Inlägg av BattleBuster

Inlägg som BattleBuster har skrivit i forumet

1

https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/81471469763889996/...

Påminde lite om anor londo i Dark souls 1 när man öppnar dörren till Gwynevere

Emil 2 min

Skrivet av keffkebab:

För egen del spelar jag inte den typen av spel, tittar på Atlas och Ark. Men hade jag gjort det hade jag nog sett dem som något slags sidoprojekt, och inte haft med dem alls, utan bara låtit dem vara där när jag kände för det.
Spelar ju WoW lite då och då personligen, men sällan mer än någon vecka i stöten, någon eller ett par gånger om året. Det är inget jag skulle räkna hit.

Ja, JRPG är ju som de är, men även WRPG eller CRPG spelar ju gärna i samma division nu för tiden, de är förjävliga rent ut sagt, men fina på sitt eget vis.. Det är bara att kör ner huvudet och låta plogen plöja!

Hur man räknar känner jag i stort är upp till var och en, dock.

Nae men det är så jag känner med att dem sorts spel är lite så sidoprojekt, ända problemet jag har är ju att vissa spel vill man ändå försöka klara av till 100% är nog det som kommer äta mycket av tiden när man ger sig på sin backlogg, annars så får man sätta detta året som ett backlogg år och bara spela igenom oavklarade spel, för att sedan kunna spela vissa av de nya spelen som släpps utan att må dåligt utav alla oavklarade spel som ligger och samlar damm i steam biblioteket, och göra nästa år till det man ger sig på att försöka 100% spelen man tyckte var kul eller också året man spelar om gamla godingar.

Iallafall så önskar jag er all lycka till får se hur det ser ut nu slutet av månaden vill klara av vissa spel så man har 1-2 spel till godo för att köpa de nya releaser som släpps.

Så hur tänker vi i att klara av spel har en del olika genre, typ alla med story kan jag tänka mig att man är klar när storyn är klar, men typ spel som Atlas eller Ark blir man ju aldrig riktigt klar med?
Sen så många timmar att lägga på alla JRPG spel man råkat få i backloggen men får se hur det ser ut på den fronten. Har iallafall startat den första veckan av året starkt blivit klar med Banner Saga och håller på med Act of aggression som jag inte kommer ihåg varför jag skaffade

Fallout ofc

Nae men det beror på om man bara testar på ett spel så brukar jag titta online om folk tycker det är värt det eller inte, brukar titta på lite olika källor för det, men annars så finns det vissa gamla spel som jag lagt ner mer än 20h och har inte avslutat ännu, detta beror mer på att något annat har fångat mitt intresse sen så kan det ta 1-2 år innan jag kommer tillbaka till det.
Men om jag bara testar på ett spel för någon rekommenderat det så ger jag det 1-3 timmar innan jag ger upp, om jag inte total hatar det från första minuten då lägger jag bara av.

Spela Pathfinder : Kingmaker

Det är mest Pc då jag inte tror så många spelar på konsolen som är med i klanen.
Samt ja klanen heter Fragzone om ni söker efter den.

Destiny 2 Klanen behöver nytt blod

Tjenare har tagit mig an och kickat alla från Destiny 2 Fz klan så om ni funderar på att börja spela igen så finns det gött om plats för gamla och nya Guardians i klanen.

Ska la kicka igång några raids och testa den nya också när den släpps så har ni inte gjort dem gamla men är sugna och testa så är det bara att starta upp och börja köra

Mvh BattleBuster

Tjenare spelar Monster hunter ganska aktivt så om någon vill spela ihop så är mitt Psn BatttleBuster. Finns det någon Fz grupp eller clan som satts upp än?

1