Inlägg av RL-Emil

Inlägg som RL-Emil har skrivit i forumet

1
Skrivet av bossefraise:

Jag är intresserad av att hitta folk att spela med, men jag är nybörjare och behöver nog en del vägledning. Hur ställer ni er till det?

Har varit utan PC i tio år men valde nyligen att köpa mig en ny då suget blev för stort. Det första spelet jag köpet mig var just Arma 3, men det har tyvärr inte blivit så mycket speltid då mina vänner föredrar andra kategorier av spel.

Hej Bosse! Vi är helt öppna för nya medlemmar i klanen som är nya till spelet, vi har en special träning vi kallar "GSU" Grundläggande spelar utbildning som är gjord för att få in dig i spelbart skick så snabbt som möjligt, där vi går igenom allt du behöver för att klara dig som en vanlig soldat i klanen ^^ Efter det kommer du ut till en av våra grupper där du får en roll och träning i den rollen. Finns en anledning vi har träning varje onsdag där vi går igenom allt, både teoritiskt och praktiskt, detta kan vara allt från Överfall, Störstrid, Försvar eller nå så simpelt som stridsparsträning på gruppnivå. Jag är Ställföreträdande-chef i Filip Adam (en av våra skyttegrupper) och varit medlem i typ två år nu, rekomenderar starkt att du ansöker till Klanen ifall du vill köra seriöst arma med folk som kan skämta ena sekunden och spela seriöst den andra. Godkväll ^^

Det är inget krav att ha DLC:n för att testa på under detta event. Men för att ansöka in till klanen är det ett krav då vi använder kartan ibland på våra operationer. Ber om ursäkt om det inte var framkommande i texten ovan.

1