Inlägg av Du_d3

Inlägg som Du_d3 har skrivit i forumet

12

Tar hellre ett hembesök av jehovas vittnen än laddar ner den där dyngan till konsolen.

Tycker grejen med streaming försvinner när man ändå behöver köpa till en enhet + dosa. Då kan man lika gärna skaffa en konsol och få hela upplevelsen.

HOPPAS inte

Två nya banor efter ett halvår, wow.

Skrivet av B-itta:

Guillermo del Toro hade passat som regissör.

Det är mycket man skulle vilja se Del Toro göra. Skulle vilja se en Harry Potter-film gjord av honom och Ron Perlman som rollen som Hagrid givetvis 😎.

Tycker Hot Wheels är rätt schysst. Det har väl sålt riktigt bra med.

Skrivet av SWEBarb:

just detta jag var rädd för, battertiden kommer inte bli speciellt bra, kan man inte få ut minst 3-4 timmar oavsett spel eller inställningar så är det lite fail tycker jag för en bärbar...

Du får ha med dej ett dieselaggregat!

De måste lägga till fler banor. Tre stycken BTB-banor räcker inte.

Skrivet av Johan Lorentzon:

Det är inte första gången Sony kör den här strategin att agera reaktivt på vad andra (Microsoft) gör. Tänker på hur de gjorde precis tvärtom vad MS gjorde när de skulle lansera Xbox One. Jag tror dock att Destiny säkert kommer förbli multi-plattform, även kanske uppföljarna? Men det är nog högst troligt att Sony sätter Bungie på att utveckla något exklusivt i framtiden. Kanske nytt IP?

Samma med Gamepass. Sony är alltid tvåa på bollen.

Spelet tillförde inget nytt. Hoppas de släpper något roligare. Typ ett Division Battle Royale.

Fast det Sony menar här är väl att befintliga avtal med Call of duty tex ska hållas så länge avtalen gäller. Inte att Sony har något magiskt kontrakt där CoD ska släppas på Playstation för all framtid.

12