Inlägg av Wittwang

Inlägg som Wittwang har skrivit i forumet

1

Klickade hem Pocket City 2 häromdagen efter att ha läst tipset här. Brukar inte vara mycket för mobilspel, men det här var verkligen lättspelat... och helt plötsligt var klockan 04:50. Mycket bra tips

Skrivet av BeardedRobot:

Tack för den genomgående recensionen, i min jakt på den perfekta musen för min hand såg jag denna mus igår och idag delar du med dig av din erfarenhet med den, efter att ha läst den står nu mitt val mellan denna och Razers Deathadder V3. Tack än en gång.

Kul att kunna vara till hjälp! Om det är några specifika detaljer som du känner att du vill veta mer om är det bara att hojta, eftersom jag har musen i min ägo ett par dagar till i alla fall

Skrivet av Natrium:

nu vet jag inte super mycket om e sport och vilken upplösning som kanske körs. Men min första tanke var att vad jag vet så är det väl flesta E sportare som kör oftast I mindre upplösningar än 4k. För dom vill ha så mycket fps som möjligt och låg input lagg.

Jo, men det stämmer väl ganska bra På proffsnivå är det många som håller kvar i riktigt antika upplösningar för att det är det som sitter i muskelminnet. Ur det perspektivet har du helt rätt att 4K sällan är en upplösning som används, men samtidigt är de flesta e-sporttitlarna lättdrivna och att få till 144 FPS i CS eller LoL är absolut möjligt med lite vassare grafikkort. I mina ögon är dock fördelen här att man får en ganska mångsidig skärm, som har ganska hög uppdateringsfrekvens när det är önskvärt (alltid ett plus i "vanliga program" också), men upplösningen i alla andra.

Skrivet av Belphegor:

Någon vinnare som har fått pm?

Tävlingen slutade först 00:00 och samtliga bidrag ska läsas igenom innan vinnarna utses. Det rullar ut en artikel om detta i början av veckan (och i vinnarnas fall föregås det av PM)

Skrivet av Shadee:

Tog lång tid för mig att förstå det kan jag säga. Satt på prisjakt och sorterade ut nordiska tangentbord men ändå på bilden så var det den där halva Enterknappen! Mailade supporten hos typ Maxgaming, Webhallen eller liknande så fick jag det förklarat som så.

Huruvida enter-knappen är fullstor (och användbar ) eller halv beror på om tangentbordet har ANSI- eller ISO-layout, vilket ibland finns angivet på produktsidor. ISO är alltså den ganska vanliga europeiska varianten med fullstor enter, och några andra mindre skillnader. ANSI förekommer dock ibland även på nordiska tangentbord, så om det är oklarheter är det såklart alltid vettigt att fråga

1