Inlägg av high

Inlägg som high har skrivit i forumet

Skrivet av ArtMan:

En del buggar är säkert kvar. Problemet är dock att Titanen är feldesignad. Man kan barrikadera sig vid konsol nr4 och ingen lär komma in i den korridören sen. Lönt att "kunna storma" Titanen då haha... Stannar med BF2 istället.

Fast om fienderna barrikaderar sig i titaten så kommer de ju att förlora eftersom missilsilosarna till slut skjuter sönder den. Så jag ser inte riktigt något problem.

Skrivet av KlosterKatten:

Talade faktiskt min egen åsikt

Och han talade sin

Nyheter från X06 i Barcelona

Jag tror dessa filmer var filmade från en live presentation. Hela den presentation går att se här.

Skrivet av swe.-SiOUX-.swe:

- Måste man avinstallera äldre versoner utav AA innan man installerar denna, eller kräver denna 2.6 ?

Det är en fullinstallation, den kräver inte att du har 2.6 installerat tidigare. Jag är rätt så säker på att du kan uppgradera en gammal installation om du har en sådan.

Skrivet av adeg:

Det är enligt min uppfattning inte trevligt med någon propaganda...

Du måste ha det svårt i dessa valtider isåfall

Seriöst vet jag inte riktigt vad folk menar med ordet propaganda. När jag slår upp det i en uppslagsbok så ser det ut som att det är en synonym till ordet marknadsföring eller reklam. Något vi alla sysslar med om vi tänker efter.

Däremot kan jag förstå att man har problem med propaganda om man med det menar det som sker i diktaturer där åsiktsfrihet och yttrandefrihet är förtryckt och det enda media som finns ägs och styrs av en förtryckande stat.

Men detta är väl knappast fallet med AA?

Skrivet av zijn:

trevlig i typ 5 minuter sedan så skiter ni alla i de och går tillbacka erat cs eller bf2
ja har sagt de förut spelet är skräp enda gången
folk ens tar i de är när de kommer en ny patch eller något annat till de

Zijn, vi har haft denna konversation förut, och du hade fel då med! För två månader sedan så låg America's Army på 6:e plats av de mest spelade spelen på nätet med ca ~1700 servrar och ~7000 spelare.

Så kommer PS3- och Xbox 360-spelare att kunna lira tillsammans?

En förklaring till varför detta inte kommer till PC skulle vara intressant. Tycker det är dumt att splitta upp Battlefield communitet så här. Kan förstå att inte alla plattformar skulle klara vissa spel, men detta borde fungera på en PC också.

Mina mail hamnade i spamboxen, kanske är så för er andra också som inte fått något mail från dem?

Skrivet av Jower:

Du kan köpa vilken hårdvara du vill så länge den är snabb nog. Du kan t.ex välja mellan AMDs eller Intels processorer. Men med spel som bara stödjer Vista och DX10 MÅSTE du köpa Microsofts produkter. Det kallas monopol.

Du MÅSTE inte köpa det för det, du har en fri vilja, det vet jag. Att klaga på Microsoft att de har ett monopol är en aningen lamt. Hur kan det vara deras fel att ingen annan kan göra ett OS som folk väljer framför deras. Varför inte klaga på Apple, IBM eller Linux-rörelsen? Eller varför inte idka en viss självkritik mot dig själv som konsument? Du har ett val, varför har du valt MS om du ogillar dem så mycket? Lättare att skylle på att andra <i>TVINGAR</i> en, än att ta ett eget ansvar för sitt handlande kanske?

Skrivet av Jower:

Hårdvaran KRÄVS för att driva spelet. Vista-kravet är bara en fiktiv begränsning för att tvinga folk att köpa Vista. Där har du skillnaden

Hur vet du att det är en fiktiv begränsning? Vad jag hört, säger utvecklarna på MS att den nya omstruktureringen i Direct3D 10 från flera specialiserade shaders till mer generella, är något som skulle innebära aldeles för mycket jobb att återskapa i XP, då mycket av jobbet måste göras i kerneln. Det är teoretiskt möjligt att porta DirectX 10 till XP, men praktiskt knappast försvarbart då det skulle innebära stora resursförluster. En sådan bakåtportning till äldre teknik skulle också kunna bidra med stabilitetsproblem då det innebär att den gamla kerneln måste patchas om, knappast en helt lockande tanke.

