Inlägg av Bvg_Hagal

Inlägg som Bvg_Hagal har skrivit i forumet

1
Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Det känns som alldeles för många stirrar sig blinda på World of Warcrafts succéer, och blint tror att det var levelsystemet som fick folk att stanna kvar i åratal, och inte världen i sig.

Nu uppfattar väl alla det på lite olika sätt, jag lirade wc2 under sena 90talet och avgudade wc3 som det bästa som hänt sedan hjulet. För mig var Wows sterila värld och totalt avlivade grundkoncept döden för franchiset, för mig. På samma sätt som BF2 var en av de mest meningslösa spelupplevelser jag haft.

EAs BF är enligt mig genuint dåliga spel. De har fantastisk grafik och ljudsättning, inget mer. De har Ingenting som gör ett bra spel, för mig... Ingen story, ingen "värld", ingen karaktärsutveckling, inget att "kämpa för"...
Ett råd till Ea, varför inte göra som cdpr? Testa att göra Ett BRA spel, ge mer än lovat, gör världen så fantastisk och djup att spelarna vill köpa nästa spel. Med cdpr-formeln behöver ni inte ens lägga på pengar på marknadsföring, spelen säljer sig själva...

Polaren: "Ett nytt Ea-spel?"

Jag: "Nej tack, jag är inte jätteglad i finansiell våldtäkt av mitt favoritmedie..."

Skrivet av Sillgam:

Men det fungerar ju inte så. Om du köper något och är nöjd med det, varför ska du bli sur för att någon annan får samma produkt gratis?

Hört talas om jantelagen? 😉

Skulle inte ta i en uppföljare med tång om jag så fick betalt.

Skulle snarare önska att dom kunde återuppta den fantastiska spelserien som mördades av Wow, dvs Warcraft. Ett Warcraft 4 skulle jag köpa skiten ur.

Leka med kompisar kan man göra ute i solen, när jag spelar vill jag ha upplevelser, storys & äventyr. Inte matas med ännu mer socialt drama...

Har sagt det i säkert tio år, men är det någon som lyssnar? Tydligen inte 😥

Sluta köp spel från EA-familjen!!! Hur svårt kan det vara 😫

Bojkott.

Skrivet av Dunder:

Det finns inget "p2w" i Fallout 76, så i såna fall ser ju det "framtida syftet" bra ut.

Okay, spännande tolkning av min text där! 🤔 Om du skulle kunna skicka en uppsats till mig, i vilken du förklarar hur du kom fram till att jag antytt p2w i F76 så kan vi tala vidare kring de ytterst onödiga resultaten av att som konsument försvara multimiljonföretag! 🙋

Jag tycker mig ha hört det här snacket förut... Kanske var det när Black ops nyligen släpptes eller kanske var det när en representant från Dice Lovade på allt i världen att Battlefront 2 skulle vara allt vi kunde drömma om och definitivt inte innehålla något p2w. När kundkretsen är naiv räcker enkla lögner långt... Rinse and repeat.

För den tveksamme kan man ju även peka på det faktum att Anthem inte är ett typiskt Biowarespel, utan ett (per bok definierat) typiskt Ea-frostbite ala live service shooter exemplar. Finns numera många exempel på Exakt samma upplägg som Anthem, från Ea. Att se Anthems framtida syfte är lika enkelt som att idag svara på frågan "Borde jag Köpa Fallout 76?"

Skrivet av Ankh:

Inte tvunget - de kanske gör ett lika bra jobb som Original Sin 2

Ett lika bra jobb som Original Sin 2 är inte något som sker av en slump, det krävs genuin dedikation och viljan att uttrycka sig genom "konsten". Det är något som EA inte har/kan(jag vet, Bioware bla bla bla...).

Min extremt morbida och väldigt dystopiskt grundade uppmaning till alla fans skulle vara att inse att Bioware inte finns. Lite som när man försöker förklara för en väldigt ensam person i valfri zombieapokalyps att det inte är "din mamma du pratar med, det är ett köttätande miffo i "din-mamma-kostym""

Ea kommer fortsätta förstöra och våldföra sig på gamla fina franshise med "multiplayer", live services & frostbite-bögarnas standardiseringsmani sålänge folk fortsätter stödja galenskapen. Bioware dog för flera år sedan!

Skrivet av Mirage:

@Subzero199: Jag ser inte problemet med förbeställningar. Jag ser problemet där folk gör det, sedan känner sig blåsta pga <anledning här>, och sedan gör det igen när nästa spel hypas. DÄR har du problemet. Men om man vet med sig att man KOMMER köpa och spela spelet, så ser jag inget problem? Jag förbeställde tex Insomniac's Spider-Man. Ångrar mig inte en sekund, har fortfarande kul med det. Vad ser du för problem med förbeställningen?

Givetvis kan spelet ifråga visa sig vara "bra", även om det är förbokat/förhandsbeställt. Problemet är att man vid förhandsbokning "göder" kulturen där spelutvecklarna inte har samma krav att "slutföra" produkten innan den levereras. Man visar med sin plånbok att "ta ni mina pengar och gör färdigt spelet när ni har tid." Vilket i dagens allt kargare branshklimat har visat sig vara en perfekt ursäkt för giriga utgivare att använda som förevändning för större vinstmarginaler. Man bör ALDRIG äventyra sin personliga integritet för att stödja ett massivt företag i person av "fan". Genom att förhandsboka bidrar man Direkt till framtida spels allt lägre kvalite.

Körde som Kassandra. Hade oerhört svårt att stå ut Alexios "Punkragefärgade",
efter-första-whiskeyn pojkbandsröst (med samma nivå av karaktär som den gula kaktusen här hemma på fönsterblecket), lite som "jag har på tok för mycket att bevisa, så mycket att ingen bryr sig...

Det känns överlag (trotts all populistisk, redan grundad teori kring kvinnors enspåriga karaktärisering) som att det faktiskt är vanligare att dom lyckas utforma en intressant personlighet med djup ur en kvinna än en man. Därför anser jag, trotts pillefjong, att det är enklare att "immersa" sig med det kvinnliga alternativet...

Söderlund har redan visat sin sanna natur. Har man någon som hellst koll på speljournalistik så vänder man honom ryggen och ger sin uppmärksamhet till någon av de utvecklare som faktiskt förtjänar uppmärksamheten och de medföljande resurserna/möjligheterna.

Fantastiska nyheter det här! Även om alla minderiga fluff-miffon idag spelar mmo, battle royal och annan skit så betyder ju fantiskt inte det att de riktiga gamersen har dött. Äntligen ett riktigt spel som får lite uppmärksamhet! ❤❤❤

1