Inlägg av KaptenPrajl

Inlägg som KaptenPrajl har skrivit i forumet

1

Saknar 242an i senaste Forza - 850 skåpet är kul men 242an är roligare!

Ska bli kul att testa det, klockrent med game pass

Tycker det verkar roligt :). Längesedan jag faktiskt spelade ett singleplayer FPS.

Efter att med avsmak enbart spelade betan av 2042 har jag nu lagt ner några timmar på det då det fanns tillgängligt genom Gamepass ultimate på Xbox. Måste medge att läget Exodus conquest, då det enbart är 32vs32 känns "helt ok" och ibland glimmar det till med lite skön Battlefield känsla. Annars som många andra verkar tycka känns det rörigt och lite för spretigt.
Körde några runder igår där det var Battlefield 3 vs Modern Combat, det var skoj.
Personligen håller jag Battlefield 2-4 som de spel där jag haft absolut roligast i, efter 4an tycker jag serien tappat det.
Uppskattar att de nu i efterhand försöker ordna till spelet, även fast det är med saker som borde varit med från första början.

Känner mig nostalgisk nu, ett spel som även jag hade väldigt kul med då det kom. Hade helt klart funnits utrymme för en uppföljare nu, alternativt expansion då det begav sig.

Fick ordentliga Bioshock vibbar av det lilla man fick se vilket enbart är positivt då de spelen enligt mig varit riktiga pärlor. Uppskattar mer och mer storydrivna spel igen då jag tycker "open world" spel blivit oerhört överetablerade.

Skrivet av theBoosing:

Med över 200 timmar i gt7 kan jag intyga att det absolut inte är stelt, det är tvärtom det bästa bilspelet jag spelat när det gäller känsla och atmosfär och ljud med mera. Sen är det urbota skoj att lira med ett gäng polare och tävla lite mot varandra.

Vi brukar sätta en pp limit på allt mellan 300-800 så att det ska bli lite halvjämnt att köra , då när vi kör 300 pp race är det verkligen mycket skills inräknat hur man tar kurvor med mera

Låter helt klart som att det är värt att testa, spelar du med handkontroll eller med ratt och pedaler?

Skrivet av Tomas Helenius:

Ojämn. Ibland svinbra (framförallt lite snabbare bilar), ibland som att köra container. När det är bra, är det riktigt bra. Men jag tycker Forza Motorsport håller både jämnare och bättre klass i körkänslan, framföallt med gamepad.
Ska tillägga att jag alltid gillat Forza mer än GT. Verkar vara två skolor där.

Jag är sugen att testa GT igen, senast jag spelade det var på PS2 vill jag minnas, och jämfört med Forza Motorsport som då hade kommit till Xbox upplevde jag GT som sämre - inte dåligt, men sämre. Forza funkar ju riktigt bra med gamepad. Horizon spelen däremot, har jag aldrig riktigt tyckt om. Men nog om Forza nu 😅.

Hur är egentligen körupplevelsen i spelet? Har ej testat själv då varken jag eller någon i min omgivning äger en konsol från Sony, men som inbiten Forza Motorsport nörd tycker jag att GT ser "stelt" ut på gameplayvideor.

För mig personligen måste jag säga Battlefield 2 samt Rallisport Challenge 2. Rallisport Challenge 2 var nog tillsammans med HALO på Xbox det spel jag och vännerna spenderade mest tid med på splitscreen.

Väntat länge på ett nytt boxningsspel nu, får väl hoppas att eSports Boxing Club levererar i väntan på ett nytt Fight Night. Så tråkiga, men väntade nyheter att man får vänta ytterligare på ett nytt.

1