Inlägg av GuPe96

Inlägg som GuPe96 har skrivit i forumet

1

Man kanske ska gå på hype tåget. Vilket spel är bra att börja med om man aldrig spelat Fallout tidigare?

För en som inte har spelat Stardew Valley än så kanske det är dags?

Inte ett tips på spel till Switch, men! Det finns en Playstation kontroll som är gjord för barn, Hori Manette Mini Pad heter den. Har själv inte testat, men det kanske är värt att kolla in?

Nintendo har spel som de fortfarande planerar på att släppa till Switch. Så jag tror inte att vi ska förvänta oss en ny konsol ifrån Nintendo inom det närmaste.

Skrivet av mrFluffy:

Skulle hellre se en listvy.

ls -la

Ja tack!

Varför snackar ingen om kontrollen? Den är ju clean som tusan!

Skrivet av Waliant:

För mig som inte haft Playstation innan är det helt fantastiskt att kunna lira de bästa spelen från PS4-eran, i bättre kvalitet.

Detta var anledningen att jag ville ha PS5 tidigt. Ägde aldrig PS4, så känns skönt att kunna de spelen man missat på PS5

Skrivet av Soulless:

Guitar Pro är väl en förstärkar/topp emulering och kräver fortfarande att man spelar på en faktiskt gitarr? Eller har jag missat något?

Jag tror du syftar på Guitar Rig

Väldigt spännande!

Skrivet av Sapiens:

Alla spel går att lira i 60fps, helst 120fps.

Detta! Det spelar ingen roll imo, om spel körs i 4K-grafik om spel fortfarande kommer att vara 30fps.
Så en Switch med kompetent hårdvara som klarar det flesta spel i 60fps vore guldvärt.
Då kanske Switch även blir en mer attraktiv plattform för de som primärt köper PlayStation och Xbox för den mer kraftfullare hårdvaran. Utvecklare kanske skulle välja att släppa mainstream spel som t.ex. CoD Warzone till Switch också

Åh, håller tummarna för Switch. En perfekt plattform för Halo.

Trist. Jag utnyttjade deras tre månader för 10kr och tänkte att jag även skulle snika på några EA Play-titlar också. Aja

Känns som ett konstigt steg att inte ha stöd 1440p ifrån början. Visst, det är klart att de flesta väljer att spela på TV:en. Men många har även påkostade monitorer som är 1440p och 120+ hz (kanske tom ultrawide), och hellre kopplar in PS5 till monitorn istället för TV:en.

God chans för Microsoft att få en edge här då. Jag motsätter mig faktiskt Sony, och jag tycker att succén med Quest 2 talar för sig själv. Konsumenterna vill ha PSVR 2, det tycker jag är tydligt.

Har du bra router med AC1200 och 5GHz så är det fördelaktigt att investera i Virtual Desktop. Jag har precis fått min Quest 2 och tänker själv testa detta. Det är billigare än Link-kabel och ska tydligen fungera bättre också.

För mig personligen så känns 1080p el. 1440p i 120Hz mer lockande.

Sony: Don't overthink shit, och döper konsolen till Playstation 5.
Microsoft: Hmm, so how can we confuse the consumers.. Xbox Series X is great, right?

Deras namngivning är som gjort för att det ska vara förvirrande. Jag tänker bara på alla småbarnsföräldrar som köper fel konsol.

EDIT: Stavning

Jag förstår inte riktigt vad folk klagar över. Priserna har inte riktigt utvecklats på över 20 år! Nedan screenshot är ifrån EBGames år 2004. Man kunde förhandsboka GTA San Andreas för 649:- och de flesta andra spelen kostade runt 599:-. För samma peng idag får man mycket mer värde, och i många spel kan man lätt spela över 100-200 timmar utan få slut på saker att göra i spelen. Det var inte riktigt så på PS2-tiden men spelen kostade trots allt över 500kr.

1