Inlägg av CatacularCataclysm

Inlägg som CatacularCataclysm har skrivit i forumet

Age of Infinite Undiscovery

Kirby' Epic

Streets of Seamen

Touch Dic

Baldurs 36 Great Holes Starring Fred Couples

How to be a complete...

Xcom: Enemy May Cry

Hell Yeah! Wrath of the

League of Rockin' Kats

Psycho

Football Zombies Ate My Neighbours

The Tiny...

My summer Car
Brief Karate Foolish
Lemonade Stand
Normy's Beach Babe-O-Rama
Cargo! The Quest for Gravity
Redneck Rampage
Urban Champion

Skaka och rör om. En närmast perfekt rekonstruktion av en typisk sommar.

"Surprise muthafukka! You didn't get jack shit and spent real world money on obtaining a digital, golden poop. Congratulations, you're an idiot and for that we thank you while we laugh our way to the bank. You are our most complaisant ans beloved costumer for buying this shit, in more ways than one."

Överraskning. Vad fint. Så.

Så då stämde inte de ihärdiga rykten som länge cirkulerat om att Square Enix inte längre hade kvar FF VIII källkod och att den var puts väck.

FF VIII verkar ju vara lite av en vattendelare, men fan vilket stört bra och underskattat soundtrack det har.

Va e ni för ena pensionärer? Man lever en gång så då kan man lika gärna dö av sömnbrist. Fullt logiskt.

Nä Stellaris lär vi verkligen inte se nått om. Och förmodligen inte STARFIELD heller.

Super Mario Bros 2 aka. Doki Doki Panic. Även om jag fattar att det skulle bli knepigt att översätta varje föremål etc. från de övriga spelen och vice versa, då det skiljer sig rätt rejält.

Hade fått för mig att det skulle kosta. Men det var kanske bara om man ville ha en fysisk, boxad version. Så detta lär laddas ner och testas.

Och så fanns det inte ens 56 kbps när Doom släpptes. 14,4 kpbs var det man rockade loss med mot polare. Eller packet lossade loss med, kanske man ska säga.

Glory, Shadowrun: Dragonfall
Issun-boshi, Okami
Midna, Twilight Princess
Nanaki, FFVII
Freya & Vivi, FFIX
Garrus, Mass Effect
Rush, Mega Man
Max, Sam & Max
Agro, SotC
Potatis-GlaDOS, Portal 2
Morte, Planescape
Ashley med munkavle & riddarrustning, RE4
Och sist men inte minst:
Det moraliska stödet från den banjospelande, white trash hillbillyn i Phalanx

Så många förutsägbara svar. Så här kommer mina (förutsägbara?) svar: Mega Man 3, Metroid Prime 3, Red Alert 2, Mass Effect 3, Resident Evil 5, Final Fantasy X, Actraiser 2, Quake 2, Quake 3, Quake 4, Dragon Quest IX, Diablo 2 & 3, Plants vs Zombies 2, Doom 3, Serious Sam 3, Orcs Must Die 2 och Rise of the Tomb Raider för att nämna några.

Skrivet av DeDorkKnajt:

ActRaiser till Snes är en gammal, ofta förbisedd, pärla som har kunnat bli grym i modern tappning. Det är delvis ett "du är en gud, bygg en värld och ta hand om ditt folk"-spel och delvis ett 2d, sidscrollande action-plattformsspel.

Jag gillar dig. Riktigt bra bidrag. Ett av mina favo-lir genom tiderna. Ingen del är perfekt men sammantaget blir helheten magisk då det skapar en rätt häftig variation och gör att man aldrig riktigt tröttnar på endera del. För att inte tala om musiken... mumma!

Mitt bidrag skulle vara en total, moderniserad remake av någon annan gammal SNES-pärla. Kanske något från Silicon & Synaps (som senare kom att byta namn till ett litet spelhus vi idag känner som Blizzard). Förslagsvis BlackHawk och Rock 'n Roll Racing som jag än idag älskar.

Eller kanske en remake av Pocky och Rocky där man lyckats bibehålla och översätta spelets närmast pixelperfektion till samma lummiga, varma känsla i 3D. Kanske en omöjlig uppgift, men en kan ju drömma.

Skrivet av B-itta:

Meh... 8.5 på IGN och 8 på GameSpot/Gamereactor. Vill hellre lita på dem i detta fall.

Det har ingenting med "lita på" att göra , och allt med medvetenhet om sin egna personlig smak och preferenser. Samt att all form av media är högst subjektiv. Det du älskar kan någon annan ogilla och vice versa. Och det är hur chill som helst, vem bryr sig. Varför är du ens här om du bara vill ha bekräftat och höra det du önskar att spelet kommer vara, istället för att faktiskt ta till sig av olika infallsvinklar, intryck och reflektioner? Makes no sense.

Insiktsfullt erkänna för sig själva och omvärlden att de aldrig gjort ett bra spel, skjuta sig själv i pungen och ägna sig åt volontärarbete som främjar djur, natur och vår planet.

•Mass Effect 2: Lair of the Shadow Broker
•Mass Effect 3: Citadel
•Dark Souls: Artorias of the Abyss
•Dark Souls 2: The Lost Crowns (allra främst Crown of the Sunken King)
•The Last of Us: Left Behind
•Starcraft: Brood War (Tekniskt sett expansion men också DLC innan DLC pga de på den tiden begränsade nedladdningshastigheterna)
•TES IV: Oblivion - Shivering isles
•TES V: Dawnguard
•The Witcher 3: Blood and Wine & Hearts of Stone
•Half-Life 2: Episode Two
•Bordelands 2: Tiny Tina's Assault on Dragon's Keep
•X-Com 2: War of the Chosen

"Blizzard annonserade det alla vill ha." Tala för dig. Jag kunde inte bry mig mindre. Ett WarCraft 4 hade dock varit nått. Men allra helst hade jag velat se att Rock N Roll Racing eller Blackthorne återuppstår. Alternativt ett nytt IP.