Inlägg av CptBeard

Inlägg som CptBeard har skrivit i forumet

12
Skrivet av kalle.lindestrom:

grisar dödas genom att hängas upp och ner, knivhuggas och bli nedsläppta i skållhett vatten".??

jag är själv född som bonde..I sverige i alla all bedövas grisarna (man skjuter dom i skallen med en bult =stendöd ) sedan hängs dom man skär upp halsen för att blodet ska ut..sedan skållar man dom i hett vatten för att få bort alla borst
om peta skriker på detta spelet borde dom skrika på hallal slakt..samma som i sverige men inte fan skjuter man grisen först man låter den drunkna i sitt eget blod

PETA uppmanar alla som tycker bilder av grisslakt är för hemskt att inkludera i ett simulatorspel att rensa sina IRL-tallrikar från djurkroppar och byta till grymhets-befriad vegankost. trodde aldrig jag skulle säga detta..men här håller jag med..kan man ej se döda djur som slaktas..ska man ej äta kött

offtopic...fan jag har ju gått blitt veteran ju! grattis till mig

Fast det har ju bevisats att bulta djur inte är jätte bra, finns många fall där dom fortfarande lever och plågas av det.

Skrivet av MatsDahlgren:
Skrivet av Bennii:

Varför inte föregå med gott exempel och visa hur grisuppfödning borde gå till istället?

Kanske det men då kan man ju lätt få för sig att alla amerikanska grisar har det bra och det vor ju ganska sorgligt det också.

Det är ju inte precis så att våra djur har det så mycket bättre under slakt här i sverige, nästan mer humant att sätta en kula direkt i skallen på ett djur än att föra in kycklingar som ett exempel genom ett nät som el går igenom.

till och med slaktmask är för ohumant och det används ännu, det finns bättre metoder. Men jag tror inte på att världen blir bättre för alla blir veganer som PETA verkar påstå. Finns en baksida med exakt allt.

Skrivet av Bennii:

Varför inte föregå med gott exempel och visa hur grisuppfödning borde gå till istället?

Av vad jag märkt av med PETA så är dom rätt mycket extremist veganer som tycker alla ska göra på deras sätt, gör man inte det så är man dum i huvudet och borde försvinna från planeten.

Men jag håller med dig helt och hållet, man ska inte tvinga folk att bli något. Men man kan visa hur saker och ting bör fungera

Skrivet av DrDoom:

Konstigt, jag kör med trådaf x360-kontroll i Windows 10 och spelade Arkham Origins med kontrollen nån vecka sen utan problem.

Har du bara testat de trådlösa? Kan vara där problemet är men låter skumt ändå, borde ju finnas nån fix för det problemet.

om inte kontrollen funkar så brukar man få lov att gå in i kontrollpanelen sedan aktivera manuellt på maskinvara sedan enheter och skrivare och klicka in på enhetshanteraren, när man ser en okänd enhet så får man högerklicka på den och gå in på egenskaper.
Sen efter det klicka på uppdatera drivrutin och sedan söka efter uppdateringar som finns på datorn och leta fram xbox controller.

Skrev kanske lite osammanhängande men förhoppningsvis förstår någon här vad jag menar

Skrivet av vurt:

"Lite" bättre än nyutgåvorna av Bioshock där man fick pausa och titta i 30 sekunder innan man såg en möjlig minimal skillnad.

well själv bryr mig inte om bioshock ser bättre ut eller bara har en pytte liten skillnad. Så länge remaster versionerna flyter på bättre än vanilla på windows 10 då jag knappt kunde sikta. Ordinarie versionerna ser fortfarande bra ut

nintendo är barnsliga, snart får man inte döpa sina barn till mario heller då blir det väl (Ändra namnet på ungen eller så raderas han från denna planet)

