Inlägg av blergh

Inlägg som blergh har skrivit i forumet

1
Skrivet av markusas:

Tycker de gamla Brothers in Arms-spelen var väldigt bra på att skildra WW2. Det kändes som att spela några avsnitt ur Band of Brothers serien.

Detta är sanningen. 100%

Jag är så ensam och vissen så jag har inte ens spelat det senaste han gjorde. Någon som vill köra igenom det?

Jag ska höra med grabbarna hemma, de vill säkert ha nya kompisar att spela fortnite med. Återkommer med användarnamn

Spelet är ju roligt men det är ju på tok för lite story/content. Första spelet hade ju rätt bra story trots sina tekniska svårigheter, medans tvåan har bra motor men skitkasst content. Ack och ve..

Jag är tråkig nog och använder bara WWN, är inte fantasifull nog för att namnge typ två skolklasser med hårddiskar

Ja, spelet är sjukt roligt men också väldigt svårt. Jag kanske börjar bli gammal gubbe men blir livrädd så fort någon jäkel smyger sig på och pangar mig direkt, är för nojjig för att ta "finvapen" då jag med 98% sannolikhet blir pangad av någon arbetslös streamer.

Scav-delen är ju rolig, att kunna bygga upp någonting. Men som tidigare nämnt så är det ju egentligen kännedom om kartorna som spelar in här.

Jag har för få kompisar för att spela, men om någon känner sig sugen på att cosplaya pippis pappa med främlingar så är jag inte den som säger nej..

Semi-OT; hade turen att få jobba förhållandevis nära bohemia/dayz när det begav sig där runt 2012 och var själv på plats på gamescom när de presenterade standalone. Jag skall erkänna att jag inte fullt ut spelat senaste versionen/uppdateringarna, men tycker ändå det är sorgligt hur de behandlat sin fanbase och sina spelare/moddare. Idéen och spelet som sådant har ju sjukt stor potential, men det finns väl goda anledningar till att typ halva styrkan som jobbade på det initialt antingen har slutat självmant eller flyttats till andra uppdrag.

Jag tror inte att vi kommer att få se en fullt fungerande version utav DayZ, det närmaste vi kommer är nog det vi har idag - där moddar skapade för flera år sedan springer varv runt den officiella releasen.

Jag skrev ett ganska utförligt inlägg men hade missat verifiera eposten, hoppsan.

Nåväl, jag tycker likt förgående talar att det är väldigt trist att Gurra inte får möjligheten att stanna. Personkemin ihop med Ben1 är ju fantastisk och att titta på fredagsstreamen är ju ett rent nöje.

Jag är rädd för att hålla med om att det mycket väl kan bli så att FZ tar två steg bakåt, det behövs nytt blod och lite nya perspektiv. Inget illa menat mot er gamla rävar, det ni gjort och fortsätter göra än idag är ju skitbra - men det är nog dags att låta nya ansikten få ta plats. FZ lever ju i princip på sitt community och dess outtröttliga kärlek, men det finns nog stor risk att det hela stagnerar med "same old, same old".

Gurra, handhjärtan och styrkekramar!

1