Inlägg av Krofinzki

Inlägg som Krofinzki har skrivit i forumet

1

Nu får dem skärpa sig, vilken ska det va egentligen?

1. Spel gör en asocial.

2. Spel gör en så social att man har intensiv närkontakt med andra människor till den grad att man sprider sjukdomar mer än i vanliga fall.

?

Snälla... nej.

Helt rätt. Hade det kommit till EU regionen så hade jag nog kunna tänka mig att betala för detta också. Det är ju omöjligt att få till tid att levla alts nuförtiden med jobb, familj och annat som bara äter upp ens tid.
Dock så känns det inte alls omöjligt att det endast hålls inom asiatiska regioner, de har ett väldigt annorlunda WoW redan.

Förresten så vill jag minnas att man redan kunde köpa XP boost via "Recuit a Friend" - http://eu.battle.net/wow/en/shop/recruit-a-friend/

Det var flera guildies som startade nya konton, fick en recruit-a-friend invite av en annan guildie, upplevde 300% XP boost till lvl 80 och sen transferrade charactern tillbaks till sitt vanliga konto.
Nytt konto + character transfer (15 EUR för Battle chest med WoW samt expansioner upp till lvl 80 + 20 EUR för transfer)

Dvs, kostnad för 300% XP boost till lvl80 blev: 15+20 EUR (~300 kr)

Kan tänka mig att det som de funderar på blir billigare och ett bättre alternativ för kunderna.

Skrivet av Jaxz:
Skrivet av Lepr:
Skrivet av Jaxz:

Rätta mig om jag har fel men är det inte denna listan artikeln gäller?

http://www.amazon.co.uk/Best-Sellers-PC-Video-Games/zgbs/vide...

Jag vet men meningen med mitt svar att det artikeln drar en konstig slutsats genom att säga att xbox one säljer bättre än PS4an när den gjort det under ett par timmar i dag men inte i helhet. Tror den kommer sälja bra men man kan inte dra slusatser om hur den säljer över en dag.

Exempel (totalt sålda produkter)
Vecka 1: Produkt A 2000 Produkt B 1000 A vinner för den sålt 1000 mer

Vecka 2: Produkt A 3000 Produkt B 2500 B vinner för den sålt 1500 under denna vecka.

Nu kan vi dra slutsatsen att B sålt fler än A eller?

Samt så har det tydligen fullständigt förbisetts att PS4 finns i flera alternativ, som är uppdelade i statistiken.

Top10 på Amazon.com Video games best sellers just nu:

1. Xbox One
2. The Last of US (PS3)
3. PS4 - Standard Edition
4. PS4 - Watch Dogs Bundle
5. PS4 - Battlefield 4 Bundle
6. PS Network Card
7. Animal Crossing (3DS)
8. Far Cry 3 (Xbox360)
9. PS4 - Killzone Bundle
10. Minecraft (Xbox360)

Om man lägger ihop samtliga PS4 bundles så ligger den troligen före Xbox One fortfarande. Vi kan inte se de exakta siffrorna så vi kan inte säg att det är säkert, men visst känns det troligt...

Även jag väntar på min Ouya.

Jag köpte den enbart för potentialet att det blir massa sköna indie spel, det är ju dem som gör de mest intressanta spelen nu för tiden.

Bilden ovan... Call of Duty: Tatooine?

Fy fan.

Det ska bli mig ett sant nöje att döda valar i detta spel, enbart för att jag vet att det irriterar PETA.

Jag är ännu en android-användare som hade köpt detta nu direkt - hade dessutom vart beredd att betala mer än 28kr.

Att överta piraternas utposter samt göra uppdragen där man skulla ha ihjäl en snubbe med kniv var höjdpunkterna i FC3. Jag kände inte så mycket för storyn eller karaktärerna i största allmänhet, men spelglädjen i att ta över en utpost utan att ens bli upptäckt var fantastisk. Bara sten, kniv och båge!

Rekommenderar alla som gillar multiplayer deathmatch spel att åtminstonde testa detta... där är rätt unikt, häftigt och jävligt underbart!

Jag klickade på detta enbart för att kolla om Trials Evolution var med i listan... det var det dock inte.

Om det inte är FPS så blir det en besvikelse för alla Elder Scroll fans.

Jag körde igenom hela Skyrim förra vintern, 100%, allting. Men jag öppnar det gärna igen då och då bara för att uppleva atmosfären och känslan det spelet ger. Det är som att gå in i en annan värld en stund... och den upplevelsen får man pågrund utav att det är FPS, det är ingen UI som ligger över med massa "actionbars", det är underbar musik, atmosfäriska ljud, man hör drakar långt långt borta, bara som ett eko, man kan stå och bara beundra naturen eller bergen, sen så blir man överraskad av något morrande och hoppar till... oj, nä det var bara en liten räv som jagar efter en kanin.

Det handlar om innlevelse! Fokuserar dem inte på det så kommer iallafall jag bli besviken.

"Siffrorna, som i vanlig ordning bygger på mätningar av antalet sålda fysiska spel i butik"

Är det inte dags att skrota den här sortens mätningar? Hur relevanta är de egentligen idag? Majoriteten av sålda enheter för de flesta MMOs verkar ju vara direkt från tillverkaren (t.ex Guild Wars 2, WoW: MoP) eller övriga spel via t.ex Steam.

Själv så ser jag på "fysiska kopior sålda"-statistiken för spel lite som statistiken för sålda CD-skivor...

Skrivet av Phobo:

Hej, har prövat några dagar oblockerat och mitt problem är att animerade annonser segar ner när jag scrollar, och det är otroligt irriterande, stilla bildannonser är såklart inget problem, men när det är animerat så tyvärr måste jag blockera.

Jag vill bara instämma här. Stängde av en vecka eller två och upplevde sidan som mycket långsammare pg. utav flash reklamen. Hade vart underbart om man kunde nå någonslags mellan-nivå där man väljer att sätta på bild-reklam men inte flash-reklam. Eller kanske någon slags premium tjänst utan reklam? Jag gillar ju sidan och har vart med i flera år, stöder er gärna. Men om surfupplevelsen blir lidande pg. utav flash som segar ner så besöker man ju sidan mindre och då har ingen av oss vunnit på det.

Jag har en 3DS och även jag blir ledsen... Det här är ju fel på alla sätt;
- Strategispel / byggarspel passar inte på konsol och absolut inte på konsoler som passar i handen.
- Rollercoaster Tycoon skall vara i 2D, isometric view. INGET ANNAT.

Jag tycker det är fruktansvärt synd att det blev så här... pågrund utav kass tajming, dålig hype eller whatever. De som har spelat spelet vet att det är ett riktigt häftigt spel som prövade mycket nytt och lyckades med mycket (men inte allt, såklart).

Det kanske inte är ett spel som passar för alla, men det var nyskpanade, häftigt och en av de mest intressanta MMO spelen jag har spelat.

Funcom förtjänar bättre.

Va bra...

Ett steg närmare global monopol i spelbranschen. Wooohoo...
Monopol är ju alltid så bra för oss konsumenter! ... Inte.

Aliens..?
Hur fan kan man göra 2st jungel-shooters o inte ha med en enda dinosaurie?!
Hoppas de skärper sig i framtiden och släpper Jurassic Cry eller ngt.

1