Inlägg av 9-11

Inlägg som 9-11 har skrivit i forumet

Skrivet av Bojkott:

Har nog aldrig sett så mycket egna åsikter omgjorda till fakta i en text här på FZ.

Kan ta ett exempel
"Psychonauts 2 är allmän känt att det passerade nästintill omärkt förbi och självklart sålde det katastrofalt."
https://www.eurogamer.net/psychonauts-2-is-double-fines-highe...

Ett tips är att inte mata trollet.

Episk show! Vågade knappt hoppas, men det här blev faktiskt bättre än väntat!

Grym show med många intressanta titlar. Inget tjafs, bara spel!

I stort sett bara mög.

Mög.

Skrivet av gorbatjov:

Jag förstår fortfarande inte varför folk tycker det är en så stor grej. Jag hade nog förmodligen inte ens spelat det om jag så fick det gratis, på skiva:-P.
Kan hända att jag blitt antingen gammal och vis eller gammal och dum ;-P.

En av världens största och mest populära spelserie.

Dag 1 på GP.

Rent objektivt en gaaaanska stor grej ändå.

(OBS! Jag spelar inte CoD själv)

Lol.

Känner mig nästan lite dum som knappt aldrig hört talas om honom innan... även om namnet låter lite bekant på nåt vis. Kanske är man för gammal?

Videon var riktigt stark och gripande. Bedrövligt att en människa ska behöva gå igenom sånt där.

Ses på andra sidan!

Skrivet av kebbe:

Det var Cheems, högra hunden i ”then vs now” memen, Augusti 2023.

<Uppladdad bildlänk>

Ah! Just fan! Tack! Höll på att bli galen!

Kunde svära på att Doge redan var död... Läste man inte den nyheten för nåt år sen... Måste ha varit något annat "meme-djur" jag tänker på antar jag.

Rip.

Som vanligt är recensenter mer hårda mot MS exklusiva. Hade Sony legat bakom detta hade det fått 10/10 överallt och internet hade vält.

Håller med TS. Så otroligt tradiga folk är som orkar sitta med sånt hela tiden. Trådarna borde låsas och förbjudas framöver.

Skrivet av heady89:

All heder till dig om du tog den legit.

Ja kollade upp om jag kan ha mints fel med cutscenes. Funkar tydligen så att den laddar under cutscenes så beroende på system kan du skippa dem när den laddat klart. En ps4 som klipper hela spelet på 2.5h ser jag dock som stört omöjligt vilket var de ja prövade på vid lansering, oklart om de patachades in bättre möjligheter att skippa men jag har för mig hela introt inte gick att skippa alls heller.

Man kan skippa cinematics men inte "in game-cinematics" (typ introt och början på rättegången till exempel). Om jag inte missminner mig. Sjukt nervös var man när man stod vid rättegången och så fort man fick kontroll över sin gubbe skulle man gömma sig under bänkarna (där var man skyddad till 99%), sen kuta mot en grind när man dödat dom flesta fienderna, hundarna hack i häl och sen kom mechsen. Dog där ett par gånger åtminstone av hundarna.

Jobbig achievevement. Men i slutänden handlade allt om tur, tålamod, lite skicklighet och mycket stealth. Vill minnas att man kunde smyga förbi en stor del av spelet.

Tre timmar för att klara kampanjen är nog närmare sanningen för min del nu när jag tänker efter. Till slut blev man avtrubbad.

Skrivet av heady89:

"Mein Leiben" i Wolfenstein NC. (att behöva plöjja ett spel på 15h i en sittning med mellansekvenser som inte går att skippa och där du är död på någon mikrosekund från ett misstag är inte ens en riktigt svår trofee, det är ett dåligt skämt från utvecklarna)

Den tog jag på Xbox. Tar 2-3 timmar att köra igenom kampanjen vill jag minnas. Kan ha använt nån glitch men tror inte det. Blir ju att man speedrunnar till slut. Men visst var den jobbig. Dog mot slutet flera flera gånger. Sammanlagt satt jag säkert 50h med den achievementen.

Gillar achievements men har lugnat ner mig med åren. Peakade på 360-tiden. Nuförtiden släpps så mycket dynga där man kan fixa 1000GS på fem minuter. Pay to win. Tråkig utveckling som förtar hela grejen. På 360-tiden var 100 000GS respekt. Nu kan du fixa det på en vecka om du bara är beredd att betala en slant.

Kanske. Men kommer väl floppa om det i princip bara är en "bärbar Series S", dvs en renodlad GP-maskin som endast kan streama från xCloud. Typ. Fysiska kassetter likt Switch eller dylikt hade varit coolt men kommer aldrig ske.

Hoppas detta kan bli en väckarklocka för EA/Respawn gällande situationen med alla som fuskar. Kryllar tydligen av fuskare i Apex Legends denna säsong. I alla fall på PC.

Porr Things

3/5

Min kropp är redo!

Skrivet av Augustus:

Precis. Microsoft är de första att erkänna att den lanseringen är en katastrof. Alla plågade ansikten som berättar om detta i deras egna dokumentär är ju svårt att skådespela.

Det är väl bara att inse att gamers är dom mest långsinta människor som finns.

Skrivet av ZeroSaberX:

TV, tv ,tv... anybody?

Snark. Det där är från 2013. 11 år sedan. Kanske dags att släppa det och gå vidare?