Inlägg av Chrille_H

Inlägg som Chrille_H har skrivit i forumet

Ingen tror på EA heller så.

Hahaha och hur många var kineser?

Vad fan trodde ni egentligen, att ubisjw skulle ändra sig som en respons på negstiv feedback? Är ni dumma eller?

Skrivet av Kris:

Att anställda lämnar är en sak. Det vore spännande om FZ kan göra ett reportage om vart dessa människor som lämnar hamnar framöver.

En del av de går väl indie. Medan andra lotsas in i projekt på andra större företag.

Hahaha så går det när spelen de levererar är skräp. Deras spel skriker pk-trams. Det blir därmed förståeligt varför deras spel de senaste åren visat sådan bristande kvalité, alla duktiga utvecklare lämnar hbtq-skutan för att få skapa bra spel.

Nej, det kommer förstöra spel som underhållningsformat på sikt.

För den som söker ett mer vuxet krigsspel, utan tomtar och troll, kan jag starkt rekommendera moddar till BF2, eller spel som ARMA 2, ARMA 3, Insurgency Sandstorm, Squad, WW3, Ready or Not, Ground Branch. Dessa spel är långt bättre produkter än BF2042.

Skrivet av almblad:

De verkar göra misstag på misstag, men de försöker skapa något, men verkar inte gå så bra precis.

Jag tror att detta kommer styra BF till en ny riktning i framtiden, till det bättre vet ingen. Känns som utvecklarna inte har fått tid, 8ch sedan bara lagt sig ned och dött

Får väl se om de lyckas rädda det här, men det känns rätt mörkt nu.

Känns som om man vill spela BF går man tillbaka till BF 4 eller BF 2.

Så går det när man anlitar inkompetenta personer. Man får en produkt som speglar denna inkompetens.

Årets största scam - Battlefailed 2042.

Spelet är lätt ett minus tio av tio.

Skrivet av Necroluster:

Så fan heller det var! En av de skönaste, mest avslappnande atmosfärerna i ett spel någonsin. Bara springa omkring och busa och slåss hur mycket man vill, med ett av spelvärldens trevligaste soundtrack och helt fantastiska karaktärer. Ett av världens bästa spel genom tiderna enligt mig.

Det var riktigt mediokert.

Trist, det första spelet var en ganska medioker historia.

Hahahaha wow... så spelet släpps strax innan ps6 då.

Skrivet av Ender:

Exakt, men missnöje över vad? Handlar det om själva spelet, hur vida det är bra eller dåligt, eller handlar det om någon försening, ett par buggar, ett backat löfte eller kanske om saker utanför spelet? Vi som gillar att spela spel är en stor och brokig skara utan mycket annat gemensamt än just det, och alla tycker inte som en själv...alla agerar inte som en själv.

Många verkar ta sig rätten att klanka ner på ett spel och kalla det dåligt bara för att det inte är deras typ av spel...funkade det så så skulle det inte finnas sportspel alls med ett betyg högre än 2, för jag gillar inte sportspel.

Objektiva recensioner är oftast jättebra, och subjektiva som sig bör, men kan man verkligen lita på objektiviteten? Med 119 speltimmar på Conan Exiles så är spelet lätt en 5/5 för mig, och hade redan betalat sig även om jag köpt det på fullpris. Det har en störig inlärningskurva som irriterande nog inte ligger i gameplay utan kring själva inställningarna i det. Det är rätt kass design att man inte ska kunna starta ett spel och veta hur serverupplägget fungerar innan det är gjort etc, men när man fått grepp på det blir det snabbt ett minne blott och man kan njuta av spelet istället.

Hade jag istället gått på mediokra recensioner eller rena recensionsbombningar så hade jag antagligen missat det här spelet (jag började ju inte förrän nu), vilket hade varigt riktigt tråkigt.

