Inlägg av anon22948

Inlägg som anon22948 har skrivit i forumet

1
Skrivet av karbon:

gillar TDM är dock en relativt ny spelare.

Vad menas med Hardcore?

I Hardcore så har du ingen HUD, du skadar mer och så är det Friendly Fire på.

Team Deathmatch och Search & Destroy

Halo och Zelda

Daniel Craig eller Pierce Brosnan

The Simpsons, Heroes och House

Haha, lol!
Bäst man går ut då!

Ska helt klart köpa det, det gamla Banjo Kazooie och Banjo Tooie till N94 ägde ju så då borde väl en 360-version vara ännu bättre förhoppningsvis.

Skrivet av Feisty:
Skrivet av Umanga:
Skrivet av Isaz:

För övrigt så har väl PS3 verisionen Sixaxis? Lyyft upp guran för att aktivera star power eller vad skjutsingen det heter? Wii har väl samma grej. Xbox 360 också kanske, jag har ingen aning, men det lägger ju helt klart till en touch.

Alla versioner har star power som aktivers genom att lyfta gitarren... Så har det varit genom hela serien, men det är nog inte riktigt så avancerat som sixaxis (i någon version), det är ju trots allt bara en axel

Men varför måste man trycka in Wii-moten i gitarren i Wii-verisionen av spelet? Verkar ju sjukt jobbigt. Jag har bara Wii för tillfället och är lite sugen på GH3.

Jag testade GH3 på Wii hos en kompis, och det var ju sjukt jobbigt med Wii-Remoten som hängde bredvid! Fattar inte varför dom gjorde så till Wii-versionen, när det inte är så till PS3 o 360:\

Som andra innan har sagt: Skjut han i huvudet när du är i smygläge, men om det inte funkar så kan du ju sänka svårighetsgraden en bra bit, för då lär han säkert dö på ett skott.:up:

Hoppas att det är sant, verkar ju rätt häftigt:)

Mitt favvo vapen måste nog vara M16 med LaserDotSight, asbra + att man låser upp den tidigt.:)

1