Inlägg av anon38138

Inlägg som anon38138 har skrivit i forumet

1

Synd att han som recenserade spelet hackade(Höhö..) upp sig på att gnälla om övervåld. Var som att lyssna på en skolfröken..
Man kunde hoppats att lite mer fokus hade lagts på att beskriva miljöerna och spelkänslan eller nåt.

Gillar man inte våld ska man inte recensera eller spela våldsamma spel. Har jag fel eller?

Det jag gillar är att han säger "RENT A GAME" Han säger inget om att få "köpa" och behålla spelen med bara en betalning, Tänker dom kräva betalning för vanliga spel som för MMOs?

Fair play. Indeed.

Skrivet av Lord Payne III:

Konstigt att de klagar så på piratkopiering och ändå slår de sina försäljningsrekord gång på gång.

Jag skulle vilja veta hur många som sen efter att dom köpt spelet försökte lämna tillbaka det eller skickade in klagomål till Deep Silver och Game World.

Jag köpte spelet själv nyligen, och tydligen var dom så rädda att folk skulle bränna skivorna att dom la på så mycket skydd att datorer ibland inte ens kan läsa skivorna, så att man får den fruktade:

"Please insert original CD" och att Mounta eller annat funkar ej.(Kollat deras forum, detta är ett problem som många får.)

Lång väntan. Jag hoppas verkligen att zombierna kommer se mer "döda" ut än dom på vissa screenshots, Vissa jag har sett ser ju bara ut som några gapande gubbar som springer efter dom och inte alls ut som ruttnande Zombier som Zombie Panic eller Zombie Mod till Half Life 1 och 2 ger. No gore, no zombies!

1