Inlägg av Brov

Inlägg som Brov har skrivit i forumet

Ska man va nöjd?

Skrivet av Djavulen:

Fast det stämmer ju. Sen personligen tyckte jag att det var kul ordval. Mer humor åt folket!

YEEEES! Mer humor!

Skrivet av lerb:

...
Alternativt om du redan äger spelet (kanske går att köpa Game of the Year Edition ändå, osäker) så finns en DLC som heter Year One Pass som också inkluderar alla DLC. Det kostar just nu också 9.99 euro.
...

Grymt! Blir till o klicka hem Year One Pass då

FYI testade att köpa Game of the Year Edition men det går inte när man äger standard edition som jag. Kontaktade även steam support men de verkade inte kunna hjälpa mig att köpa/byta till GotYE på något smidigt sätt.

För oss som bara har standard edition - finns det några vettiga DLC att plocka på sig nu under steams sommar rea?

Någon som är villig att dela med sig några tips på hur man hanterar denna Stratost? Kan behöva lite pointers innan jag vågar mig in för att övningsköra ikväll

Åh håller tummarna för lite mer fz-rally framöver!
/Noob-brov

Skrivet av Jonny Myrén:

Skönt att höra. Även om jag inte lirar jättemycket på min Vita längre så vill jag gärna ha möjligheten att köpa något nytt om jag ska ut och resa eller något.

Har hört talas om det där "resa" du talar om... någon form av avslappningsritual förhistoriska människor ägnade sig åt innan den stora pandemin inträffade, eller nått i den stilen va?

Vad innebär detta för oss som sitter på våra Rift S? Vad för funktion kommer vi tappa framöver?

F

Skrivet av Babooshka:

Varning för alldeles för lång och bitter text!

Körde fjärde sträckan ikväll, kände att "nu ska det attackeras!". Blev så mycket på säkerhet förra mästerskapet och har bestämt mig för att minsann satsa mer den här gången!

Sagt och gjort, jag greppar kontrollen och får sån feeling redan första svängen. Älskar vägarna på Nya Zeeland och naturen är underbar! Visst, PS4an låter som en Boeing och Forden är ful men vad gör det, bara jag tror på det så kommer jag kunna uträtta mirakel här (läs: nosa på topp-5)

Första splitten; rött med 0,8 sek...tänker "såja, det trodde ni inte Babooshka hade i sig va?!". Lite senare så får jag HDR-solen rakt i ögonen innan en svag högersväng tightens. Ser inte ett smack, men tar den ändå fint...trodde jag. Höger fram slår minimalt i vägvallen (visste ni att kiwisarna använder återvunna studsbollar där?), jag spinner 90 grader och glider på gräset till vänster om vägen. Känner ändå att jag kan rädda upp det fint utan att tappa alltför mycket fart. Men... det är PRECIS att jag inte hinner vända tillbaka till vägen innan ett till synes harmlöst och skruttigt trästaket påbörjat sin resa längs med en lång raksträcka. Så nu kör jag på gräset parallellt med vägen, men med Trästaketet som en bestämd gränspatrull hindrandes mig från att komma tillbaka till den gyllene grusvägen.

Forden skuffar och buffar, men staketet vägrar öppna. Jag har nu byggt upp en ansenlig hastighet och svänger ut i en vänsterbåge och satsar för att krossa Trästaketet! Föreställde mig något likt en scen med Vin Diesel bakom ratten. Men till skillnad från i Sverige så skrattar man inte åt Nya Zeelands motsvarighet till Stängselnämnden. De vet hur ett staket ska byggas.

...Babooshka förlorade kampen mot Trästaketet och lyckades aldrig ta sig tillbaka till vägen, utan fick återställa bilen. Än idag vet ingen hur många sekunder som förlorades den där kvällen. Men en sak vet jag; jag kommer testa att flyga nära solen (läs: Borgqvist) även i fortsättningen. Kanske smälter inte vingarna då...

Haha bästa skrattet idag. Ska bli spännande att höra hur Babooshkan tar sig an den spanska stängselnämnden, har hört att de ska vara lite slappare till följd av all tapas och sangria!

Att återbesöka polen va lika kul som det va smärtsamt! Trotts att jag djupt ifrågasätter lämpligheten att plantera en sjukt tät björk-allé kloss inpå världens smalaste grusväg, så gillar jag hard core damage.

Har vart grymt att lära sig golfen. Ska bli spännande med nästa klass. Hoppas på en klass som inte är allt för mycket svårare än detta vart, så jag har en chans att utveckla min körning.

Denna deltävling börjar starkt!

Första sträckan, första svängen... råkade nudda ena kanten vid ingången på bron och... första volten ner i diket!

Åh fy fasen, så nära att förbättra min position avsevärt. Men att klämma in 5 sträckor samma kväll tog ut sin rätt. Inför sträcka 5 missade jag byta däck i bara farten. Jag borde kanske sett det som ett varningens tecken, men glad i hågen efter att bara ha en sträcka kvar köttade jag vidare in i sträcka 6. Gick över förväntan med "bara" ett tiotal sekunder efter ledande, men in på sista segmentet av sträckan slog det plötsligt slint i skallen. Efter att äntligen sett de gröna små skyltarna vid sidan av vägen som flaggar för att man är nära målgång, va det som att jag tog ut "segern" i förskott och gasar på för att knapra in nån sista hundradel... "jäklar jag klarade att hålla ihop det" tänkte jag. Det va då det smällde... Uppenbarligen hade jag helt slutat lyssna på kartläsaren (som fortsatte ropar ut ytterligare svängar), och jag blir helt överraskad av att det plötsligt kommer en snäv åt vänster, medans jag var upptagen att mentalt fira målgång...! FYI träd är hårda... DNF

Delad nästsitaplats med Shomp och Robbskinizer, men Ferskin, Joklas och Miszewski sitter inte säkert...! Nästa sträcka siktar jag på två poäng å då är jag ikapp er!

Skrivet av Doed:

Jag kör VR, sitter med Oculus Rift S för tillfället.

Jag med!

Fösta sträckan i avklarad! Ingen kanontid, men jag kom i alla fall i mål!

Skrivet av Gregerory:

...
Just nu toksist 😑🥳

Du kan trösta dig med att inte va sist på sträcka 1 i alla fall... och det finns nog god chans att jag snor jumbon från dig på resten också!

Det här låter kul! Ska se om jag kan lyckas stara upp å hinner med första eventet... med tanke på mina skills kommer det nog ta lite tid att komma imål

Finns det något jumbo-pris?

Hmm tror jag är 33?

Hurra, älskar FZ-Fredag! Blir till att njuta extra mycket nu för årets sista...