Inlägg av anon3273

Inlägg som anon3273 har skrivit i forumet

Vadår Paint it black är kung <3 Med i Vietnam film FFS :3

Det är medföljande Antec agg från ett Antec Sonata som är väldigt tyst och det ska vara 12V. Vet inte hur kan jag se det inne i datorn ?

Dem som jag riktigt vill spela loss och som jag hört då är:
"The Metal" ? Tenacious D
"The Number of the Beast" ? Iron Maiden
"One" ? Metallica
"Paint It, Black" ? The Rolling Stones
"Paranoid" ? Black Sabbath
"Raining Blood" ? Slayer
"Rock and Roll All Nite" ? Kiss
"Rock You Like a Hurricane" ? Scorpions
"School's Out" ? Alice Cooper
"Suck My Kiss" ? Red Hot Chili Peppers
"Through the Fire and Flames" ? DragonForce

Lite synd att inte Poison kom med i Alice Cooper istället. Sedan Through the Fire and Flames med Dragon Force fatta vilket tempo det kommer vara uppimot Hard osv Men lungt flera och mer kända och framförallt hårdrocks låtar med somsagt desto längre serien går desto mera cashar dem in desto mera licenser kan dem köpa. Guitar Hero serien kommer säkert leva kvar länge I alla fall är det någon som vet om man kan använda sin guitar man ficki 2:an till kommande 3:an. Förmodar det men om det är någon som vet säg gärna till

Guitar Hero III tråden

Här diskuterar vi kommande spelet till XBXO 360, PS2, Wii och PS3. I alla fall till frågorna.

Är det någon som vet vilka låtar som kommer? Har hört talas om låtar från filmen Pic of Destiny och Metallica. Någon som har lista eller några till låtar ?

Svarta ? Me no understand... Ô_ô

Behöver jag nytt Agg (450W) men nytt system.

Borde ett 450 watt klara:

Modekort 775 sockel (ej sli)
2 GB DDR2 minne
775 Intel 2.67 ghz duo
XFX 8800 GTS 640 MB
Soundblaster ZS 2

Undrar barar om det är på gränsen eller helt omöjligt att driva system på ett sådant agg om man skulle beställa samtidigt ett nytt då jag gör min uppgradering?

Skrivet av PaddanL:

Inte med den processorn.

Jo, den är somsagt riktigt kass gemtimot allt annat i datorn men nu ska jag beställa en ny 775 prolle på 2.67 ghz , ett 775 modekort Gigabyte och 2 GB ram DDR2 så då borde jag la ligga runt 10 000 i 3dmark om. Jag har en fråga men kanske lite fel forume del men i alla fall.

Borde ett 450 watt klara:

Modekort 775 sockel (ej sli)
2 GB DDR2 minne
775 Intel 2.67 ghz duo
XFX 8800 GTS 640 MB
Soundblaster ZS 2

Undrar barar om det är på gränsen eller helt omöjligt att driva system på ett sådant agg om man skulle beställa samtidigt ett till.

Inte direkt snyggt och ser riktigt stelt ut. Känns som ett filmbaranseat spel Buget dåra.

Trodde det skulle va ingame och var helt lyrisk. Nu fick man se halvfeta spelutvecklare som ska göra nästan världens mästerspel som får sprutor i låren och armarna

Skulle endå vilja ha det men tja. Det finns jö inte till 360. Köpte Guitar hero 2 nyss till 360:n och har spelat fanatiskt efter sommarjobbet 3-4 timmar enda till 10-11 tiden. Men nu idag börjar brorsan digga det så får la lira lite splinter cell just nu dåra
I alla fall så är det la bara att spela igenom hela 2:an och invänta 3:an

No signal. Titta alla kablar på garffet och övrigt i datorn. Och sedan om inte det funkar då byt ut grafikkortsladden. Funkade för mig i alla fall.

Fyfan vad akadigt och fult. BAJS på det !

Hoppas det blir verkligt dvs. inte som i TONY.H att du kan flyga 200 m och grinda på och sedan göra tusentals ollie i luften baahh. Men det vore trevligt med ett realistiskt och inte arkad spel som TONY.H.
Kan bli rätt bra, även snyggt.

Denna är rätt bra. Kompis har en sådan. Blåser på helt ok och tyst.
http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=313116

Jo, men har hört att det ska laggga förbannat mycket ibland då man kör upp till 10 bilar på samma bana, stämmer det ?

GUITAR HERO II GLÄDJETJUT!!

Hej all fz:sätare JA! idag är jag på riktigt bra humör. Låg och vägde på att köpa FM2 eller CMR:DiRt men det blev Guitar Hero II och tycker det är så himla roligt och man koncentrerar sig och står upp och man börjar svettas efter 20 min spelande och så är det en sådan jäckla känsla att spela låtarna har endast kört 1 och 2 delarna dvs. totalt 10 olika låtar. Easy var bara tråkigt för man fick aldrig något tryck när man spelade och allt gick segt. Men Medium på låtar som Cherry Pie är så fantastiskt bra och just den Charry Pie är en så äckligt rolig och bra cover man nästan skrattar till i refrengerna I alla fall så har jag spelat detta i ca: 3 timmar och enligt mig nog det BÄSTA! 360 spelat som kan spelas inom denna generen kanske då spelet är ganska svårt fast enligt mig så ska det vara så blir lite charmigt då. I alla fall så har detta spelet spridit glädje till mig KÖP DET MED om du äger en PS2 eller 360. Jag lovar, du kommer spela natten lång

#blogg

Kommer inte köpa SCII varför? Kanske om det får 90% + i PCG och de andra kända sidorna men nja, tycker det ser lite för fult ut för att släppas i kommande åren.

Skrivet av BangBoomBang:
Skrivet av Svangiis:

"Aldrig jobbat mer" ?

Går inte du på dagis ?

du tror jag är fjortis ?

Jag är fjorton Ô_ô

Bli rik och anlita proffsiga programerare och släppa spel.

PS3 Song (mp3)

Hej

Jag fick se denna låten på WTF sidan:
http://www.fz.se/wtf/link.fz?id=1881

Och jag undrar om man kan få tag på den i MP3 ?