Inlägg av Arcadia

Inlägg som Arcadia har skrivit i forumet

Skrivet av LancelotSwe:

Som exempel hade Stardew Valley-skaparen jättemycket kontakt med sin modcommunity så många moddar var kompatibla väldigt snabbt.

Sen skillnad mot en enmansstudio förstås. Men kan vara nackdel för Bethesda, med säkert en stor PR-avdelning borde man kunna kommunicera med några som faktiskt gör att deras spel blir väldigt långlivade.

Dessutom är ju minst halva poängen med Bethesda-spel att kunna modda dem.

Kommer vi få rykten om att Sony ska lägga ner PlayStation nu också då? Eftersom folk funderade på om Xbox skulle läggas ner bara för att Microsoft funderade på att släppa spel på PlayStation.

Skrivet av Fearnox:

Förstörbara miljöer kan dock vara väldigt problematiskt. Vad händer tillexempel ifall du spränger ett hus där det är ett uppdrag senare eller kommer bli ett safe-house för spelaren?

Du får väl helt enkelt leva med att det inte är hållbart att demolera en hel stad och tro att livet ska kunna gå vidare som vanligt.

Sabaton har ju gjort spel förr, bland annat en basic Svea Rike-klon.

Lekande lätt, medeltiden kanske är min grej?

Skrivet av almblad:

Det blir ett pass på det här spelet, kanske tittar på en genomspelning på tuben

Ett season pass? 😉

Skrivet av ActualAir:

Den stora Fallout-grejen den här månaden är ju att den gigantiska modden Fallout London släpps 23 april!

Kollade upp den nu eftersom den verkar intressant, tydligen har de skjutit upp den releasen för att utvärdera hur mycket nya patchen ställer till det för modden. Så inget Fallout London i april alltså.

Påverkar detta VR-versionen något? Är intresserad att spela igenom F4 i VR, men de flesta verkar skriva att VR-versionen är en övergiven beta-version utan DLC (som om ändå alltid kostar mer än F4).

Skrivet av OnParole:

Bosch, Reacher, Invincible, The Boys, Jack Ryan, The Man in the high castle, Good Omens, Vox Machina. Ja verkligen inga alls. 🙄

Vill även slå ett slag för The Patriot, en av de bästa serierna jag sett på senare år!

Lite irriterande att ni lägger upp detta som en ny artikel så att jag tror att det är en ny omgång.

Skrivet av Johan Lorentzon:

Jag tänker också att det är de mest populära karaktärerna både för spelarna och utanför i mainstreamkulturen. I alla fall om man tittar på Ms Croft. Hon blev ju en rejält stor grej, reklamfilmer, playboy och what not. Hon var nog den första karaktären som tog sig utanför spelkulturen och blev mainstream, så jag kan köpa henne på första plats. Men det är helt klart konstigt att Mario är så långt ned.

Du tycker att det är rättvist att Lara är etta, men du tycker också att Mario hamnat för långt ner, när han är tvåa? 😁

Vad är det här för verklighetsfrånvänd lista? Eftersom det handlar om Bafta hade jag kanske köpt det om de listade den Brittiska spelhistoriens mest ikoniska karaktärer, men som det är nu så är det bara löjligt.

Skrivet av Pjotor:

Meh. Klubbekriget eller gtfo.

De kanske skulle kunna kombinera de två konflikterna, och döpa det till Golfklubbekriget?

RIP Apeiron

Hade inte Disney stoppat Apeiron hade vi haft en remake av KotOR för flera år sen.

En grej som ni inte nämnt än, men som definitivt var bättre förr var att det inte var pay walls till nyhetssidor. Så man kunde gå in på Aftonbladet eller vad det nu var, och läsa allt utan att betala för det, för tidningarna fick in sina pengar via annonserna och den tryckta tidningen. Men nu när ingen köper papperstidningen längre så är det paywall på allt.

I några år nu har Sega traditionsenligt släppt ett gratisspel på 1 april, alltså ett spel som kan laddas ner och spelas på riktigt men som är väldigt tramsigt, men i år är en bild på Billy Hatcher allt jag sett från Sega.

I fjol släppte de The Murder of Sonic the Hedgehog:

https://store.steampowered.com/app/2324650/The_Murder_of_Soni...

Crusader Kings 1 & 3

Mass Effect 4 väl, jag minns inte att det släppts någon fyra tidigare. 🤔

Nådde aldrig upp till Svea Rike II tyvärr, men kan ses som en prototyp till Europa Universalis som var fantastiskt.

"Och som grädde på moset har spelet långa laddningstider på Xbox Series X. [...] Testat på PS5."

Jaha, hur vet du det då? 😁