Inlägg av anon_234443

Inlägg som anon_234443 har skrivit i forumet

Skrivet av Soulless:

Vad mumlar du för jävla trams
...ditt dryga trolltrams

Djupa andetag, min vän. En stund till reflektion; varför denna defensiva reaktion?

Är det jag skrev offensive? Kan det vara så att du inte förstod vad jag skrev, och sparkar bakut i brist på sakliga argument då din instikt kickar in att "försvara" dig? Är du medveten om dina handlingar och tankar? Varför du reagerar som du gör?

Utveckla gärna hur du tänker att 4 miljoner för spel är fullständigt trams även om du "hade alla pengar i världen".

Detta har alltså ingenting med pengar att göra, du har bara ett hat/förakt mot folk som samlar på spel? Eller hur ska jag tolka det du säger?

Man refererar inte till listpriser, man referar till säljpriser. Du kan ta precis vilket kategori som helst på eBay och hitta idiotpriser. Ofta folk som snackar på youtube "oh this goes for X on ebay!" Nej det gör det inte, någon har bara lagt upp det till det priset.

Skrivet av Soulless:

Klart de får göra det om de vill, hindrar ju inte andra från att tycka det är helt sanslöst.

Vi säger att du har en net worth på 500 miljoner. Du har en vanlig tråkig marknadsavkastning på 7-8%. Ingenting märkvärdigt.

Du lägger 1% av din förmögenhet på nöjen om året. Du har alltså 50 miljoner att spendera.

Vad är det som är "sanslöst" att lägga 4 mille på ett spel? Är det inte fantastiskt att spelmediet uppmärksammas och värderas mer och mer som konst gör?

Allting samma sak när det dyker upp sådana här artilkar på FZ. Det är ett tecken på att ni är obildade inom ekonomi, och förmodligen själva lägger HELT SANSLÖSA summor på meningslösa saker som med 100% säkerhet inte bibehåller något värde (till skillnad från att samla på spel).

Speciellt i förhållande till eran net worth misstänker jag att ni lägger riktigt sinnesjuka summor på spelkonsoler och grafikkort. Men det behövs inte förklaras, för ni behöver ju någon sorts verklighetsflykt från det faktum att ni tror att erat liv hade varit bättre om ni hade mycket pengar, samtidigt som ni klankar ner på alla rika svin, som t.ex. köper "dyra" samlarobjekt.

Oh but wait! De kunde ju lagt pengar på välgörenhet iställer för sån här skit! Men oops, se att så funkar det inte... eftersom rika lägger ofta mer på välgörenhet än vad du tjänar under en hel livstid.

Vem äger PC Gamer som varumärke? Logo/namn är samma som utländska versionen, antar att det påverkar t.ex. förmågan till att ta in riskkapital & fullständigt ändra verksamheten från grunden?

Låter jättekonstigt att ingen skulle ha köpt själva varumärket & gjort nåt annat med det, som sagt finns annat mellan raderna här som inte chefredaktören tar upp.

Alyx är rätt mediokert.

Fallout 4 + Skyrim är bästa spelen (med moddar). Alla noobs som postar steam reviews är dock för lata för att modda, LOL. Plebs

Så länge man kan ladda ned det man köpt (som på Xbox Live) så är det "okej".

Så som Nintendo gjort är däremot inte okej. Riktigt jävla dåligt är det. Erbjuder man digital försäljning och man har licenser för spelen så ska det gå att ladda ned FOREVER, allting annat är undermåligt.

Nintendo har verkligen pissat på sina Wii/Wii U-kunder.

Skrivet av Nyhet:

Hursomhelst går det förstås att skapa ett nytt Facebook-konto enbart för Quest 2 och hålla det kliniskt rent från personlig information, om man gillar det där med integritet.

Om du vill bli avstängd, ja. Det är helt förbjudet att ha flera Facebook-konton. Då får du nog se till att ha ett extra mobilnummber om du vill reducera risken att bli avstängd (skall ej tolkas som att jag uppmuntrar till att bryta mot villkoren).

Verkar vara mycket death by snu snu över detta spelet. Snygga vampyrbrudar som vill ta livet av en? Works for me! insertnudemod.jpg

Ok det var lite rörigt. Om du har Steam behöver du starta spelet, efter server-login kommer det upp en splash screen som uppmuntrar till att logga in via Steam -> Pearl Abyss. Sen en massa klickade & verification codes på mail.

Skrivet av anon_326443:

Varför tillåts blankare?
Jag tycker hela aktiemarknaden är korrupt.

En del som menar att blankare gör marknaden mer effektiv.

"Korrupt" skulle jag inte säga att marknaden är, snarare blir den mer demokratiserad och lätttillginglig p.g.a. appar och en yngre generation som intresserar sig för aktier. På 90-talet fick du ringa in över telefon & betala saftigt courtage för handel, idag finns det både gratisfonder och billigt courtage där man kan trada direkt i appar.