Ärligt, MS måste få tillåtas att dumpa gammal teknik bakom sig och förbättra sitt OS. Ska de hela tiden tillgodose alla som inte vill uppgradera sitt OS, så kommer det bara sluta med en stor sörja av gammal patchad kod. Vilket redan är ett problem i Windows (Vista förseningen t.ex.). MS utvecklarna måste tillåtas att dumpa saker som inte fungerar och förbättra dem, annars kommer Windows att stagnera, och det innebär att folk måste vara beredda på att uppgradera sitt OS om de vill ha morgondagens teknik.

XP kom ut 2001, om du valde att använda det 2001 så dög det antagligen för dig då, har kan du då komma 2005 och kräva att det ska kunna göra massor med saker som inte ens var påtänka när det skapades? Gör du det med andra produkter också?

Skrivet av redmac:

Visst kommer jag skaffa Vista på ett eller annat sätt så småningom. Väntar dock tills man fått bort DRM skydden bara.

Vilka DRM skydd? Jag har kört Vista Beta 2 och jag har inte märkt av något "DRM skydd"! Jag anser mig också följa Vistas utveckling rätt bra, och jag har inte hört att någon annan klagat på något DRM skydd heller.

Skrivet av SebbeSkarp:

De e ju de stället med den flygplatsen vid stranden, där alla plan flyger in jättelågt

Du menar den här!

http://www.selectyachts.net/gallery/St%20Maarten%20Air%20France%20landing.jpg

Skrivet av aGEnT_eBOLa:
Skrivet av PurreSnurre:

Va bra, då kan de som stulit information inte vara brottslingar heller, som t.ex. spioner och hackers. De "tar" ju inget

Problemet med detta är dock att vissa utav dessa tjänar pengar på det och bryter därmed rätt grovt mot upphovrätten och/eller en stats eller företags hemligheter.

Huruvida någon tjänar pengar på det eller inte har ingenting med saken att göra, och att säga att man därmed bryter mot upphovsrätten är felaktigt.

Skrivet av PurreSnurre:

Va bra, då kan de som stulit information inte vara brottslingar heller, som t.ex. spioner och hackers. De "tar" ju inget

Intressant liknelse!

Bra artikel fz!

http://www.winsupersite.com/vista/

Här finns rätt mycket om Vista; screenshots, reviews, FAQ m.m.

Skrivet av slartibartfast:
Skrivet av FAMILJEGUFF:

... så blir man skjuten o får vänta hela matchen.. så samma sak igen om o om igen.. sen kanske man tar nån då o då.. o sällan man tar två fiender i samma match.. Men när man väl tar någon så vill man bara fortsätta

Det är det som är så brilljant med AA (och CS). Spelar man dåligt så får man en riktigt saftig bestraffning så att man "inspireras" till att bli bättre.

Precis! Och att man inte bara respawnas 10 sek senare gör också att allteftersom det blir färre spelare på kartan så ändras tempot och spelupplevelsen.

Ibland kan det också bli så att du är ensam mot ett par fiender, då du får smyga runt och vara tyst. Eller så kan ni vara flera mot en fiende, då ni kan gå utspridda och leta efter han.

Spelet får mer variation på det sättet!

Det skrämmande är ju att om han kan få med sig några politiker så kan han säkert stoppa spelet
Någonstans borde det ju finnas en gräns kan man tycka.

Det går ju faktiskt att dual boota om man vill spela

Jag hittade fler screenshots och filmer på spelets officiella sida när jag bloggade om det.

Utvecklarnas egna blogg kan vara intressant att besöka om man är intresserad av spelet eller kanske utveckling av spel.