Inlägg av SmurfPower

Inlägg som SmurfPower har skrivit i forumet

1
Skrivet av Blackwolfe:

Om jag vet att ett spel kommer att komma om 2-3 år på PC så har jag inga problem med att vänta.

Detta!
Jag ville spela första Horizon Zero Dawn, Last of Us. Men vid release så var budskapet "Inga planer på PC". Så jag kolla upp story etc för jag har ingen Playstation.
Men när spelen väl kom på PC så visste jag redan vad som skulle hända.

Jag kan också vänta och hålla mig borta från spoilers. Om jag vet att det kommer till PC någon gång. Så han har inte fel, men sony måste säga det i så fall.

Skrivet av UncleJack:

Största vet jag inte riktigt, men senaste är när jag i somras tog mig an Mass Effect-serien för första gången. Gick in med någorlunda höga förväntningar efter allt jag hade hört men blev ändå nästintill golvad spelen!
Att bli så kolossalt investerad som jag blev hade jag inte räknat med som vid 28.

Mass Effect har också haft den största posititva överraskningen för mig med. Fast då 2008 när orginalet kom till PC. Gick in med det för att kompisarna tjatate att jag skulle spela det. Best decision ever!

Skrivet av Fulci:

Tycker tvärtom så blev spelserien mer intressant när de släppte Origins. Det bästa spelet i hela serien är Odyssey. Med Valhalla gjorde de misstaget att låsa upp kampanjen i en struktur som gjorde den seg att spela igen om jag tröttnade efter ett tag.

Man kan fortfarnade smyga och lönnmörda i nya spelen för de som gillar sånt, det finns kvar. Bara att de öppnat för att spela på andra sätt också för oss som tycker det är tråkigt.

Instämmer på denna helt. Även om Black Flag var kanon. Så gillar jag den nya stilen med Origins.
Odessey är min favorit. Tog ner Black Flag som favoriten. Valhalla var bra, men storyn var konstigt upplagd.

1