Inlägg av anon36270

Inlägg som anon36270 har skrivit i forumet

1

Jag tror inte på argumentet om att piratkopieringen är ansvarig för den sinade PC spelförsäljningen. Att den påverkar är det inget snack om. Vad som aldrig diskuteras ordentligt är den allt sämre kvaliteten på spelen. Ta vilken platform som helst, och kolla vilken genre som det finns flest spel i... action. Den är helt överlägsen alla andra och detta tycker jag är synd. Vart finns dagens Monkey Island, eller Beneath a Steel Sky... vad har hänt med alla äventyrsspel?

Det är tråkigt att de flesta i spelindustrin avsäger sig allt ansvar för försäljningen. Se till att börja innovera och gör lite NYA spel så ska ni se att försäljningen blir bra igen. Ta Portal t.ex. Här är ett spel med nästan inget våld... helt fantastiskt roligt. En polare som aldrig köper spel vanligen har gått ut och köpt spelet, även efter det att han klarat det. Det är dags att att spelindustrin tar sitt ansvar också, inte bara skylla på piratkopieringen.

Just det, Crisis, eller Crysis eller vad fanken det heter. Sluta gnäll! Ni har inte gjort någonting nytt i det där spelet. Att kasta på ny grafik och kalla det nytt spel vore som att klä om en epa-traktor med ett ferrari-skal och ta betalt. Fy schheääms!

1