Inlägg av empe

Inlägg som empe har skrivit i forumet

1
Skrivet av sledde:
Skrivet av ixon:
Skrivet av employed:
Skrivet av salle94:

Vi som köpt Wii U borde få rabbat på NX eftersom nintendo knappt släppte något till Wii U :/

Nintendo började gräva sin grav för flera år sedan. bla att inte slåss i toppen teknikmässigt, stöd till andra speltillverkare. Samma suparmario, smash, zelda i all evighet. Alla som köper en nintendokonsol vet vad de kommer att få, på både gott och ont.

Jag hoppas att nintendo hittar ur graven och hittar tillbaka till sin nisch, men just nu ser det mörkt ut.

Deras nisch är ju högkvalitets Mario och Zelda o.s.v.!

En konsol kan inte mäta sig med PC iaf så toppteknik är inte det viktigaste, bra spel är det viktigaste. Tyvärr har det kommit för få såna till Wii-U. Dom som finns är riktigt bra och har gett hela familjen massor av timmar med skoj men att det inte kommit ett enda nytt Zelda till Wii-U t.ex. är skandal. Nysläpp av gamla Zelda spel duger inte.

Kan det vara så att Nintendo har prestationsångest och inte kan leverera så bra som de historiskt gjort och det är därför det tar hela konsolegenerationer utan att det kommer något nytt? Tycker själv att vid varje ny Nintendo konsol så ska det finnas nya mario/Zelda/metroid m.m. spel under första året. Det skulle ju kunna komma ett storspel varje kvartal första året. Känns även som de nya spelen måste vara 20ggr större än föregående spels värld, gör hellre mindre spel och släpp nya lite oftare.

Kanske mest sugna på att behålla ett vinnande koncept?

Sjuuuunde nyckeeeeeln! Heaton, Kicki Danielsson, nån snubbe från Baren och Annie Lööf. Dream team.

Kul när en av de största i branschen gör en sån grej... eller ja, kul och kul, men ändå!

Detta var ju talande: Det är väl tämligen ointressant vad "allmänheten" (dvs, ointresserade) tycker om esport? Vad gäller frispråkighet hade snubben blivit tillsagd att bete sig som vanligt. Han behöver kanske låna pengar till bil ? Att Gabe, till synes, inte hade någon koll på detta kan Harding knappast lastas för.

I övrigt vet jag inte om "rumsrent" (läs: sterilt) nödvändigtvis är något positivt, och vad som är professionalism och inte är kontextuellt. Svära eller icke-svära, "rumsrena" skämt och så vidare har ingenting med professionalism som begrepp att göra.

Någon random snubbe på youtube uttryckte situationen bra; "Overworked, underpaid, dealing with delays and shit production all day long, then fired after publicly being called an "ass" by the CEO(on motherfucking reddit).

Stoppa pressarna..

Skrivet av Zakhath:
Skrivet av NympH:
Skrivet av Bunisher:
Skrivet av NympH:

Bolt-action vapen <333333
Ge mig en KAR98 så är jag nöjd så.

Nu får någon rätta mig om jag har fel... Men om detta nu kommer bli ett WW1 spel så kommer Kar98 inte att finnas med.

Kar98an designades 1935 och första världskriget tog slut 1918 =P

Gewehr 98 är väldigt lik Kar98 så det får duga.

Gewehr 98 kan också benämnas Kar98

En modifikation som användes under kriget hade benämningen K98a varifrån det kända vapnet under WW2 tar sin benämning K98k.

-----------------------

Utöver det lågtråkiga västfronten inte ett nytt som personer här tror är hela The Great War handlar om så finns det gått om andra fronter och andra situationer. Situationer som lämpar sig för FPS.

1. De tyska kolonierna såg födelsen av modern västerländsk applicering av gerillakrigföring.
2. Schlieffenplanen: Under krigets öppnande månader var skyttegravar ovanliga annat än mycket temporärt så som under WW2 och senapsgas var inte tillgängligt än. Det var efter att Tyska armén misslyckades med planen som man började gräva ner sig på riktigt.
3. Östfronten såg massiva slag, belägringar. bergsstrider och flytande fronter. Här finns definitivt utrymme för FPS tolkningar.
4. Sjöslag och relaterat finns också att tillgå.
5. De stora slagen som Verdun och Somme. Eller mindre kända slag om olika fördelaktiga positioner längs västfronten har definitivt möjligheten att spelas med BF-stil utan att vara allt för icke-HK.

Det finns definitivt mer något som den insatte eller intresserade kan läsa sig till eller redan vet. Jag tror att om DICE väljer WW1 så kommer dom att läsa på och finna det material dom behöver för att kunna göra ett spel som kan sälja och som inte bryter för mycket mot krigets karaktär. Bilden av det meningslösa kriget är ju den moral man gärna vill ta från WW1 och därför är det också den bilden som kriget präglas av i undervisning och folks sinnen.

Bra summering!

Tack för tipset! Skall in och se om det går att fixa nu också.

Stor hype! Skulle behöva uppdatera datorn med många nya delar, men främst grafikkort. Tänkte ta ett sms lån och låna pengar nån månad eller två, så man kan hänga med lite. Men det löser sig nog!

Grymt sugen på division! Längar! Får ta ett sms lån utan uc och låna pengar till en riiiktigt bra burk och komma igång!

1