Inlägg av f311aN

Inlägg som f311aN har skrivit i forumet

1
Skrivet av OAKTHYR:

Jag hänger inte på GR jätte ofta men jag har inte alls samma bild av sidan. Visst ser jag nåt stolpskott här och där men över lag tycker jag att dom flesta kommentarerna är vettiga.

Senast igår slängde chefredaktören själv upp ett medvetet provokativt inlägg angående dokumentären "Tinder svindlaren" och i kommentarsfältet frodas dunka-ryggen-snubbar som tycker det är KANON att kvinnor nu blir lurade eftersom allt (TYPISKT NOG) ska va så jävla jämställt hela tiden så är det inte mer än rätt att kvinnor blir lurade, det förtjänar dom

Lägger ingen värdering kring dokumentären och kring vem som får skylla sig själv osv, men det är alltså denna ton som ständigt härjar på sidan enligt mig och chefen verkar tycka det är kanon!

Skrivet av Tröjan:

Mitt problem med GR är helt klart kommentarsfälten som är en riktig kloak av rasism, konspirationsteorier, anti-vaxxare och anti-feminism. Aggressiv, ofta fientlig ton och bristande moderering. Sidan i sig själv är helt okej. Gillar att läsa bloggarna och som nämnts här är det gott om nyheter och tester. Rent innehållsmässigt är texterna kanske inte de djupaste, men själv tröttnade jag t ex på Levels högtravande, pretentiösa texter där en recension till 90% kunde bestå av kritik mot att en karaktär hade stora bröst snarare än att redogöra för om spelet i fråga var något att ha.

100 år senare, men DETTA! Noll ansvar tas från redaktion angående att det enbart är en liten grupp skrika-högst-personer som dominerar på sidan med rejält sunkiga åsikter. Men man kanske inte heller kan förvänta sig annat när majoriteten av dessa åsikter delas av chefredaktören själv. Trist. Det är verkligen inte en sida där alla kan känna sig välkomna.

Good Will Hunting. Behövde ses om då det var alldeles för längesedan den sågs. Fortfarande 5/5!

1