Inlägg av Metric

Inlägg som Metric har skrivit i forumet

Detta är helt underbara nyheter!! Ska genast göra plats och damma av i vardagsrummet!;) Mitt ptoblem är att jag inte har någon LCD HD-TV än. Man kan ju undra hur spelen kommer se ut på bildrör? Förmodligen ser väll inte spelen skit ut iaf!

YES!! Är tårögt lycklig! :´)

Skrivet av Jarulf:

Till er som tror att PS3 vinner:
http://www.youtube.com/watch?v=IH2w2l1JTs4
^^

Jaha...och??

PS3 kommer vinna, dock kommer det ta kanske 1/5 till 2 år innan de RIKTIGT bra spelen finns till maskinen.

har sett HD-filmer på Gametrailers och jag tycker det ser ut som skräp både grafikmässigt och spelmässigt!

Men hur många av de där 3 miljonerna är inte medföljande spel med konsolen när man köper den då?

med mitt tidigare inlägg ville jag mest påpeka att det höga priset inte bara beror på Sony utan på sveriges jädrans skatter och pissmoms.

Sverige är ett av de länder i världen som har högst moms! fantastiskt! I USA kostar den dyraste varianten av PS3 4300 kr.

Skrivet av BlackZam:

Sa inte Crytek att Xbox360 och Playstation3 var för dåliga för Crysis?

Jo de sa att de var tveksamma till Xbox 360s prestanda , men det kommer till PS3 och kommer då köras i 720p.

Wristwatch: Ja men den man fruktar snackar man skit om har jag märkt.

Det roliga med alla "Jag-älskar-xbox-människor" som skriver i olika trådar runt om på nätet är att de inte ens testat PS3 och ändå har de så otroligt jävla mycket erfarenhet av maskinen och vet allt verkar det som.

Men det ska bli kul när PS3 går om Xbox 360 i försäljningen. Behöver jag nämna att PS2 säljer bättre än Xbox 360 fortfarande? Behöver jag också nämna att PS2 har sålt i över 100-miljoner exemplar? Likaså PS1. Skrattar bäst som skrattar sisst..

igloo-: Nej varför ska man bilda sig en egen uppfattning när man kan lyssna på i det här fallet "Gabe" som jag iaf inte har den minsta respekt för..

Nej jag tror precis som "_jozo_" här ovan, att om några år säljer PS3 bättre än både Wii och 360 och hör och häpna: detta trots MR Gabe har klankat ner på PS3!!!!!! De du!

Hymer: Haha, Ja visst är de roliga!
Eller inte..

Om jag ska vara helt ärlig så rör det inte mig i ryggen vad den där pajasen tycker om PS3. Och nej, jag skiter fullständigt i om han nu är en "höjdare".

Suck.. Nu är det ju så här att jag är inte förvånad att spelet ser ut som SKIT till både Wii och PS3. Så fort EA är inblandat så blir oftast spelen hafsiga och slafsiga. Producerad utan den minsta kärlek.
Jag har sedan 2005 bojkottat EA och jag vet MÅNGA andra som gör det. Varför gör jag det? Tja, se bara på gudfadern, det är ett spel i mängden från EA som är så dåligt att man nästan skäms.. EA är spelvärldens mafia, och så länge de fortsätter att köpa upp spelföretag och spelutvecklare så kommer framtidens spel vara mindre kvallitet och mer pinsamt skit och så..

Jag har också en sån här skiva men jag behåller den. Inte så stor deal tycker jag. Alla kan göra fel, även EA.

Gott nytt år!!

Skrivet av Tobbe:

Dom ska vara små.. maskar är små i verkligheten. Skulle vara kul om dom gjorde som orginalet fast med dagens förutsättningar, upplösningar.
Worms.. The original and best!->>Screenshots
Allt annat är skit, än så länge. Hoppas hmm.

Jag håller med dig fullt ut Tobbe!!

Jag är helt till mig! Bättre och mer välgjord mod får man leta efter! Man får tillbaka alla känslorna som man hade för snart 10 år sedan när man spelade detta mästerverk. Det är lite buggit å så men snälla nån, det är förlåtet. Jag ser fram emot framtida uppdateringar av Source: Golden Eye. Fler banor, fler vapen och fler alternativ när man skapar en server ska bli kul! Jag VET att Source: Golden Eye kommer bli nästa stora "lan-spel" så fort de fixat till alla buggar. Jag är hänförd och för mig är detta det enda spel jag behöver på ett bra tag. För övrigt behöver inte jag ha HL2 installerat, utan har bara source. Får 9/10 i betyg av mig!

Både tråkigt och roligt detta! Det tråkiga är att det förmodligen blir problem att köra Nvidia tillsammans med AMD. Det roliga är att AMD förhoppningsvis kan göra någonting bättre med ATI, än hur det är nu!

Skrivet av Fargo:

Köpte en psp på tradera asbilligt för ett tag sen, så jag har min psp, och min pc.
Sony är nog efterblivna tror jag...

Jag noterar i mitt intresseblock...

Helt rätt Sony! Nu över vintern spelar jag iaf Wii och PC! Längtar dock till mars som en tok!