Inlägg av shmutt

Inlägg som shmutt har skrivit i forumet

Sa aldrig att jag tänkte ladda ner det, undrade mer över Apples sett att hantera det. Är det möjligt att bli bannad från appstore etc.?

iPod Touch OS 3.0

Hoj,

Jag har en iPod touch och blev väldigt besviken när jag såg att os 3.0 kostade pengar. Har tänkt att köpa 3.0an men jag tänkte bara fråga en sak först. Helt hypotetiskt (;)) om jag skulle ladda ner os 3.0 från internet (pålitlig källa) och lägga in på min iPod finns det något sett apple kan se det eller stänga av mig på något sett?

Tackar för era svar.

Glömde bort att jag skrev upp mig här, har varit lite upptagen så har inte funnit tiden till att logga in på XBL på ett tag men när jag väl kommer in så får vi lira lite GRID

Jag är lätt med, bana spelar ingen råll.

GT: Shmutt

Finns det något annat du är intresserad av?

Spel som jag kan tänka mig att byta bort: Assassin's Creed, Fable 2, Lego Batman & PGR4.

Finns sjukt många bra apps, kan spendera dagar i appstore tack för tipsen.

Tack för hjälpen

Finns så sköna apps men dem är svåra att hitta.

Apps & Spel till iPhone/iPod Touch

Hej,

Jag har exakt blivit en lycklig ägare av en iPod Touch, great success. Undrar om det är någon som har koll på dem skönaste appsen och/eller spelen. Gör ingenting om det kostar så länge det är värt priset.

Tack för hjälpen

Tog en nyckel och nu kom jag på att jag verkligen inte vill ha en, om någon vill ha den är det bara att PMa mig här på FZ.

Call of Duty 4, bästa MP någonsin.

Det bästa tipset jag kan ge till din angående videostreamning via Windows Media Center till Xbox är att: DEN SUGER. Om du vill få det att funka bra så ska du ladda ner någon av de många plug-ins som finns. Tex. Transcode360, det gör så du kan streama alla typer av filmer t.om .iso, tar lite kraft på datorn och lite plats men fungerar alltid

Åååh, sån vill jag också ha

Frågan är om det verkligen är bra, om jag förstår rätt så kopplar man in den i kontrollen (?), går det verkligen nog ström igenom där för att köra på hög volym.

Jag har också Sennheiser HD555, sjukt grymt att köra CoD4 med dem på Xbox. Jag kopplade bara in stereon i Xboxen och kör med det uttaget, fungerar perfekt men lite dyrare om man inte har en stereo :).

Skrivet av twilightsaga:

Precis! Jag vet att jag har en ritualist som bara har sista missionet kvar i Factions. Någon som har lust att ta sig an det?

Lägg till Shmutt Q i friends, hjälper gärna till. (Ritualists äger, det är också min main )

Ge bort måste väll vara okej, grejen är väll att dem inte vill att du ska tjäna pengar på deras spel?

Lite info...

Skrivet av Officiella Guild Wars FAQ:

The info on GW2 hasn't changed for a while - what's up?

That's because there hasn't been any more information made available by ArenaNet. It's been stated more information will become available closer to the beta test. Beta test could occur early 2009 at the earliest.

When is Guild Wars 2 going to be released?

No official date has been announced for the release of Guild Wars 2. According to NCSoft investor materials released in Q1 2009, Guild Wars 2 has a planned release window of 2010-2011.

Skrivet av showerguy:

Nån som har koll på hur många aktiva som spelar Guild Wars 1 ?

Ingen aning på den exakta siffran av hur många som spelar men det är hyfsat många, fler än i många andra "mindre" MMOs. Ett tips om man lirar är att kolla American Districts, brukar vara mer folk där

Skrivet av twilightsaga:

Sitter i precis samma sits... när det verkade som att spelet skulle komma till denna sommaren var jag over the top, men nu känns det ganska mörkt med att snart få se lite bilder från det.

Kör dock gärna lite GW ibland! Är ganska tomt på många mission nuförtiden så är inte lätt o hitta folk o lira med.

Det som är skönt med GW nu är att om man är 2 personer kan man göra det mesta. Det gäller bara att ha bra utrustade heroes. Om du någonsin vill göra någonting på GW är det bara att säga till :).

Guild Wars är fortfarande enligt mig det bästa MMO:et, om man nu kan kalla det MMO. Systemet är bara så sjukt bra. Har hört att dem har börjat jobba med att hålla GW vid liv och planerar att släppa "content updates" var tredje månad eller någonting liknande. Sen vet man aldrig hur mycket man får eller vad man får...

Kollat portarna på routern? Kollat så att NAT är helt öppen?

Finns tusentals guider för att fixa portarna, borde kolla på dem

Finns nog inget spel jag längtar mer efter än GW2 (fanboy) men det ser ut som att vi får vänta minst 1 år :(.

Finns det några Guild Wars spelare på FZ? Har lite saker jag vill göra men alla polare har slutat lira.

Om man får köpa spel separat är jag mycket inresserad av Left 4 Dead, om du ångrar dig kan du skicka ett pm.

Har han en router hemma?