Inlägg av anon37972

Inlägg som anon37972 har skrivit i forumet

1

F.E.A.R.qul: 03' 6-8 juni!

Välkomna till F.E.A.R.qul: 03'!

Den 6-8 Juni är det återigen dags att plocka fram spelen - för då bär det av till ett nytt konvent! Som vanligt blir konventet på Föreningsgården vid Täby Centrum.

Föranmälningar
Till skillnad från tidigare konvent ser vi att så många som möjligt föranmäler sig till F.E.A.R.qul: 03'. Detta gör ni genom att skicka ett mail till fearqulstockholm@gmail.com där ni berättar vad ni heter.
Föranmäler ni er får ni dessutom snygga tygmärken att ha på t.ex. jackan. Dessa fungerar även som entrébiljett.

Skräcken
Skräcken kommer spela en större roll under detta konvent. Förvänta er det oväntade, för ni vet aldrig när ni kan se mystiska figurer smyga runt hörnet.. Nytt för F.E.A.R.qul: 03' blir... skräckscener.
Vi har insett att skräcken varit lite väl nedtonad under tidigare konvent och har nu sett till att förändring skett. F.E.A.R.qul: 03' blir Läskigt.

Spelturneringar
Under det här konventet kommer vi ha fler turneringar än tidigare, däribland:
Super Smash Bros Melee/Brawl
Soul Calibur 3
Guitar Hero III
Digimon Rumble Arena 2
Portal - speedrun på enstaka banor
Ett antal Retro turneringar
Och mycket fler..!

Cosplay
Vi kommer för första gången någonsin ha Cosplay. Cosplay i vårt koncept är inte bara att man klär ut sig, utan vi vill föra Cosplay till nästa nivå. Vi vill inte bara se bra kostymer, utan vi vill även att personen försöker agera lite som karaktären de porträtterar.
Alla former av Cosplay är välkomna, men roligast är ju med spelkaraktärer (d.v.s. Inte tusentals Naruto's..).

Diskussionsforum
Även disskusionsforumet kommer återupplivas. Detta är som ett liveforum där ni kan, tillsammans med moderatorer, diskutera en hel del spelrelaterade teman!

Rollspel
Med större förberedelser kommer vi ha tillfälle för många att prova på skräckbaserade rollspel. Dessa tog lite för mycket plats under F.E.A.R.qul: 02', så vi kommer "ringa in" det hela så att spelen fortfarande blir rullande!
Nu kommer man alltså kunna föranmäla sig till rollspelen, och detta kommer ske vid kassan (på samma sätt som ni anmäler er till turneringar).a

Skräckspel på Bioduk
Med projektor och mycket förbättrad ljudkvalitét kommer vi spela igenom spel som ger konventet sitt namn. Under Lördagsnatten kommer ett skräckspel spelas igenom på Projektorduken inne i stora salen.
Preliminärt är bestämt att detta spel blir Condemned 2, men förändringar kan ske.

Priset kommer som sist ligga på 40:- för hela helgen - med sovsal.

F.E.A.R.qul är tillbaka. Lite större, mycket bättre.

Varmt välkomna!

www.fearqul.egetforum.se

F.E.A.R.qul 02' - Spelkonvent i Täby 18-20 april!

F.E.A.R.qul 02!

Nu är det dags igen! Den 18-20 april hålls F.E.A.R.qul 02', på samma ställe som sist (Föreningsgården - Täby Centrum).

Biljettpriset har höjts med 100% sedan sist - därför tar vi nu den hutlösa summan av 40:- för hela helgen - med sovsal! Nu ingår dessutom en jättesnygg Patch (tygmärke) på köpet! Denna patch fungerar även som entrébiljett, så ha den väl synlig!

Dörrarna öppnas klockan 18.30 denna gång då vi har större möjlighet att undvika förseningar isåfall.

Som senast kommer vi bjuda på alla typer av spel. Ni finner allt från Portal till Guitar Hero, till F.E.A.R. Det kommer även bli one-sittning av skräckspel på projektorduk under lördagsnatten.

Tävlingar blir det också en hel del. Förutom spelturneringar så kommer vi även ha en hel del tävlingar vid sidan om. Tävlingarna kommer ligga då och då under konventet. Bland annat kommer vår mycket uppskattade Jan-Ken-Pon-turnering komma tillbaka. Missa inte allt detta!

Vi kommer även ha en hemlig tävling som ingen får reda på vad det är förrän vid prisutdelningen i slutet av söndagen.

Ni får även mycket gärna ta med egna tv-skärmar, konsoller, spel eller bara handkontroller också :3

..och glöm inte att det är skräck som är huvudtemat, så håll ögonen öppna ;D

Varmt välkomna!

www.fearqul.egetforum.se

Täby ligger väldigt bra till för att ha sånna här evenemang. Dessutom har de en väldigt bra lokal där flera konvent hållts tidigare.

...och polis-delen ligger i andra änden av byggnadslängan. ^^

Spelkonvent i Täby 22-24 februari!

Fanclub. Extreme. Alma. Retards presenterar stolt:

F.E.A.R-qul!
(fear-kwäll)

Vi är en grupp spelnördar med speciell kärlek till skräckspel som slagit oss ihop för att arrangera Stockholms första Tvspelskonvent med huvudinriktning: Skräckspel. Detta kommer äga rum i sommar.
Som uppladdning inför vårt stora konvent I sommar kommer här den första F.E.A.Rqulen av flera. Man
skulle kunna beskriva det som ett mini-konvent.

Detta kommer hända;

Alla som vill är välkommna att ta med datorer eller spelkonsoller. Tar ni med konsoller rekomenderar vi även att ni tar med skärmar. F.E.A.Rqul kan bidra med ett par skärmar – men inte alls många.
På plats kommer redan finnas ett par konsoller med multiplayerspel. Dessutom finns plats för folk som vill rollspela, spela Magic, e.t.c..

Evenemangets huvudpunkt blir ett skräckspel som kommer spelas upp på stor projektorduk. Som åskådare till ett skräckspel som spelas blir man inte uttråkad. Tvärtom – det blir som att se skräckfilm, vi garanterar! =D

Var? Föreningsgården, Täby Centrum (polishuset).
När? 22-24 Februari
Inträde 20:- för hela evenemanget (inkl. sovsal)

www.fearqul.egetforum.se

1