista. Har googlat runt lite och testat att köra programmet i lite olika kompatibilitet.

2: Skulle även vilja ha lite hjälp med att lira det tillsammans med polare över internet. För att lira emot datorn är riktigt tråkigt för ai'n är värdelös Har testat hamachii men ingen lycka där.

jag är fan osäker på vad dom fraktade på 1930-talet alltså. Men annars är jag nöjd

Skrivet av MKultra:

45% klart men fan vilken rip-off för ett PC spel, 500:-. Hoppas på mycket moddar/maps till detta.

hahaha va? 500kr? För att köpa över steam? Jag som trodde det skulle bli billigare med steam. Ännu ett exempel på att steam är satans påfund.

Skrivet av WaltX:
Skrivet av SoniC:

Fear and loathing in las vegas, tänker inte posta bild.

Får jag göra det?

Ja.

Fear and loathing in las vegas, tänker inte posta bild.

hur fan får ni fram siffrorna? och hur stor är en km2 i ett spel*?

Den enda centern här tydligen.

Om detta ger mig mer FZ så visst.