Inlägg av Sur Apan

Inlägg som Sur Apan har skrivit i forumet

Skrivet av Kyraal:

Och spelet är fortfarande Stream Deck Verified antar jag? Har haft min SD i ett par månader nu och upplever att verifiera-statusen betyder väldigt lite för hur bra spelet faktiskt fungerar på SD.

Nej det blev steam deck verifierat genom att ta bort launchern som leder till nya problem om man inte redan ställt in det rätt, tråkigt för alla nya spelare

Skrivet av Atilaa:

Hur lång är en japansk minut jämfört med en svensk?

Tror den är ganska jämförbara och det är imponerande med tanke på att de är 7 timmar snabbare än oss här men det går säker att förklara genom effektivitet och diverse paradoxer eller tar det oss här 420 minuter att jag ikapp en ”japansk minut” på grund av vårt egna sega nordiska sätt?

Bättre än väntat. Red alert frågorna gick bra men de andra hade jag sämre koll på.

Inga men testade senast PS plus när jag köpte PS5an men de spelen jag ville ha har jag nu köpt så jag inte behöver ha något abonnemang för att lira dem så jag kan ta det mañana och 180kr/månad är hutlöst för det man får näh Sony imponerande inte.

Skrivet av lonian:

Dark Souls Archthrones Demo är väl också populärt på Nexusmods nu gissar jag.

Inte i jämförelse FO peaken som är nu

Röstad på HL2 och Painkiller då jag har högvis med bra minnen av just de två och FarCry som jag missade i omröstning, men vilket jäkla år för fps spel.

Disney började med premium pricing under pandemin på hyr filmer som kom ut på streaming samtidigt de gick på bio säker flera som vill hoppa på efter det.

Det låter som om det är mono du är ute efter (dvs att man tar bort stereoljudet) och det brukar finnas under inställningar> tillgänglighet. Men då får du fortfarande ljud i båda högtalarna/kåporna bara att det är ”samma”.

Såg Civil War i måndags den var bättre än vad jag hade väntat mig då jag inte gillat de filmer jag sett från Alex Garland tidigare, jag hade inte heller förstått att fokusen låg på reportrarna inte bara själva situationen 6/10 sevärd men inte ett måste på bio.

Skrivet av Aletheides:

Fallout Tactics är sjukt underrated.

Skrivet av Shimo:

Fallout 2 var peak Fallout.
Bästa FPS-varianten var New Vegas.
Och som Aletheides skriver, så var Tactics underskattat.

Kan bara hålla med ovanstående.

Skrivet av alias:

Ok. jag fattar, lite långsam av mig men tyckte ändå detta storartade verk borde uppmärksammas på något sätt. Inte varje dag gamers fär en riktig kulturinjektion heller. Kan väl inte skada tänker jag? Kanske lockar till mer läsning av Mats Wilanders samlade verk till och med?

Definitivt. Mest att jag förväntar mig storverk av dig nu när du mentalt förberett dig under så lång tid och jag tror att poesi feedbacken här kan bli bristfällig

Kör på du har haft 38år att öva sen droppen men mitt tips är att du beger dig till FBs poesi forum så kan du härja fritt där.

Enda chansningen var om Todd hade utannonserat FO5 det hade jag helt missat innan.

Skrivet av Dreijer:

Lös?

Skrivet av Fzoul76:

Köpte den + alla dlc i förrgår för 40:- känns som jag inte kommer ångra mig. Tack för en bra recension

Snacka om mycket spel för pengarna!

Grymt spel men senast jag testade så hade det fortfarande mycket tekniska problem. Blir ett bra spel att lägga tid på under semestern så man får bort det ur backloggen så tack för påminnelsen.

Tack för en kort men bra recension av ett spel jag troligen aldrig skulle se eller ens kollat på utan din recension. Men nu ligger det på önskelistan, hoppas på steamdeck stöd och lite mer patchar innan jag slår till.

Skrivet av lasselason:

Ubisoft är utgivare, det hade tagit kortare tid att skriva det än det du skrev, jag håller dock med om det du skriver. Hur lång tid tog det för mig att skriva detta tro, låt mig utveckla; I dessa tider av tidsbrist och optimering av den tid vi har utanför jobb och…….😊

Mitt inlägg var inte grundat i lathet/ovilja/oförstånd eller bristande läsförståelse så tidsfaktor var irrelevant kände jag men fortfarande bättre än klassikern.

Skrivet av Soulless:

Du får skita högaktningsfullt om du vill XD

Med glädje