Inlägg av dreen_day

Inlägg som dreen_day har skrivit i forumet

1

En nyckel hade ändrat helgplanerna, tar gärna en nyckel!

1. Zelda: Ocarina of Time
2. Super Mario
3. Diablo 2
4. Warcraft 3
5. Battlefield 2

Problem med Scaleoview W19-1, startar inte

Hejsan!

Jag håller på att bli galen på en av mina skärmar. Det är en Fujitsu Siemens scaleoview W19-1.

Problemet är att jag inte får den att starta! När jag kopplar in den i datorn börjar power knappen att blinka och när jag sedan stoppar in nätsladden blinkar den starkare. Blinkningarna sker regelbundet.

Ibland går den igång, men oftast inte. Vet att det började med min dator, så då kopplade jag in den i brorsans dator och den har flytit på nu i ytterligare 1 år.

Vad kan vara fel?

/Martin

Min skärm visar dubbel Hz efter krash

Satt vid datorn en kväll, skulle precis lägga mig. Då krashar datorn o jag tänker a"o va lämpligt, jag som ändå skulle sova". Sen nästa morgon ska jag starta datorn, helt plötsligt börjar båda skärmarna blinka o jag kan inte göra nått (hinner inte se vad jag ska göra...) det slutar inte heller.

så jag startar om datorn o vips, så står det på min "main"-skärm "frequency out of range" drar ut den o startar med bara den andra skärmen, o det funkar. sen sätter jag i den andra o upptäcker att oavsätt om jag ändrar till t.ex. 70 så visar den 140, är det 60 som det ska vara visar den 120. den säger att den har dubbelt så mycket.

Nån som har en aning om vad som kan vara fel? Har försökt nu ett antal timmar med det o lyckas inte på något sätt.

MVH dreen

nej datorn är inte överklockad. BIOS uppdaterade.
i datorn har jag, innan jag sätter i minnena

AMD AM2 x2 64 +4600
K9N SLI
X1900XTX
2 GIG (2x1gig) corsair

de minnen jag försöker sätta in är kingston men samma grejjer annars. har inte testat att bara köra dem för att det är så att har du satt in alla så måste man installera om windows innan det funkar alls men har jag alla 4 minnena i så stänger den av sig i installationen istället.

har inte kört något test heller...

har windows professional

Edit: Fick hjälp av en skulle ha minnena i en viss ordning på dem... men tack för att ni försökte

Problem med 4 GIG ram

Har försökt sätta in 4 gig ram i datorn (har 2 och sätter dit 2 till) men dator startar inte. efter att windows laddat startar den om sig istället för att man kommer till log in sidan.

Nån som vet vad det är för problem och hur man kan lösa det?

Problem med datorn, ljudet borta

Hoppas nån har lösningen på mitt problem eller vet om jag gjort något fel...

Jag fick 2 GB ram i julklapp o skulle sätta in dem i datorn med de andra 2 som sitter där. när jag sedan startar datorn kommer den förbi windowssidan innan den börjar med någon dumpning av filer. efter många om och med lyckas jag få datorn att fungera med ett gammalt PCI grafikkort och med 2 GB ram utplockade (installerade om windows).

efter att ha installerat windows har den blivit helt konstig.... har ett inbyggt ljudkort och ett till. det finns ingen ljud output i datorn helt plötslgt. input finns med mic men man kan inte spela upp ljud och det som inte är inbyggt kraschar när man försöker starta det.

Någon som har en lösning?
/Martin

Unleash the Fury, Servrarna uppe än?

Har suttit o väntat o väntat på att det ska komma upp. skyndar mig o regga o är spelsugen, MEN då uppräcker ajg att jag kommer inte in på spelet kan inte se nån server elelr nått o spelet bara hänger sig o svarar inte när man försöker starta.

nån som har samma problem? nån som har en lösning? nån som har kommit in?
blev många frågor

Är det lagligt att tanka hem GH låtar till FoF?

Känsla går hand i hand med grafik och annat som påverkar spelen. Ett spel som utstrålar enormt bra spelglädje spelar man även om grafiken är i sämsta laget. Allt utvecklas, och inom tekniken går det fort.

Som sagt så igentligen är musik, grafik o allt det till för att förstärka spelkänslan, vilket i sin tur ska locka spelare, och ett spel blir inte bra om det bara innehåller en av dessa utan måste ha en bra blandning som passar spelet. Alla gillar sen olika, det gäller allt. Man kan inte hacka på någon för vad de tycker o tänker utan bara leva med att alla är olika! 8)

Funderar lite på hur jag ska göra... Man kanske skulle vänta tills efterfödelsedagen med i början på nästa år o se hur det blivit med Crofssfire X och kanske uppgradera lite mer?

(Är dragen åt AMD/ATI hållet så chansen för ett Nvidia kort är inte så stort...)

Moderkortet stöder Crossfire hade den tankeni bakhuvudet när jag köpte datorn att jag bara skulle kunna köpa till ett kort för att få ut mer av den, men det tog nog lite för lång tid från att jag köpte den tills nu...

Det jag har i burken nu är:
AMD AM2 X2 +4600
Raptor 10k rpm 150 GB
2GB ram
X1900XTX

Om jag inte minns fel...

Det jag var rädd för... Då kommer nästa fråga: Vad tjänar jag mest, eller hittar bästa balansen, mellan pengar och prestanda? Av att köpa nytt (nya) kort eller hitta ett X1900 CF begagnat?

X1900 Crossfire Edition

Köpte ett X1900XTX för ungefär ett år sen. Nu känner jag att jag (i brist på bättre julklappar) sklle vilja ha ett. Kollade rint på lite sidor o hade svårt att hitta det.

Är det taget ur produktion eller är det något annat jag har missat?

1