Inlägg av Jbird

Inlägg som Jbird har skrivit i forumet

Cevat Yerli och inget annat

värt

Jag frågade om man kommer kunna mappa om kontrollerna manuellt på konsol i retail versionen, så att man exemplvis skulle kunna ha en kontrollayout som mer liknar MW2:s. Men det ville han tydligen inte svara på... lr hade tid... or what not..

käääs, klipp bort ljudet i de snabbspolade sektionerna nästa gång och skaffa en ordentlig mic. Kändes heller inte som folket tog vara på själva privilegiet av att vara där, jag hade haft 30 000 frågor.

ser intressant ut

Skrivet av bleak:

Han som ska spela Cole får iaf ta anabola alà Belgian Blue för att komma i form.

haha klockrent!

inte så pepp på detta, gillar inte vad jag har sett, får väl se vad demot har att erbjuda

det skenar ju inte

Skrivet av Puddy:

Hahahahahahaha.
Och Nintendo är nyskapande?

Wii:n är en svag konsoll med en tafflig gimmick.
Inte en chans i helvete att spelutvecklare orkar "sänka" sig till en N64 med en nunchuck.

hehe

nu händer det grejer, har försökt föreställa mig hur det skulle kunna se ut länge, tråkigt om det blir för simplifierat.

se på fan

fan va gytt, sjukt taggad på det, var lite orolig att det skulle floppa, men det låter onekligen bra.

Skrivet av John:

Jag ska försöka att inte ta din naivitet som en personlig förolämpning av min integritet.

Vår objektivitet påverkas inte av vilka tävlingar vi anordnar och bara att du tänker tanken tycker jag är helt befängt. Om du inte litar på oss mer än så tycker jag att du ska sluta läsa det vi skriver. Vi har inget personligt egenintresse att arrangera tävlingar. Vi får själva inga spel för det, vi kan inte delta. Vi gör det helt och hållet därför att det är uppskattat av er läsare.

Är det så att du egentligen är bitter därför att du varit med i åtta av våra tävlingar och inte vunnit?

Nej det är inte något som är helt riktigt mot er, sen anser jag att problematiken ligger djupare än i just detta fallet. Ett scenario kan ju vara att en spelrecensent blivit bjuden till en exklusiv förhandstitt på ett spel, okej det är ju schysst. När spelrecensenten väl är där, så bjuds det på middag och giftbags delas ut. Jag skulle kunna tänka mig att detta kan ha en inverkan på objektiviteten i det långa loppet. Man kan tycka att detta är ett naivt tänkande, javisst jag läser recensioner men jag läser inte bara en, jag läser på flera sajter och jag läser dem med en nypa. Jag kommer fortsätta läsa era också, det var inte så att denna tanken slog mig över en natt. Vinna saker är kul men när det gäller utlottning, har det inte gått något vidare bra för mig. Detta är något jag har börjat vänja mig vid och blir därmed inte bitter om jag inte längre vinner i lottdragningar.

sånt här kan jag tycka är lite kul ^^, man får ju inte annat än lite svårt för att tro att lite utav objektivitet in recensionerna försvinner. Så här är det ju givetvis med väldigt många spelrecensions sajter och magasin, kanske alla. Det är väl mer upp till läsarna/konsumenterna och ta recensionerna med en liten nypa.

Jag har spelat Betan nu i några timmar och jag är värken förbryllad eller förvånad. Tycker det känns synd att släppa ett spel så tätt, då COD 4 fortfarande är ett spel som spelas väldigt aktivt världen över. Känns som att man lite tar kål på en bra "franchise", speciellt när spelet inte är mycket mer än en andra världskriget-mod till COD 4. trist, blir förmodligen inget köp av, då jag redan har ett COD 4 som inte behöver "pimpas" om till ett annat andra världskrigs-spel.

låter pretty wicked

visst äre så

Skrivet av viktorelius:

hahaha fy fan va ball spelvärldens mest överhypade karaktär i ett spel av spelvärldens mest överhypade producent. Detta är ironi

hehe

fan va värt, jag har funderat över att någon skulle göra något liknande. Konceptet är underbart, hoppas bara dom lyckas få ihop allt.

känns som ett ganska vettigt drag