Men ja, folk som inte kan nåt om börsen brukar tycka att det är korrupt, bara rika svin osv. som håller på med det. Vilket är synd eftersom det är det tillgångslaget som ger bäst avkastning över tid. Du går minste om väldigt mycket pengar genom att stå utanför börsen, att komma på när man är +50 att man skulle börjat spara när man var +20 är tragiskt. Vi pratar om miljoner.

Skrivet av Nosnos:

Otroligt mycket pengar förstås, men har man väldigt mycket pengar så har man och då får de ju lägga det på vad de vill så länge det inte är något olagligt. Hur korkat man än kan tycka att det är.

Tror inte att du förstår riktigt. Folk "köper" inte, det är investeringar.

Folk som investerar i dyra konst/samlarsaker/whatever gör det för att risksprida sin portfölj. De har aktier, fastigheter osv. också, men att köpa t.ex. en tavla för flera miljoner är ett sett att skydda sitt kapital.

Samma sak med gamla spel, Pokemon osv. Same shit different name. Jag risksprider också med dyra spel, LEGO med mera. Ju mer kapital du har desto dyrare saker investerar du i.

Skrivet av Razuco:

Vad men du med riktig fantasy? Är inte Elder scrolls riktig fantasy?

*menar du

Med riktig fantasy menar jag välskrivna litterära verk.

Sparfiler har man ju tappat bort så många gåger I've lost count.

Värre med screenshots, speciellt online-spel. Vet att jag "tog backup" på både Star Wars Galaxies och LOTRO men ja vart tog de skivorna med screenshots vägen? Är expert på att tappa bort screenshots.

Skrivet av Johlor:

Ja jag känner väl att Elder Scrolls är ganska standard vad gällande just fantasy som inte direkt sticker ut? Det är klart om de sätter storyn i Morrowind så blir det ju lite intressanta miljöer etc, men annars så känns hela världen ganska ointressant att göra en tv-serie om. Kan ju bli en okej serie förstås, men vet inte riktigt hur de ska göra för att det ska kännas intressant. Elder Scrolls-serien är ändå ett spel där fokusen ligger på spelaren och vad du gör, du skapar "ditt" liv...sedan finns det en huvudstory, men den är mer bara där på sidan om.

Exakt.

ES-lore är väldigt generic. Raserna är bra designade som gör att världen känns levande, men går ju inte jämföra med riktig fantasy (The Witcher, LOTR osv).

Förmodligen vill de stressa fram något i kökvattnet av Witcher, producenterna ser the money printing machine. Sen tycker jag inte Witcher är något mästerverk till serie, det är mest Henry som är bra som Geralt som gör det intressant att kolla på. Hon som spelar Yennefer är riktigt bra också.

Ska erkänna att jag inte spelat sen releasedagen. Ingenting som lockar direkt, men ska ta mig igenom storyn i alla fall.

Jämfört med Witcher 3 som var svårt att slita sig från, spelade non-stop.

Med Alkoholfri Monster Mule så har du ändå kul, både på två hjul och och allt annat strul du ställer till med i Halo, som inte rimmar på nåt, men drycken smakar i alla fall gott.

En frisk lime i smaken gör dig extra snabb i styrspaken, och söt ingefära gör det ännu lättare att förtära; slutet för dina motståndare är nära.

Skrivet av A1200G:

Hur kommer det se ut om 40 år till? 🙂

Läs Rey Kurtzweils böcker. Han har track record på att förutspå framtiden som få har.

Om du lever om 40 år är du förmodligen mer i virtuella världar in i verkligheten (eftersom VR är bättre än verkligheten och det finns således få anledningar att vara i verkligheten förutom att äta och skita).

Skrivet av Dunder:

800kr för ett spel... Vilket skämt

Ojoj, lilla gossebarn uppväxt med Steam...

N64 spel kostade 799-899:- på 90-talet. Inte justerat för inflation...

Tycker ni misslyckas allihopa genom att ta ställning för det ena eller andra partiet. Vart är nyanserna?

Är det inte mer att intressant att diskutera VARFÖR folk reagearar som de gör? Kan det vara så att folk blivit trötta på PK, och börjat sparka "bak ut" i ren protest?

På vilket sätt har selektiv framställning av feminism i media påverkat folks uppfattningar om vad feminism egentligen är?

Kan det finnas en bakomliggande orsak till att man blir "anti" någonting, eller är det bara automatisk så att man är dum i huvudet, lättkränkt man, osv när man klagar på saker som detta?

Roten till det onda är hur ni själva placerar är för eller emot. Försök se alla parters perspektiv.

Ew. Så om man gör en female toon börjar storyn med att man får ligga med det där äcklet?

Ew ew ew. Male toon ftw