Inlägg av Marmeladov

Inlägg som Marmeladov har skrivit i forumet

1

Jag har en del tatueringar och om jag kommer ångra några eller ha svårt att relatera till dem i framtiden så gör det inte något.

Av allt hemskt man kan råka ut för i livet så känner jag att jag har haft tur i livet om tatueringar är något jag börjar ångra då det är en skitsak på det stora hela, och kan därmed leva med dem.

Skrivet av greb1989:

Jag begriper det inte om jag ska vara ärlig. Folk gör helt sinnessjuka omkörningar och riskerar både deras och andras liv för vadå? Komma fram 2-3 minuter tidigare? Vad ska du göra med den tiden? En av de riktigt stora anledningarna jag numera hatar att köra på landsvägar, man vet aldrig vilken jävla dåre du kan få möte med.

Precis.

Visst, jag förstår om folk vill köra om en traktor eller en riktig slöfock, men att köra om ganska centralt där det är packat med bilar överallt, eller på landsväg där alla redan ligger 5/10km över känns bara galet.

Vad är det som driver folk att göra helt sinnessjuka omkörningar?

Det är morgon. Solen skiner. Marmeladov sitter i en hyrbil i en stor korsning och väntar på att det ska bli grönt. Det är en fin dag. Det blir grönt. Marmeladov tar en snabb titt åt höger och vänster och trycker försiktigt ner gasen och börjar rulla. I ögonvrån så ser han något svart susa förbi. En förare har bestämt sig för att göra en snabb omkörning mitt i en riktigt stökig och vältrafikerad korsning. Vi andra saktar ner, tillsammans i perfekt tempo, tittar förvirrat och skräckslaget mot varandra och rullar vidare.

Några sekunder senare så fastnar den svarta bilen mitt i trafiken igen. Vägen är vältrafikerad. Vi är på väg ut ur en stad. Den svarta bilen kan försöka köra om och äventyra andras säkerhet om och om igen. Som bäst kommer den svarta bilen ha vunnit någon sekund.

Marmeladov, som aldrig har rökt i hela sitt liv, känner plötsligt ett sug efter att svänga in på Coop och köpa ett paket cigaretter. Vreden mot mänskligheten växer och tankarna om att flytta ut på landet växer sig starkare än någonsin.

Seriöst, vad är det som driver folk att göra helt sinnessjuka omkörningar som de som bäst tjänar en sekund på? Livet är inte ett bilspel.

Det här var ett riktigt bra avsnitt. Det blir absolut att börja stötta denna pod. Det är verkligen den här typen av speljournalistik som jag saknar.

Som musik och filmnörd så tycker jag ofta att det är intressant att höra om historian bakom olika band, album och filmer och tror nog att det finns mycket intreessant att berätta om från spelvärlden.

Tyvärr så blir journskistik som tar tid att göra allt ovanligare i spelvärlden då allt ska gå så fort.

Vad är ett "hopp-pussel"?

Funderar på att köpa spelet, men kanske börjar med Doom från 2016.

1