Skrivet av kalle.lindestrom:

jo för ingne bryr sig om sp..ne ra inte jag inte...(älskade sp läget)

många bryr sig om singleplayer i cod4, kommer spela det läget med i remastern

Skrivet av kebbe:

Detta har väl spenderat år och dagar i Early Access? Har för mig at jag haft köpknappen över det flera gånger men sedan läst om hur död onlinescenen är.

japp den har tydligen varit riktigt död, svägerskans kille köpte det för jag tror det var tre år sedan och han berättade att spelet är skoj men rätt dött. Kanske blir skillnad nu vem vet, man får hålla koll lite

Skrivet av oDIRTDIVERo:
Skrivet av Rasmous:

Någon som vet om det endast kommer med det nya spelet eller om man kan köpa det ensamt?
Lär ju kosta röven om man tvingas köpa IW. Knappast värt då.

Nu säger dom att det bara kommer släppas med infinite warfare, men dom har lagt ner tid och på pengar på att remastra spelet, och dom lär vilja krama ur så mycket stålar dom kan ur det här, så efter nåt år eller så skulle jag inte bli förvånad om de dök upp som standalone. Personligen tänker jag köpa infinite warfare och aldrig ens sätta i skivan. Vill bara att dom ska fatta att de är cod 4 som gjorde serien till vad den är och de e de vi vill ha. Så kan dom lägga ner all den här väggspringande rymdskiten å börja göra riktiga krigsspel igen...

Av vad jag fått veta så kommer det släppas en stund efter infinite wars har släpps, så det kommer inte ens ta ett år, och det är inget fel på att kunna springa på väggar, det var faktiskt riktigt skoj att man kunde göra det.

dock börjar jag ledsna på framtids tjaffset så är bara glad på en remaster version av cod 4

Skrivet av wingman92:

promod om det ska va cod4

problemet med cod 4 är att det spelet moddades sönder så mycket att man kunde inte hitta en vanlig match utan att det var moddat.

kunde vara x5000 i xp så ett skott och du var i princip max level så ingen jäkla utmaning alls, och sedan ska man inte ens tala om alla andra skitmoddar som kom till så hela spelet förstördes. Nästan glad detta inte får mod support och då är jag egentligen en som tycker om moddar.

mods blir skit om exakt alla servrar ska köra med något överdrivet dynga som förstör spelglädjen

Skrivet av Nosnos:
Skrivet av Rwaat:

Nya UT har ju walljumps och dodgejumps. Vad är detta missat?

Dodgejump är inte samma sak som dodge och mig veterligen så har inte nya UT dodgejump. Det var en av de saker som många UT99-älskare hade svårast för med UT2003 och UT2004.

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:
Skrivet av Molotov:

Det var väll UT2003 dodge och walljump infördes, 2004 införde större kartor och fordon?
Jag gillade endå originalet bäst

Har för mig att 2004 adderade ännu mer rörlighet?

Om jag inte minns fel så var jag lite sur på Epic för att de tog bort boostdodge som fanns i UT2003 men inte UT2004 men att det i övrigt var same same fast med lite tweaks. Tweaks som vissa såg som positiva och andra som negativa förstås

Nya unreal har visst dodgejump

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:
Skrivet av Rwaat:

Nya UT har ju walljumps och dodgejumps. Vad är detta missat?

Det har väl bara dodge? Eller har de lagt till dodgejumps?

Skrivet av Grimster:

Sticker ut hakan här som gammal UT2k3/4 spelare på elitnivå och säger att rörligheten var ingen skillnad mellan UT2k3 och UT2k4. Utan som sagt den absolut största skillnaden var fordon och med dom större kartor. I instagib så kunde du också boosta dina polare med att skjuta på dom när dom var i luften.

Haha, okej då.

Nya unreal har haft dodgejump, dodge och walljumps sedan riktigt riktigt tidigt stadie, jag vet för jag har spelat det nå så otroligt mycket och är typ det enda jag gör när jag lirar mot andra i det.

12