Inlägg av Redmike

Inlägg som Redmike har skrivit i forumet

Skrivet av Jinxswe:

Som kickstartare och många timmar i spelet så ser jag inga dom helst problem med detta om det görs bra. Tycker dom hade kunnat göra skins också om det görs på ett bra sätt och inte är rosa och blinkande.
Med tanke på hur mycket som lagt till i spelet så är det klart att dom ska kunna finansiera på andra sätt för att fortsätta. Andra företag hade givit upp på sitt spel för länge sedan och antagligen tagit betalt för allt dom lagt till.

Skins I squad? Då förlorar spelet sin unika charm.

Spelet i sig är ok, men kartorna är det sämsta jag någonsin skådat, speciellt den avlånga med massvis av bilar som exploderar hejvilt. Sen själva MP som är så tråkigt och erbjuder så lite. Saknar 2vs2 mode o lite andra saker. Tröttnade rätt snabbt på MW2. Hade roligare tider på mw2019. Dessutom borde kartorna från mw2019 komma tillbaka.

Sista bra battlefield. Efter det dog det.

Skrivet av ChrizHawk:

Du har förhoppbingsvis lärt dig något inför nästa gång du funderar på att köpa ett CoD-spel

Aldrig haft problem hittills haha. Men ja nästa gång blir det att vänta eller eventuellt slippa helt

Skrivet av B-itta:

Min plan är att få tag i ett FE kort utomlands, som får plats i mitt m-itx bygge och dessutom inte lika törstig som ett 4090.

då är jag med:) Hoppas du lyckas gotta dig en bra deal då!

Wall of text.. och håller med fz vännen ovan. Hur som helst. Är tok missnöjd på Activision.. fick shadow-ban helt från ingenstans en dag efter releasen.. sen tog dom bort bannen.. 3 timmar senare utan att inte ens röra spelet kom bannen tillbaka. Är det verkligen så mina hårdtjänade pengar ska spenderas? :/ Kan inte ens göra en refund.

Skrivet av Slimebeast:

Wow, ett 4090!

Men varför är 4080 (16gb) ett skämt? Blir den inte ungefär lika stark i förhållande till 4090 som 2080 var mot 2080ti?

Vad kostade ditt 4090 (och 3080 för den delen) och vilket märke valde du?

4080 är ett skämt då det kommer kosta 18-22K på marknaden. Medan ett 4090 ligger inte långt i från i prisklass.

Skrivet av B-itta:

Grafikkort är min guilty pleasure, köper alltid nyaste gen men kör alltid på 80 versionen: 880, 980, 1080, 2080, 3080 och snart 4080 🤞

Ska du verkligen köpa ett 4080 som är i nära prisklass av ett 4090?

Skrivet av sweclockern:

70 Euro, alltså 823 spänn för ett spel med 5-6 timmars playtid (multiplayer borträknat) känns alldeles för högt prissatt.
Ska jag betala den summan så får det bli ett spel som jag lägger avsevärt mycket tid på, jag tror att de kommer behöva sänka priset.

Hur får ni en summa på 800SEK eller över? Jag köpte standard versionen och betalde exakt 784 kronor via Nordea. Utan Nordeas "provision" hade det kostat 761:-

Skrivet av magma:

Verkar vara den typ av spel man skulle hitta i en övergiven reabox från ÖB för 40 kr som ingen vill köpa.

Och ja, cod har väl inte varit något att hänga i granen sedan början av 2000?

Köper hellre detta paket för under 30 kr
https://www.gog.com/game/medal_of_honor_allied_assault_war_ch...

Är säkert kul att köra igenom en gång, ”stänga av hjärnan”-underhållning men inte till fullpris. Hoppas affären med activision går igenom så kanske alla cod hamnar på game pass

MoHaa mitt favorit spel, köpte faktiskt på origin häromdagen!

Skrivet av Solid_Snake13:

Ska kika på detta, tack till er båda!

Gutt! Hör gärna av dig här i chatten med feedback om det faktiskt hjälpte. Det ska hjälpa, men sen kan saker o ting vara individuella självklart.

Skrivet av Solid_Snake13:

Ingen som pratar om hur mycket spelet crashar i MP? Har haft 2-3 crashar nu under 1,5h och många verkar ha samma problem oavsett hårdvara.

https://www.reddit.com/r/ModernWarfareII/comments/yg7wue/the_...

Har du senaste Nvidia drivrutinen? I så fall backa till 522.25 (om du nu har det). Många klagar på nya drivrutinen. (Jag var en av dom) Men fixade det med 522.25 istället. Sen får man crash om man är mer än 3 i lobby med kompisar

Spelar multiplayer sen igår kanske 6 timmar sammanlagt, haft kul tills jag blev shadow bannad helt utan anledning... nu måste man vänta 14 dagar tills dom unbannar mig... Känner mig så jävla besviken.... 800 kr på ett spel för att inte få spela..

Skrivet av sturish:

4300 spelare i skrivande stund på steam, Är det jönsarna som icke ville förköpa tro?
Resultatet solklart, oavsett om produkten förköps eller ej så kom spelet inte ens i BETA fas, inte fan kändes det som en beta under själva betan iallafall, knappt skillnad när det släpptes. Falsk marknadsföring, Luktar Atlas, alltså död fisk

om du kollar på BF2042 senaste patch nummer, så står det Patch 0.3.2 alltså dom själva visar öppet att spelet är i Alpha stadie. Första nollan i en patch säger mer än tusen ord. Jag är så glad att jag inte spenderade pengar på spelet.

Detta är en longshot: men titta så att ditt grafikkort har inte blivit böjt med tiden. Utan VGA hållare kan ett grafikkort börja hänga och orsaka sådana problem. Luta ena sidan av grafikkorten på något så att det står stadigt o se om det hjälpte. Med andra ord, ta ut o in kortet, och lägg något extra i grafikkortets ände för att belasta av tyngden. Detta Hjälpte min bekant, kanske hjälper även dig.

Battlefield 2042 - över 120000 spelare kräver återbetalning

Vad tror ni? Enligt Gamespot så har över 120K spelare skrivit på en petition att få återbetalning för spelet pga falskt marknadsföring.

Tror ni att EA går med på det? Vi snackar om en gigantisk summa!

Här är länken till källan: https://www.gamespot.com/articles/battefield-2042-refund-peti...

"Snickrar ihop årets call of duty" - Vänta lite.. Så dom menar att det ska komma ett nytt spel 2022 när dom nyss själva kom ut med att dom ska sluta släppa ut cod varje år och istället göra det till vartannat? Okiii...... Antigen missförstod jag eller så vetteja fasen.

Och som vanligt fokuserar man på något som inte har någon större betydelse medan dom viktigaste sakerna som kräver update förblir oberörda.... Dice spottar sina fans rakt i ansiktet.

Spelar Vanguard och njuter av kaffe på min lediga dag.

Jag har sååå mycket mer nöje i Vanguard än BF 2042