Inlägg av Zaptagious

Inlägg som Zaptagious har skrivit i forumet

Broar tycker dom om iallafall.

Hon har väl slut på pengar till droger så hon greppar väl efter halmstrån. Tycker man får räkna med att bli lite hånad när man blivit världskänd, hur många gånger har kändisar inte blivit parodiserade i filmer och spel osv.?

Fan vad det ska lipas hela tiden om saker och ting. Boo fricking hoo. Inget illa mot HBQT-personer, men hade det funnits en Pride-festival för straighta hade det ju tagits illa upp också.

Skrivet av Sapiens:

Suck, inget Activision... jaja man kan ju inte få allt...

BEGIN LASER IGNITIOOON!

https://www.youtube.com/embed/LVu53CSbCtw

http://4.bp.blogspot.com/_Ep-Z85YdmMg/TD8xqnRYq0I/AAAAAAAAHug...

Snyft :'), finns det något bättre än lyckliga slut?

Tog bort gif-animationen, tror inte den uppskattas av alla. /Tomas

C&C FTW!

Tur att jag inte vann nåt då eftersom jag köpte det på lunchen

Stackars lilla barn som inte fick uppleva livet och stackars föräldrar som måste fortsätta utan honom.

Precis när jag började läsa nyheten så började det ringa i kyrkklockorna 200 meter bort. Jag bestämmer att dom ringde även för Joel.

Snälla sluta.

Skrivet av generalfil:
Skrivet av Chiefen:
Skrivet av Propy:
Skrivet av Chiefen:
Skrivet av Hipshot:

Cool om man kunde så en sko sedan så man fick ett skoträd!

Alla C&C-fans vet att det behövs en expansion för att få skouppgraderingen:

Could I have some shoes please?

Generals?

Exactamundo!

Can i haf some shoes ?

AK47s... FOR EVERYONE!

Btw, jag trodde spelet fick "grodor" först. Blev besviken.

Jag gissar på The Uncharted of Us.

Enda problemet jag har som jag kommer på just nu är att när jag sprintar och zoomar in direkt, zoomar den in men aktiverar inte ADS (aim down sight), så vapnet är inzoomat och muskänsligheten ökar markant, men du siktar fortfarande från höften och inte från vapnets hårkors.

Ett av mina absoluta favoritspel.

Skrivet av Johan Olander:
Skrivet av Zaptagious:

"Blomster armé"

SÄRSKRIVNAAARRGHRQEBFQEROFPIEURHP

O MG!

Skrivet av Starscream:
Skrivet av Zaptagious:

"Blomster armé"

SÄRSKRIVNAAARRGHRQEBFQEROFPIEURHP

Hahaha, Finns nog folk som läser dessa inläggen enbart för att hitta felstavningar etc etc.

Bryr mig inte så mycket ärligt talat, tyckte det var kul att balla ut över en sån grej bara

Major Nelson spelar Plants vs Zombies: Garden Warfare

"Blomster armé"

SÄRSKRIVNAAARRGHRQEBFQEROFPIEURHP

Ser ju gärna att det kommer en Super Metroid HD remake annars ^^

Skrivet av pillveke:

YEAH! Längtar tills fredag!

Friday, friday, gotta get Kong on friday!

Inget nytt Mario tack. Hade varit intressant med nytt F-Zero eller Starfox men händer väl tydligen inte av nån anledning så jag håller tummarna för ett riktigt Metroid lir. En remake av Super Metroid hade ju varit underbart. Zelda hade väl varit roligt också men den franchisen har fått så mycket uppmärksamhet på sistone.

PETA borde höra av sig till Sega för djurmisshandel.

Nice En av andledningarna till att Wii U har gått med förlust måste vara pga den dåliga lineupen av spel. Finns ju knappt något intressant. Bara massa Mario och ett fåtal tredjepartspel. Varför dom inte fokuserade på att ha bättre spel vid launch är bortom mig. Hade Mario Kart, Zelda, Metroid eller Smash Bros funnits med vid start kan jag garantera att det hade sålts ofantligt mycket mer konsoler...

Ja, banorna kan bli lite repetetiva så ska bli kul med lite "fräscht" innehåll. Levolution är ju en intressant grej men känns lite väl scriptat och inte så dynamiskt.

Nästa steg skulle kunna vara om alla kartor kunde utspela sig på olika tider på dygnet, en dygnscykel hade varit coolt men är lite för korta matcher för att det inte ska bli för påtagligt. Väder är lite mer förknippat med varje karta och skulle kännas "gimmick"-igt. Lite som en Sims-expansion. Battlefield 4: Husdjur vore ju lite skoj dock

Alla kartor skulle kunnas spelas under dag, natt, gryning, skyming. Monterade sökarljus finns utplacerade på kartorna för att avslöja smygande fiendesoldater, du kan välja att stänga av ljuset på fordon för en sneaky approach, eller blända fiendesoldater med helljuset. Vid kartor med fokus på sjöslag kan det finnas en fyr som man kan stänga av/sätta på. EMP-grejen som befälhavaren kan skicka ut skulle kunna påverka motståndares ljuskällor. Luftstrider skulle bli en helt annan upplevelse.

Skulle ju kunna öppna upp för en ny dimension av anpassning som nightvision/thermal goggles, hjälmficklampa, dräkt som döjer dina värmetecken, ghillie suits osv.

Sen eftersom solens tillstånd är statiskt just nu kan det ge liiite fördel till laget som har solen i ryggen, men det är väl typ bara i Rush som det knappt spelar roll, bara nåt jag tänkte på.

Fy fan vad jag har tjötat på, nu får det va nog.