Inlägg av simonsteriksson

Inlägg som simonsteriksson har skrivit i forumet

1

DS4 är för mig överlägsen alla dess föregångare, jag med något stora händer finner den faktiskt oerhört bekväm trots att en del personer uttryckt missnöje i storlek jämfört med Microsofts kontroller.

Sedan har det inte undgått mig att redaktionen smugit in lite Thåström och Imperiet-referenser i några nyligen publicerade artiklar, och den som vet är ju att "Alltid Rött, Alltid Rätt".

Jag som har lite större händer och längre fingrar välkomnar öppet den tillsynes lite större designen. Dock tycker jag att färgkombinationen skär sig lite, inte världens största fan av den. Men jag antar att det kommer fler färger framöver, en röd eller helt svart vore inte helt fel!

En gång i tiden var jag verkligen taggad för det mesta gällande Valve och deras spel men nu har intresset svalnat rejält kan jag säga. Så mycket har hänt på spelfronten sedan 2011, visserligen har Valve släppt något enstaka spel sedan dess men knappast de spel man rimligen borde kunna förvänta sig av en studio i den storleken.

Vi får se hur Half Life: Alyx blir, jag har inget VR headset så jag kommer inte kunna testa det för mig själv, jag hoppas det blir bra men jag rädd att Valve är förbi sina glansdagar.

1