En recension är ju alltid subjektiv. Jag tänker väl främst att recensionsbombning är bra när det är uppenbart att kunden har förts bakol ljuset av vad som marknadsförts eller prese terats. BF2042 är ju ett väldigt bra exempel. Spelet är uppenbart underutvecklat, buggit och trasigt och saknar fyndamentala funktioner som t om föregående spel hade. Recensionsbombning skickar en signal till dels utbevklaren men ocksp utgivaren är kunden inte är nöjd.

Visst de kanske drar in en massa deg ändå, men det är också början på en potentiell negativ trend. Ofta räcker det med att vara lyhörd, ta feedback och respondera sina kunder för tt gör de nöjd. Så det är klart att det kan vända till det positiva.

Samtidigt ska vi inte glömma att set finns recensionsbombning som är åt andra hållet. Dr folk hyllar ett spel efter 20 min och potentiellt sätt ger en missvisande bild av hela produkten.

Dialogen i spelet är hittills ganska undermåelig. Den nya AI:n tycker John luktar gott... erhm... va?

Skrivet av Ender:

Klart man kan (och antagligen bör) använda betyg som en riktlinje, men spelar communityn har utvecklats lite konstigt på senare tid, med fenomen som recensionsbombningar och allt för höga krav. Jag vet inte vad jag gjorde/spelade vid release av Conan Exiles, men just nu känns det som att jag missat en riktig pärla, och jag är vansinnigt glad att jag hittade det på Black Friday till ett pris som var billigt nog att prova på. Jag hade också ett vagt minne av att det lilla (förutom kukfysiken...såg det hysteriska gameplayet här på FZ!) av att det kanske inte skulle tilltala mig.

Samtidigt kanske jag inte insåg hur mycket jag skulle älska survival genren (tack valheim!) då det mesta jag sett av det alltid handlade om någon uttjatad jäkla zombiekatastrof parat med multiplayer gankfeast..

Intressant, jag tror att recensionsbombning ibland kan vara bra. Det ett sätt att visa sitt missnöje.

Skrivet av Lirilesh:

Du förstår min poäng haha

Absolut, just having a laugh ;).

Skrivet av Ender:

Låt mig förstå saken rätt, du dissar spel på grund av andra spelares subjektiva betyg, och använder det som någon slags faktagrund?

Ja, delvis gör jag faktiskt det. Om tillräckligt många betraktar ett som mediokert, då avstår jag ofta köp. Det är inte så konstigt om du tänker efter. Vet inte riktigt vad du menar med faktagrund, men nej jag betraktar inte ett lågt genomsnitt som någon absolut sanning, mest en fingervisning om produkten är värd att lägga pengar på.

Det är klart att det ibland dyker upp spel där låga betyg kan uppfattas oförtjänta. Men om ett spel i genomsnitt har säg melöan 5-6/10 i betyg då är det en indikator för mig att jag kanske köper det i reabacken med 75% rea.

Jag har faktiskt testat Funcom-spel men landat i att deras spel är undermåeliga och inte värda priser om jag jämföra med andra spel. Ibland tar man såklart en risk, men man måste lära sig av sina misstag. Inte göra om dem.

Skrivet av Lirilesh:

Jag vill inte vara den, men Elden Ring är väl egentligen inte i närheten av Half Life 3/Elder Scrolls/GTA 6 nivå?

Väldigt nischat spel som säljer bra, men inte i närheten av vad tex. COD/FIFA säljer årligen.

Kallar du cod och fifa spel?

Skrivet av roftg:

Conan exiles var eller är väl ändå rätt populärt,

Jag spelade även age of conan under flera år och det är faktiskt ett riktigt bra mmo

The secret world är heller inte ett dåligt spel.

Så deras trackrecord kan inte vara så illa pinkat..

Låt mig förstå saken rätt, bara för att du spelat dessa två spel i flera år så har de bra trackrecord? Dessa två spel har i genomsnitt ytterst mediokra betyg.