Inlägg av Nehcrom

Inlägg som Nehcrom har skrivit i forumet

Har det trivsamt än så länge, fick byta server när de nya kom upp så jag slipper köer gick inte miste om så mycket med min gamla karaktär.

Har inte bråttom till något slags end game så utforskar, samlar resurser, craftar och ibland så dyker det upp mobs som behövs övertalas att inte vara så närgångna.

Känns lite clickbait-aktig håller med!

På vilket sätt att det den värsta buggen? Vilket spel var det som kunde bricka ens konsoll, känns som det var "lite" värre?

Vet inte om jag skall säga fördomar precis jag har däremot preferenser när det kommer till spel finns vissa genres jag inte tycker om så brukar därför undvika att lägga ned pengar på dem.

Men senaste gången jag gjorde avsteg ifrån min preferenser är att jag testade på RAID och tyckte om det. Ett annat avsteg jag funderar på är Valheim jag avskyr verkligen hela survival genren men måste medge att det ser rätt intressant ut.

Får hålla tummarna för att det kommer bli något av saken, spelet hade potential som t.ex. hur det var att flyga omkring och skjuta samt att mecharna gav verkligen ett bra intryck. Att köra deras "open-world" kartor och flyga omkring och panga allt möjligt var ofantligt roligt.

Spelet har verkligen potential men de har förstås en del att fixa men hoppas att de gör det!

Älskar serien men kommer nog avvakta för att se hur det faktiskt blir vid släpp, har blivit bränd för många gånger tur att det finns annat att lira och att min backlogg av spel bara byggs på

Inte direkt en diablo klon men liknande som jag har spenderat ett antal timmar i och kan rekommendera:

https://store.steampowered.com/app/330020/Children_of_Morta/

I övrigt så håller jag med om PoE, Grim Dawn de är i samma liga som Diablo man kan plöja ned ett antal timmar i det för att inse att det finns mycket kvar att göra

Håller tummarna för att det är bra!

Många timmar som lags till föregångarna så håller tummarna för att det blir minst lika roligt!

Vet inte vad syftet med hans inlägg var men utgår ifrån att det var att få igång någon slags diskussion som förs nu. Vore intressant att se om han har någon slags data som ligger till grund för det eller om det bara är en diskussion som han vill ta upp generellt.

När man tittar på verktyg så finns det väl spelindustrin till buds att göra som musikindustrin har gjort för att hindra att folk streamar deras spel. Vet att bl.a. Altus gjorde så för Persona 5 (de satte in en restriktion som gjorde att man inte fick streama förbi ett visst kapitel) så finns verktyg att nyttja så de är inte helt satta på pottkanten även om det kanske bör formaliseras mer.

Sedan när det kommer till någon slags streamlicens för spel överlåter jag till någon annan att rodda i och lägger inget värde i om det skall finnas eller inte.

Vore väl intressant om spelbranschen hade något slags sätt att signalera att de inte vill att deras spel skall streamas utan att de får ta del av kakan. Om något sådant fanns på plats så skulle man nog kunna ha en mer nyanserad diskussion där man kan se mätbara effekter utav spel som streamas eller inte och värdet i den marknadsföringen.

För mig egen del så finns det spel jag köpt bara för att jag sett folk streama det men även avhållit mig ifrån att köpa spel för jag inte ser värdet i när man sett någon annan lira igenom det. Med det sagt så finns det ofta även walkthrough's av storydrivna spel på youtube så vill man se allt går det att hitta.

Hoppas verkligen de lyckas, tyckte om att flyga omkring och stridsaspekten av spelet samt miljöerna var verkligen grymma.

Bra och pedagogisk guide, stor tumme upp!

De som är stora klarar sig nog däremot fint.

Dock finns det en bunt små streamers som har haft mixer som ett jobb och nu får de veta att inom en månad så stänger de ned och alternativet är sämre.

Känner verkligen med dem samt som någon annan sade att twitch nu har ännu mer monopol är inte optimalt, hoppas verkligen det dyker upp något bättre alternativ i framtiden.

Blev ett givet köp, stor anhängare av Persona serien men sedan min PS3:a gick sönder har jag inte spelar något alls.

Hoppas de släpper femman på PC också!

WoW är väl det enda liret som hållet under alla år

Det som verkligen boostade mig var när jag äntligen hade ett jobb så jag kunde köpa en ordentlig burk att kunna lira med.

Sedan spelar självklart internet, hårdvaru-utvecklingen etc. roll men för mig gjorde de inte så mycket när jag inte hade pengar till det

Köpte på epic, har haft roligt som fasen så helt klart värt det.

Den får 5/7!

Blev Slay the spire samt WoW!

Skrivet av ForrestFox:

Tänk om något spelföretag skulle våga sig på att göra en ny Tie Fighter. Drömma kan man

Det vore sannerligen episkt!

Möjligheten att välja sida d.v.s mer RPG aspekter än en linjär story skulle vara mysigt. Sedan open world som faktiskt ger något vore något bra.

För dem som spelade Dragon Age: inquistion och aldrig kom ut ur första zonen för det fanns så mycket att göra, där har vi något